• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
منظور من از کم حجم 500کیلوبایت به پایینه
شما خودتون مدیرین باید شرایطو درک کنید
باید یه قانون تصویب بشه عکسهای زیر 500 کیلوبایت گذاشته شه اینجا
تک تک ما داریم پول ترافیک میدیم مثلا!
مثلا سامیار میاد حتی عکسای نزدیک 2 مگم میذاره ولی هیچ کس نمیاد تذکر بده که این عکسی که داری میذاری ترافیکو تموم میکنه
البته من فکر کنم چند بار گفتم به سامیار تو تاپیک که حجم عکسشونو پایین بیارن ولی ایشون حرفمو یا ندیدن یا گوش نکردن
شما هم الان عکسای 1مگ و خورده ای گذاشتین
درست بود که مثلا هر عکسو اینجا 300 کیلوبایت میذاشتید بعد هر کس که دلش میخواست بزرگترشم داشته باشه میرفت اون یکی تاپیک و بزرگترشو میدید.امیدوارم همه دوستان رعایت کنن

آریا عزیز من با اصل صحبت شما موافق هستم اما کمترین میزان ترافیک برای هر ماه 2 گیگ هست که میشه نزدیک به 2000 مگابایت، کل عکسهائی که من گذاشتم حجمش میشه نزدیک به 12-13 مگ، یعنی 1 صدم ترافیک ماهیانه شما، ضمنا بنده هم سرویس حجمی دارم، الان نزدیک به 2 سال هست ترافیک اضافه میارم، کلی هم در اینجا و فروم های دیگه فعالیت میکنم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان من دو هفته قبل از شما رفتم پوشش برف خیلی بیشتر بود . سرعت آب شدن زیاده .

درود بر محمد عزیز:گل:

کاملا درسته، سرعت آب شدن برفها رو میتونید در اون عکسی که برف در کنار آب دریاچه هست به عینه ببینید، ارتفاع خورشید هم اونقدر زیاد شده که در ظهر تقریبا عموذ بر زمین میتابه و سایه ای وجود نداره تا از برفها محافظت کنه، برفهای باقی مونده هم به شدت کثیف هستند و همین هم سرعت آب شدن برفها رو بیشتر میکنه، شدت تابش آفتاب به حدی بالا هست که در بعضی نقاط زمین های اطراف برفها در شعاع 1 متری برف کاملا خشک و رسی شدن!

خلاصه با این روند فکر نمیکنم برفها تا نیمه تیر هم دوام بیارن، البته بجز مناطقی که برف همیشه تلمبار میشه و به شدت یخ میزنه.

mohamad$

کاربر ويژه
اومدم همدان قله الوند برفی نداره حتی دامنه شمالیش . کوه ههای شرق ترش یکم برف دارن .

ماهان.

کاربر ويژه
اوه اوه دمای اینجا رسیده به 31.1+ که نسبت به دیروز در همین ساعت 4 درجه بالا رفته. رطوبت نسبی 48 درصد و دمای حسی هم 33 درجه‌ست. بیشینه امروز شاید به 35 هم برسه! فردا هم همین وضعیتو داریم و بعدش با بارندگی هوا سرد می‌شه.

دمای رشت الان 33+ و رطوبت نسبی 17 درصده!! شده مثل مرکز ایران!

ماهان.

کاربر ويژه
جالب اینجاست که توی اتاقم پنجره‌ها بسته‌ست و اصلن گرمایی حس نمی‌کنم. پنجره‌ها رو وا کنم احتمالن هوای اتاق گرمتر می‌شه!

پسرخاله

کاربر ويژه
اوه اوه دمای اینجا رسیده به 31.1+ که نسبت به دیروز در همین ساعت 4 درجه بالا رفته. رطوبت نسبی 48 درصد و دمای حسی هم 33 درجه‌ست. بیشینه امروز شاید به 35 هم برسه! فردا هم همین وضعیتو داریم و بعدش با بارندگی هوا سرد می‌شه.

کم فشار اومده روی سواحل؟

پسرخاله

کاربر ويژه
4wogey73hhrts3pw6hc.jpg

ماهان.

کاربر ويژه

کم فشار اومده روی سواحل؟

والا قاعدتن الان باید کم‌فشار سطحی در مرکز ایران حاکم باشه و شرایط سطح زمین چندان مناسب برای گرمباد نیست. احتمالن این خشک شدن هوا دلیل دیگه‌ای باید داشته باشه و اون نفوذ پشته و انتقال هوای خشک از مرکز ایران به شماله.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود ماهان جان

این اجنبی ها در این گرما کولر گازی روشن میکنند آیا؟

ما که در تهران 2 هفته ای میشه کولر گازی روشن میکنیم و تا در دفتر هستیم هوا بسیار عالیست!:خنده2:

Abbath

New member
و بنده مفتخرم بگم هنوز کولر رو سرویس نکردم:خنده2: البته انچنان گرم نشده هنوز،اگه توفیق نصیبم بشه امروز عصر راهش میندازم

پسرخاله

کاربر ويژه
عباس راش ننداز دیگه فعلا که میخاد خنک شه قزوین.
راستی اون شکلک چیه تو تاپیکه اسم بنویس گزاشتی؟؟؟؟؟؟؟:تعجب2:

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
درود ماهان جان

این اجنبی ها در این گرما کولر گازی روشن میکنند آیا؟

ما که در تهران 2 هفته ای میشه کولر گازی روشن میکنیم و تا در دفتر هستیم هوا بسیار عالیست!:خنده2:

راستش رو بخواین هنوز با این هوا به پنکه هم نیازی نیست! چه برسه به کولر! تازه کسی اینجا از وسایل سرمازا استفاده نمی‌کنه.
نمی‌دونم چرا ولی هوا به اندازه‌ی دمایی که داره گرم نیست!

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام:7:
امیدوارم حالتون خوب باشه تو این گرما:گریه:
اینجاکه خیلی گرمه:86:

آقا آریا قوچان نبود که اونجا:بدجنس:
کاش الان هوا اینجوری بود:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
حرفی واقعا برای گفتن نیست فقط امیدوارم این فصل لعنتی زودتر تموم شه .

محمد جان جالبه که بدونی امروز بچه های شرکت اهواز هستند و وقتی ازشون پرسیدم هوا چطوره گفتن خیلی خوبه! اصلا گرم نیست و حتی وزش باد باعث میشه هوا قابل تحمل باشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا