• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
با کمال افتخار بتون میگم که امسالم زمستون مالید:بای:

پیش داوری کار درستی نیست

در ثانی شاید برای شما املیده ولی فعلا برای ما داره تازه شروع میشه از 4/5 روز دیگه ...

همیشه مثبت اندیش باش ، با بد بینی عمرت و لحظاتت تلخ میشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
eu

خوب اینجا یکی از مناطق کافر نشین هست که حجابشون رو هم رعایت نمیکنند ولی نمیدونم چرا هی برف و بارون میاد اونجا !!! :قلیون::baroon::حرص::75::40::73::109::زمستان::136::فکر::فکر::فکر::فکر::فکر::فکر:

aria_tehran

کاربر ويژه
اریا فکنم سنت کمه که این حرفو میزنی یا تو بازار کار یا جامعه نیستی که ببینی چه گرگ هایی هستن که یک هزارمشون هم تو اونجاهایی که تو میگی نیستن در ضم مسلمون خدارو عبادت میکنه یه تیکه اهن یا لاستیک ماشینو نمیبوسه !!!!!!
ترجیح میدم وارد این بحثا نشم
ولی فکر میکنم وضع کنونی کشورای خارجی رو ندیده باشی چون اگه میدیدی همچین حرفیو نمیزدی

mohamad_73

کاربر ويژه
از بازگشت هومن هم بسیار خوشحالم
چه خوبه همه کنارهمیم
کاش سمنانم الوده میشد!
محسن جان شما سمنان اومدین؟

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان هواشناس من یه سوال از اساتید دارم سایت نروز دوتا تبریز داره یکیش زیاد میزنه یکیشو هم کم دوستان کمک میکنن http://www.yr.no/place/Iran/East_Azarbaijan/Tabriz~388610/long.html
این اگه تبریز بیاد زیر برف میریم مرسی
با اجازه علی آقا از تبریز
احتمالا یکیش مال اول زعفرانیه است یکیش هم مال منحوس النواحیس فرودگاه !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا چرا اینقده تلاطم در روزهای جمعه و شنبه در شمال شرق ایران بالاست؟!!!!!!

ngp10.500.174.swasia.gif

ngp10.500.180.swasia.gif

ngp10.70vv.162.swasia.gif

ngp10.70vv.168.swasia.gif

ngp10.70vv.174.swasia.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

شاید اظهار نظر من در مورد ماه فوریه زود باشه اما نکته خوشایندی برای فوریه چه از لحاظ سرما و چه بارش نمی بینم.

اما چشم اندازه ماه مارس بسیار امیدوار کننده ست.

خدا کنه لااقل اسفندی همچون 89 تو تهران داشته باشیم پر بارش ترین ماه سال در شمال تهران اسفند ماه ست.

اما این بدان معنا نیست که طی دی و بهمن ما هیچ برفی نمی بینم بلکه ما بارش یک زمستان نرمال رو نداریم.

حالا علت چیست؟

در درجه اول بر می گرده به شرایط حاکم بر اقیانوس هند. متاسفانه فشار سطح دریا در اقیانوس هند طوری نیست که رطوبت لازم به منطقه ما در غالب سیستم های کمفشار گسیل بشه. دوما آرایش سیستم های فشار در مناطق تاثیر گذار همچون اروپا و آسیا به گونه ایست که جخت جریانات اصلی حالت مدار گونه به خود می گیرن. یکی از عانصر مهم پر فشار آزور هست.
طی ماه ژانویه ترکیه دارای بارش نرمال متمایل به بیشتر از نرمال خواهد داشت.

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان تهرانی که در حسرت برف موندن من توصیه میکنم برن ولنجک و بام تهران تا یکم روحیشون عوض شه:خنده1:

هواشناس

کاربر ويژه
جناب امیر محسن یا علی خان ج بنده رو بدن یا هر کدوم از دوستان رفع زحمت میکنیم مرسی

سلام

به اینا دل خوش نباش ، باید نقشه ها رو از مدتها پیش دنبال کنی تا بتونی نحوه حرکت و فعالیت سیستم و سایر جوانبش رو پیش بینی کنی. این آپدیت ها مدل های عددی هستند و دقت کافی ندارند.

mikadd

کاربر ويژه

اما این بدان معنا نیست که طی دی و بهمن ما هیچ برفی نمی بینم بلکه ما بارش یک زمستان نرمال رو نداریم.

حالا علت چیست؟

در درجه اول بر می گرده به شرایط حاکم بر اقیانوس هند. متاسفانه فشار سطح دریا در اقیانوس هند طوری نیست که رطوبت لازم به منطقه ما در غالب سیستم های کمفشار گسیل بشه. دوما آرایش سیستم های فشار در مناطق تاثیر گذار همچون اروپا و آسیا به گونه ایست که جخت جریانات اصلی حالت مدار گونه به خود می گیرن. یکی از عانصر مهم پر فشار آزور هست.
طی ماه ژانویه ترکیه دارای بارش نرمال متمایل به بیشتر از نرمال خواهد داشت.

با تمام حس ناسیونالیستی میگم کوفتشون شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا