منظور من از کم حجم 500کیلوبایت به پایینه
شما خودتون مدیرین باید شرایطو درک کنید
باید یه قانون تصویب بشه عکسهای زیر 500 کیلوبایت گذاشته شه اینجا
تک تک ما داریم پول ترافیک میدیم مثلا!
مثلا سامیار میاد حتی عکسای نزدیک 2 مگم میذاره ولی هیچ کس نمیاد تذکر بده که این عکسی که داری میذاری ترافیکو تموم میکنه
البته من فکر کنم چند بار گفتم به سامیار تو تاپیک که حجم عکسشونو پایین بیارن ولی ایشون حرفمو یا ندیدن یا گوش نکردن
شما هم الان عکسای 1مگ و خورده ای گذاشتین
درست بود که مثلا هر عکسو اینجا 300 کیلوبایت میذاشتید بعد هر کس که دلش میخواست بزرگترشم داشته باشه میرفت اون یکی تاپیک و بزرگترشو میدید.امیدوارم همه دوستان رعایت کنن
آرش جان من دو هفته قبل از شما رفتم پوشش برف خیلی بیشتر بود . سرعت آب شدن زیاده .
نه دیگه اون خودمم ملق زدم . :دیعکس فیسبوغه؟
کم فشار اومده روی سواحل؟اوه اوه دمای اینجا رسیده به 31.1+ که نسبت به دیروز در همین ساعت 4 درجه بالا رفته. رطوبت نسبی 48 درصد و دمای حسی هم 33 درجهست. بیشینه امروز شاید به 35 هم برسه! فردا هم همین وضعیتو داریم و بعدش با بارندگی هوا سرد میشه.
دمای رشت الان 33+ و رطوبت نسبی 17 درصده!! شده مثل مرکز ایران!
کم فشار اومده روی سواحل؟
اوه اوه دمای اینجا رسیده به 31.1+ که نسبت به دیروز در همین ساعت 4 درجه بالا رفته. رطوبت نسبی 48 درصد و دمای حسی هم 33 درجهست. بیشینه امروز شاید به 35 هم برسه! فردا هم همین وضعیتو داریم و بعدش با بارندگی هوا سرد میشه.
دمای رشت الان 33+ و رطوبت نسبی 17 درصده!! شده مثل مرکز ایران!
درود ماهان جان
این اجنبی ها در این گرما کولر گازی روشن میکنند آیا؟
ما که در تهران 2 هفته ای میشه کولر گازی روشن میکنیم و تا در دفتر هستیم هوا بسیار عالیست!:خنده2:
حرفی واقعا برای گفتن نیست فقط امیدوارم این فصل لعنتی زودتر تموم شه .