• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد جان جالبه که بدونی امروز بچه های شرکت اهواز هستند و وقتی ازشون پرسیدم هوا چطوره گفتن خیلی خوبه! اصلا گرم نیست و حتی وزش باد باعث میشه هوا قابل تحمل باشه!
سلام
آرش جان نمی دونم چرا کسی حرفمونو قبول نمی کنه :ناراحت:
حتما باید تابستون شه آتیش از آسمون بیاد!؟منم می گم باور نمی کنن...
البته گرم هست ولی نسبت به هرسال بهشته!شبا خنک میشه آدم لذت میبره بره پیاده روی...

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا عزیز من با اصل صحبت شما موافق هستم اما کمترین میزان ترافیک برای هر ماه 2 گیگ هست که میشه نزدیک به 2000 مگابایت، کل عکسهائی که من گذاشتم حجمش میشه نزدیک به 12-13 مگ، یعنی 1 صدم ترافیک ماهیانه شما، ضمنا بنده هم سرویس حجمی دارم، الان نزدیک به 2 سال هست ترافیک اضافه میارم، کلی هم در اینجا و فروم های دیگه فعالیت میکنم.
الان این جواب بود که شما دادید؟!این استدلال نشد که.اگه همه همچین طرز فکری داشته باشن که هیچی دیگه.تازه چون حجم زیاده لود هم نمیشه.من سرعتم 1 مگه بعد چند دقیقه لود میشه اونوقت یکی سرعتش پایین باشه باید تا فردا صبر کنه بعد عکسا رو ببینه!

تازه من فقط اینجا نمیام و جاهای دیگه هم ترافیکم مصرف میشه
شما ترافیک اضافه میارید ولی همه اینجوری نیستن

آخرین ویرایش:

Amir Masoud

کاربر ويژه
فصل تابستان و هُرم سوزان هوا در اکثر شهرهای ایران یادآور سفرهای پرشور و خاطره انگیز است و معمولا مناطق کوهستانی و خوش آب و هوا مقصد عمده گردشگران فصل تابستان می شود.
در میان مناطق خوش آب و هوای کشور نیز استان خوش منظر اردبیل علاوه بر داشتن آب و هوای مطبوع تابستانی، با داشتن مناظر فوق العاده و منحصربفرد طبیعی به ایده آل ترین مقصد سفرهای تابستانی کشور تبدیل شده و مسافران این دیار در کنار تجربه خنکای بی نظیر هوا در دل تابستان در این استان ضمن بهره بردن از موهبت های بی شمار الهی؛ پس از آشنا شدن با صفای باطن و مهمان نوازی مردم استان اردبیل که مهمان نوازی از خصلت های دیرینه اردبیلی هاست و زبانزد خاص و عام، لذت سفری متفاوت را تجربه کرده و با کوله باری از خاطرات شیرین به شهر و دیار خود بازمی گردند.
ویلا دره که به خاطر چشم انداز بکر طبیعی و آب معدنی گازدار و پرخاصیتش شهرت یافته؛ روستایی آرمیده در دامن پرمهر سبلان استان اردبیل، یکی از میان صدها بهشت پنهان مانده در گوشه و کنار این استان زرخیز است که علیرغم قرار گرفتن زیر سایه شهرت جهانی سرعین و آبگرم هایش و نیز اطلاع رسانی ضعیف در خصوص این منطقه، سالانه پذیرای صدها هزار عاشق و شیقته طبیعت از اقصی نقاط کشور است.
روستای گردشگری ویلا دره سرعین اردبیل
هرچند شرح و توصیف قدرت نمایی خالق یکتا در طبیعت بی مثال استان اردبیل امری دشوار و تا حدودی غیرممکن به نظر می رسد اما در این مجال کوتاه اشاره به صحبت های پدر خانواده ای که از دزفول خوزستان میهمان مردم خونگرم استان اردبیل در ویلا دره سرعین بودند خالی از لطف نیست که وی در گفت و گو با وبلاگ "اخبار اردبیل" اظهار داشت: برای هر ایرانی که یک بار طعم سفر به استان اردبیل را در فصل بهار و تابستان چشیده باشد، تقریبا محال است که سال های بعد دوباره به این استان سفر نکند؛ این شهروند دنیا دیده خوزستانی با اذعان به اینکه به اقتضای شغلم با همه نقاط کشور و حتی بسیاری از کشورهای خارجی ارتباط و آشنایی دارم؛ افزود: با اطمینان کامل عرض می کنم که همین ویژگی های خاص آب و هوایی و طبیعی اردبیل موجب شده تا این استان انتخاب اول گردشگران فصل تابستان باشد به گونه ای که هیچ استان و منطقه مشابه دیگری در کشور نمی تواند در این زمینه از اردبیل سبقت گرفته و جایگزینی مناسب تر از اردبیل برای سفرهای تابستانی باشد.

Amir Masoud

کاربر ويژه
هر کس تابستان به اردبیل سفر کنه برای اولین بار تو زندگیش عاشقه تابستون میشه

امسال من عاشق تابستون شدم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و خسته نباشید

امروز تصمیم گرفتم واسه تفریحی و سرگرمی، روزی یک تصویر از پدیده های جوی و یا تصاویر مربوط به طبیعت رو بصورت یک Mosaic game تهیه کنم و در آختیار دوستان عزیزم بذارم تا عزیزان لذت ببرند.

این بازی رو امروز با استفاده از عکس امضای آریای عزیز آماده کردم

p5j4agy5nd51tbpxucb5.jpg

و در واقع با لول و سطح مبتدی هست و اگه دوستان علاقه داشتند می تونم لول رو به متوسط و سخت تغییر بدم.

فقط امتحان کنید و به من بگید که آیا در سیستم شما هم قابل اجراست بازی:

لینک دانلود:

http://up.iranjoman.com/images/zcw2qyce9ii1tfab6x54.rar

حجم:

327 کیلوبایت

aria_tehran

کاربر ويژه
آخه من فایلای رار رو به صورتی گذاشتم که موقع باز شدن رو مدیا پلیر باز شن! اپن خالی هم میزنم فایل رو مدیا پلیر و یا برنامه ای که به وسیله ی اپن ویت تایین میکنم باز میشه
الانم این چیزی که شما گذاشتینو به وسیله ی اپن ویت رو کدوم برنامه اجرا کنم؟

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]India Floods Toll Rises, Thousands Still Stranded
[h=5]June 19, 2013; 5:30 AM
Share |

Unusually early onset of the Indian summer monsoon has sparked torrential rain, catastrophic flooding and landslides in northern India.
The death toll has risen to at least 138 people, the Times of India website said on Wednesday. Ten of thousands of religious pilgrims had been stranded as of Monday in the rugged Himalayan region.
Although thousands of people were still stranded on Wednesday, a favorable turn in the weather helped to allow the rescue of thousands of others in the hard-hit states of Uttarakhand and Himachal Pradesh. Many rescues were undertaken via helicopter, the Times said.
Uttarakhand bore the brunt of the devastating floods and landslides, which washed away buildings and took out roads. Video captured the scenes of buildings collapsing into raging torrents as river banks crumbled.
At Rudraprayag, 40 hotels were among 73 buildings along the Alaknanda River that were swept away, the Times said. The town was but one of several districts in which the pilgrims were stranded following massive road damage.
Upper reaches of the Ganga (Ganges), Yamuna and Shadra rivers swelled into flood, the Times said, as heavy runoff swept from the Himalayan Foothills to the plains.
Rainfall between Saturday and Monday was at least 25.7 inches at Dehradun in southern Uttarakhand, weather data available to AccuWeather.com showed.
Improved weather by Tuesday allowed some water levels to recede, and the situated "improved greatly" on Wednesday, the Times said in its website. Prospects were for minimal rainfall through at least Friday, according to meteorologists with AccuWeather.com, which would favor cleanup and rescue work.
650x366_06181304_ap834618819436.jpg
People gather to watch a bridge submerged in the flooded water of the River Ganges in Rudraprayag, in northern Indian state of Uttarakhand, India, Tuesday, June 18, 2013. Torrential rain and floods washed away buildings and roads, killing at least 23 people in the northern Indian state of Uttarakhand, officials said Monday. (AP Photo)
Elsewhere in India, torrential rain pounded wide areas of the north and west, between Friday and Monday.
Forecasters in Mumbai had warned of "extreme" rain and the likelihood for continued flooding on Monday, the Times said. One site in the city, Santa Cruz, had rainfall of at least 13.6 inches, meteorological observations indicated.
Cloudbursts that struck the capital region of New Delhi triggered street flooding, transportation cuts and power outages, the Times said.
The onset of the rainy summer monsoon was unusually early over northern India and neighboring Pakistan. By the 16th of June, all of India was within the fold of the southwest monsoon, according to the India Meteorological Department (IMD). The last time this happened was in 1961, the Times said.
Monsoon onset was about two weeks earlier than average in New Delhi and up to four weeks ahead of schedule along parts of the India-Pakistan border.

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۵۳۶۳۵
۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۳

کارشناس هواشناسی با اشاره به بارش باران در ۳ روز آینده در برخی نقاط کشور گفت: در روزهای آینده آسمان پایتخت نیز شاهد افزایش ابر و وزش باد خواهد بود.

به گزارش فارس، محمد اصغری اظهارداشت: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی، پیش‌بینی می‌شود آسمان پایتخت طی 3 روز‌ آینده شاهد افزایش ابر و وزش باد باشد.

این کارشناس هواشناسی با بیان اینکه طی روزهای آینده تغییرات دمایی تهران و همچنین سایر نقاط کشور ملموس نخواهد بود، افزود: دمای هوای این‌ کلان‌شهر از روز جمعه روند کاهشی خواهد یافت بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود دمای هوا حدود 2درجه کاهش یابد.

وی بیان داشت:‌ دمای هوا در باند شمالی کشور نیز طی روزهای آینده کاهش می‌یابد.

اصغری یادآور شد: طی 3روز آینده به دلیل وزش باد دریای خزر و همچنین آبهای جنوبی کشور مواج پیش‌بینی می‌شود؛ بر همین اساس توصیه می‌شود که شناگران و قایقرانان در استفاده از قایق‌های تفریحی احتیاط لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی چهارشنبه تا شنبه هفته آینده در برخی نقاط شمال غرب، سواحل دریای خزر و سپس شمال شرق در ساعات بعدازظهر و اوایل شب بارش باران گاهی با رعد و برق، وزش باد و سپس کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

این کارشناس هواشناسی با بیان اینکه این شرایط تا روز جمعه در منطقه تنگه هرمز نیز رخ خواهد داد، افزود: برای امروز بارش باران پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی،‌اردبیل، کردستان، گیلان و هرمزگان پیش‌بینی می‌شود.

اصغری گفت: استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، گیلان، ‌مازندارن، هرمزگان طی روز پنج شنبه شاهد بارش پراکنده باران گاهی با رعد و برق و وزش باد باشند؛ ضمن آنکه پیش‌بینی می‌شود طی این روز در استان‌های کردستان، زنجان، قزوین، گلستان، خراسان شمالی و جنوب کرمان شاهد بارش پراکنده باران باشیم.

این کارشناس هواشناسی اضافه کرد: شرایط جوی طی روز جمعه نیز در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، گیلان، مازندارن، گلستان، هرمزگان پایدار است.

اصغری با بیان اینکه طی روز جمعه استان‌های خراسان شمالی و خراسان رضوی شاهد بارش پراکنده باران خواهند بود، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود که در روز پنج‌شنبه در شرق هرمزگان و در روز جمعه در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل بارش از شدت بیشتری برخوردار باشد.

ماهان.

کاربر ويژه
از پی‌فردا دمای هوای اینجا کاهش محسوسی پیدا می‌کنم و حتا بارش برف در ارتفاعات بالاتر از 1700 متر هم بعید نیست!

سطح زمین امروز. کانتر 570 ضخامت لایه 500-1000 تا شمال اروپا هم رسیده

euro2.00hr.png

هفته‌ی آینده

euro2.144hr.png

ماهان.

کاربر ويژه
اولین بارش‌های تابستانه‌ی شمال روزهای آینده شروع می‌شن. از روز جمعه احتمال وزش باد در سواحل و طوفانی شدن دریای کاسپین، همچنین بارش باران و کاهش 10 تا 12 درجه‌ای دما رو در سواحل شمالی داریم که اوج بارش و کاهش دما جمعه شب در سواحل غربی پیش‌بینی شده. برخی از نقاط ساحلی ممکنه بارشی تا 50 میلیمتر هم داشته باشند.

رشت
meteogram.php

EP-IEE

کاربر ويژه
سلام

فردا میام تهران ایشالا. دوربین هم احتمالا میارم

فعلا

پسپت بعدیو از تهران میزارم ایشالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا