• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیر مسعود جان

خیلی ممنون از لطف و محبت شما دوست خوبم و بزرگوارم.

نمیدونم بگم جای شما خالی با نه! چون ترافیک طولانی مدت آدم رو خیلی اذیت میکنه . من که امشب کلافه شدم یک مسیر 7 دقیقه ای رو بیش از 4 ساعت داخل ترافیک گیر کرده بودم و هیچ راه فراری هم وجود نداشت و فقط تنها نکته مثبتش این بود که مردم شاد و خوشحال و متحد بودند واین باعث میشد که این بازه زمانی طولانی مدت با همه سختیش لذت بخش بشه.

درسته امیر محسن جان...

من چند باری تو این شرایط قرار گرفتم و کاملا میفهمم چه حس و حالی داشتی ، از این خوشحالی ها خیلی کم پیش میاد ، ارزشه اینو داره ادم چند ساعتی خسته بشه ،

این لحظات ناب در تاریخ ثبت میشن:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر استاد عزیزم جناب امیرمسعود خان

خیلی مخلصیم استاد:احترام:،بی ادبی بنده رو ببخشید{باید زودتر شما عرض سلام و ادب میکردم خدمتتون}،ببنده رو بخاطر جسارتم ببخشید،عذرخواهم،:خجالت2:،بابا شما که چسبیده به خزر هستید!!همیشه بوی خزر به مشامتون میرسه{البته فکر کنم بیشتر زمانی که هوای سرد نفوذ کنه مثل الان این وضعیت پیش می آد}،ولی خیلی حال میکنم با این هوا و رطوبت:شاد2:

این چه حرفیه عزیز دلم... شما انقدر همیشه مهربون و خوش اخلاق هستی که آدم رو از پاسخ به این همه محبت عاجز میکنی:گل:

درسته بوی کاسپین و رطوبت و مه اغلب اوقات در اردبیل وجود داره مگر گرم باد و یا نفوذ هوای گرم داشته باشیم!

الان هوای اینجا مه رقیق داره و بخار از دهانت در میاد و خیلی سرد شده و دمای فعلی 10+ شده!

از این هوای کاسپینی لذت ببر دوست گل من:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
محله نوید اینا همین الان

192.168.44.180.jpg

سلام امیر محسن عزیز :احترام:
این دوربین های کنترل ترافیک مشهد فوق العادند. نمی دونم چرا بقیه شهرها تصاویر این دوربین ها رو نمی ذارن :قاطی:

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود و سلام. امیر مسعود جان اینقدر تعریف میکنی از اردبیل که دوست دارم همین الان اونجا بودممممم :ایول: :توافق:

به خدا بهزاد جان هر چه می خوام جلوی خودم رو بگیرم نمیتونم ، باید یه جوری خودم رو تخلیه کنم:خجالت2:

به خدا نمیشه تعریف نکرد ، هیچ کس باور نمیکنه من در تابستان نیستم ، بلکه در پاییزم ! تو رو خدا بیایید اردبیل تا بفهمید من چی میگم!!!!!!!!! با همه بچه هام!

Dr.ben

کاربر ويژه

به خدا بهزاد جان هر چه می خوام جلوی خودم رو بگیرم نمیتونم ، باید یه جوری خودم رو تخلیه کنم:خجالت2:

به خدا نمیشه تعریف نکرد ، هیچ کس باور نمیکنه من در تابستان نیستم ، بلکه در پاییزم ! تو رو خدا بیایید اردبیل تا بفهمید من چی میگم!!!!!!!!! با همه بچه هام!

اگه همه چی اکی بشه، من به زودی میام اردبیلللللللللللللللللللل :شاد2::دوست:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

این چه حرفیه عزیز دلم... شما انقدر همیشه مهربون و خوش اخلاق هستی که آدم رو از پاسخ به این همه محبت عاجز میکنی:گل:

درسته بوی کاسپین و رطوبت و مه اغلب اوقات در اردبیل وجود داره مگر گرم باد و یا نفوذ هوای گرم داشته باشیم!

الان هوای اینجا مه رقیق داره و بخار از دهانت در میاد و خیلی سرد شده و دمای فعلی 10+ شده!

از این هوای کاسپینی لذت ببر دوست گل من:گل:

شما هم بنده رو شرمنده میکنید از این همه محبت،به به!!نمیدونم چی بگم بخدا،دوستان به جای ما،ممنون،چشم لذت خواهم برد،البته خداشاهده به لذت هم کلامی با شما نمیرسه:گل::احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بهزاد عزیز

اره این دوربینها خیلی باحال هستند و احتمالا شهرهای دیگه هم دارند ولی روی نت آنلاین نیستند.

بعد هم امشب که کنترل میکردم دقیقا چهره افراد یا این دوربینها کاملا مشخصه و شنیدم که کیفیت خیلی بالایی هم داره ولی اینهایی که روی نت میذارند در واقع sample هستند.
و اون آدمهایی که اون پایین ها شلوغ میکنند اگه می دونستند که آمارشون کاملا در میاد اینقدر راحت و اسوده نمی اومدند دقیقا این زیر!!!!!!!!!!!!!!:سکوت:

سلام امیر محسن عزیز :احترام:
این دوربین های کنترل ترافیک مشهد فوق العادند. نمی دونم چرا بقیه شهرها تصاویر این دوربین ها رو نمی ذارن :قاطی:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بهزاد عزیز

اره این دوربینها خیلی باحال هستند و احتمالا شهرهای دیگه هم دارند ولی روی نت آنلاین نیستند.

بعد هم امشب که منترل میکردم دقیقا چهره افراد یا این دوربینها کاملا مشخصه و شنیدم که کیفیت خیلی بالایی هم داره ولی اینهایی که روی نت میذارند در واقع sample هستند.
و اون آدمهایی که اون پایین ها شلوغ میکنند اگه می دونستند که آمارشون کاملا در میاد اینقدر راحت و اسوده نمی اومدند دقیقا این زیر!!!!!!!!!!!!!!:سکوت:

البته من هم یه چیزهایی دیدم از برخی از عزیزانی که ظاهرا مشغول شادی هستند :شاد: ولی در واقع مشغول انجام امور مربوط به آمار برداری و کلا در کار آمار و احتمال هستند! :138:

Amir Masoud

کاربر ويژه
شما هم بنده رو شرمنده میکنید از این همه محبت،به به!!نمیدونم چی بگم بخدا،دوستان به جای ما،ممنون،چشم لذت خواهم برد،البته خداشاهده به لذت هم کلامی با شما نمیرسه:گل::احترام:

محمد جان تمام احساسات من و شما کاملا متقابله و من هم از هم نشینی و هم صحبتی با فرد پر از احساس و ادب چون شما لذت می برم:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
البته امیر محسن مردم ایرانو دست کم نگیر 4 سال پیش همین موقع ها ترتیب این دوربین ها رو داده بودن تو تهران!!:خنده2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
پیش بینی شده در روز های آینده بیشینه اردبیل به 18+ هم برسه ، اگه شرایط کاملا عادی باشه در اردبیل برای این فصل از سال دمای بیشینه از 23+ یا 24+ فراتر نمیره

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمد جان تمام احساسات من و شما کاملا متقابله و من هم از هم نشینی و هم صحبتی با فرد پر از احساس و ادب چون شما لذت می برم:گل:

:خجالت2::خجالت2::خجالت::خجالت:،از شرمندگی و خجالت عرق بدنم رو فرا گرفت!!متاسفانه و برخلاف میل باطنیم مجبور به ترک انجمن شدم و باید از محضر شما دوستان و اساتید عزیز خداحافظی کنم،:قاطی::قاطی:،فردا صبح زود باید بیدار شم،تا فردا ظهر یا علی:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
نگاه امیرمحسن اینقدر به مرکز کنترل ترافیک گیر میدی عکست رو گرفتن:خنده2:

البته این از اون دوربینای نظارت تصویری نیست

تصویر خودروی امیرمحسن در حال تخلف سرعت

namahsoos.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا