Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
سلام عرض شد
ما اومدیم و در خدمت تون هستیم:خنده1:
با کمال افتخار بتون میگم که امسالم زمستون مالید:بای:
ترجیح میدم وارد این بحثا نشماریا فکنم سنت کمه که این حرفو میزنی یا تو بازار کار یا جامعه نیستی که ببینی چه گرگ هایی هستن که یک هزارمشون هم تو اونجاهایی که تو میگی نیستن در ضم مسلمون خدارو عبادت میکنه یه تیکه اهن یا لاستیک ماشینو نمیبوسه !!!!!!
اسفند پر بارش به هیچ دردی نمیخوره .
سلام عرض شد
با اجازه علی آقا از تبریزسلام بر همه دوستان هواشناس من یه سوال از اساتید دارم سایت نروز دوتا تبریز داره یکیش زیاد میزنه یکیشو هم کم دوستان کمک میکنن http://www.yr.no/place/Iran/East_Azarbaijan/Tabriz~388610/long.html
این اگه تبریز بیاد زیر برف میریم مرسی
سلام عرض شد
خیلی از ما بهترن اریا بهتره یه ماهی tv ایرانو نگاه نکنی !!!!!!!!ترجیح میدم وارد این بحثا نشم
ولی فکر میکنم وضع کنونی کشورای خارجی رو ندیده باشی چون اگه میدیدی همچین حرفیو نمیزدی
شاید اظهار نظر من در مورد ماه فوریه زود باشه اما نکته خوشایندی برای فوریه چه از لحاظ سرما و چه بارش نمی بینم.
اما چشم اندازه ماه مارس بسیار امیدوار کننده ست.
خدا کنه لااقل اسفندی همچون 89 تو تهران داشته باشیم پر بارش ترین ماه سال در شمال تهران اسفند ماه ست.
جناب امیر محسن یا علی خان ج بنده رو بدن یا هر کدوم از دوستان رفع زحمت میکنیم مرسی
حالا چرا اینقده تلاطم در روزهای جمعه و شنبه در شمال شرق ایران بالاست؟!!!!!!
سلام امیرمحسن
محمد رضا جان با منی یا امیر محسناز بازگشت هومن هم بسیار خوشحالم
چه خوبه همه کنارهمیم
کاش سمنانم الوده میشد!
محسن جان شما سمنان اومدین؟
اما این بدان معنا نیست که طی دی و بهمن ما هیچ برفی نمی بینم بلکه ما بارش یک زمستان نرمال رو نداریم.
حالا علت چیست؟
در درجه اول بر می گرده به شرایط حاکم بر اقیانوس هند. متاسفانه فشار سطح دریا در اقیانوس هند طوری نیست که رطوبت لازم به منطقه ما در غالب سیستم های کمفشار گسیل بشه. دوما آرایش سیستم های فشار در مناطق تاثیر گذار همچون اروپا و آسیا به گونه ایست که جخت جریانات اصلی حالت مدار گونه به خود می گیرن. یکی از عانصر مهم پر فشار آزور هست.
طی ماه ژانویه ترکیه دارای بارش نرمال متمایل به بیشتر از نرمال خواهد داشت.
دوستان خوب باشن ماهم خوبیم امیرمحسن جان
سلام محمد رضا جان
خوب هستید؟:گل: