• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
650x366_06181706_hd29.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا 30 روز آینده گرمترین دمای پیش بینی شده برای شهر مشهد عدد 37 + خواهد بود اونهم فقط یک روز!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:غش2::غش2::غش2::giggle::50::50:،هر کی با ما در افتاد ور افتاد!!!

کناره‌گيري رسمي سرمربي تيم ملي کره‌جنوبي
[h=2]سرمربي تيم ملي کره‌جنوبي پس از رساندن تيم ملي فوتبال کشورش به جام‌جهاني از سمت خود کناره‌گيري کرد.

[TD="align: left"]
00036347.jpg
[/TD]

"چوي کانگ هائه" موفق شد کره‌جنوبي را براي هشتمين بار به جام‌جهاني برساند.

به گزارش رويترز، فدراسيون فوتبال کره‌جنوبي رسما استعفاي "چوي کانگ هائه" را تاييد کرد و از تلاش براي يافتن جانشين او در کمترين زمان خبر داد. فدراسيون کره‌جنوبي در بيانيه‌اي پس از استعفاي سرمربي تيم خود اعلام کرد: "فدراسيون فوتبال کره‌جنوبي استعفاي "چوي کانگ هائه" را مي‌پذيرد. به خاطر صعود تيم به جام‌جهاني از او تشکر و برايش آرزوي سلامتي مي‌کنيم."

قرارداد «چوي کانگ هائه» با تيم ملي کره‌جنوبي تا پايان انتخابي جام‌جهاني 2014 برزيل بود و اکنون با اتمام قرارداد او اين سرمربي تصميم به کناره‌گيري از هدايت تيم ملي کشورش گرفت.

رسانه‌هاي کره‌اي از "هونگ ميونگ بو"، بازيکن سابق اين تيم و سنول گونش به عنوان جانشين هائه در تيم ملي کره‌جنوبي خبر داد.

n00045130-b.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
تا 30 روز آینده گرمترین دمای پیش بینی شده برای شهر مشهد عدد 37 + خواهد بود اونهم فقط یک روز!

احتمالش کمه به نظرم - البته سال هایی دیده شده که دمای مشهد در تابستان از 36 هم بالاتر نرفته اما بعید به نظر می رسه

امیر محسن احتمال بارش در روز 5 شنبه در محدوده بین چناران و مشهد ( نیروگاه گازی ) هست ؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر استاد امیرمحسن عزیز

بنظرتون این قرمزا چی ان؟؟تا جایی که یادمه زمانی که جایی بارندگی شدید داشته باشه این قرمزا ظاهر میشن!!:تعجب2:

nvg10.70vv.012.swasia.gif

nvg10.70vv.060.swasia.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جان پناه قله:

hmjq0bjxngv5newkdn65.jpg

دماوند همیشه سرفراز و زیبا:
v4fsymcxi944ei8f72wy.jpg

شاه نشین از فراز قله توچال:

rildxq0mtugme3e91b.jpg

شمال غرب تهران و شاه نشین:

rz5walh9ajzbl788ga1h.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
اولین سامانه‌ی پرفشار مهاجر امسال از روزهای آینده به شمال ایران نفوذ می‌کنه و در سواحل غربی دریا کاهش محسوس دما و بارش اتفاق می‌افته.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تهران زیر لایه ضخیم از دود و گرد و غبار:

hokv9iksfor04pxw7osn.jpg

این "آقا پسر" هم توی مسیر قله توچال کوهنورد ها رو همراهی میکرد و روزی اش رو بدست میاورد، خیلی ناز و اهلی بود، سگ کوهنورد!

0l01szr5hoep0oaz8f9b.jpg

به سمت هتل توچال:
hzlettcb4fp30rzm34v.jpg

پیست اسکی از دید غرب به شرق، دیگه قابل استفاده نبود:

c010ko4gq213a9jehei6.jpg

هتل توچال:
sthbb7gw455y3gm302b.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
آرش جان حجم عکساتون زیاده
بهتر بود اینجا حجم کم میگذاشتین و تو تاپیک دیگه سایز اصلی

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به قطب . . . ببخشید! به دریاچه فصلی توچال خوش آمدید!

jshf7tr17b0vbgk6zwnx.jpg

همان:

yhshtrbzgzott2zc28lh.jpg

همان:
rh74zvadj69nqo5uafg.jpg

همان:

drbarjawhyosyxmfvzmz.jpg

این عکس رو خیلی دوست دارم:

lvwpqgskhl75hs4kz0k.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این هم دو عکس آخر که در مسیر برگشت گرفتم، دره دربند رو میتونید در تصویر ببینید، اون منطقه سبز رنگ که دقیقا در پائین خط برف هست، محل رشد گیاهان بسیار خوشبو وجشی هست مثل تره کوهی و نعناع کوهی که این آخری چنان رایحه خوشی داره که هوس میکنید بیخیال تله کابین بشید و مسیر رو پیاده برید تا از بوی خوش این گیاهان سرمست بشید!
vx5fog85ym33rz0chx9p.jpg

fot9ub7is0p5dg59xvqj.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان حجم عکساتون زیاده
بهتر بود اینجا حجم کم میگذاشین و تو تاپیک دیگه سایز اصلی

آریا عزیز تازه اینها کم حجم شدن! عکس های اصلی هر کدوم بالای 4.5 مگ هستند! الان هر کدوم حداکثر 1 مگ هستند، در تاپیک عکس ها قرار دادم.

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا عزیز تازه اینها کم حجم شدن! عکس های اصلی هر کدوم بالای 4.5 مگ هستند! الان هر کدوم حداکثر 1 مگ هستند، در تاپیک عکس ها قرار دادم.

منظور من از کم حجم 500کیلوبایت به پایینه
شما خودتون مدیرین باید شرایطو درک کنید
باید یه قانون تصویب بشه عکسهای زیر 500 کیلوبایت گذاشته شه اینجا
تک تک ما داریم پول ترافیک میدیم مثلا!
مثلا سامیار میاد حتی عکسای نزدیک 2 مگم میذاره ولی هیچ کس نمیاد تذکر بده که این عکسی که داری میذاری ترافیکو تموم میکنه
البته من فکر کنم چند بار گفتم به سامیار تو تاپیک که حجم عکسشونو پایین بیارن ولی ایشون حرفمو یا ندیدن یا گوش نکردن
شما هم الان عکسای 1مگ و خورده ای گذاشتین
درست بود که مثلا هر عکسو اینجا 300 کیلوبایت میذاشتید بعد هر کس که دلش میخواست بزرگترشم داشته باشه میرفت اون یکی تاپیک و بزرگترشو میدید.امیدوارم همه دوستان رعایت کنن

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
آرش جان من دو هفته قبل از شما رفتم پوشش برف خیلی بیشتر بود . سرعت آب شدن زیاده .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا