• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام!

از دو ایستگاه برلین یکی دیروز 9.4 میلیمتر و دیگری 21.5 میلیمتر بارش داشت. فاصله‌شون به 5 کیلومتر هم نمی‌رسه!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز ...

تبریک ویژه عرض میکنم به محمد عزیز از رشت و بهزاد گل بخاطر بارش لطیف باران .... انشالله زیاد ترش و شدید ترش:گل:

در اردبیل دیشب 1 ساعت باران خیلی زیبا بارید و بعد از اون هوا کاملا ابری با مه رقیق رو تا همین الان داریم و بسیار دلچسب است ...

دمای فعلی: 17+

خیلی ممنونم امیر مسعود عزیز:گل:

منم به شما تبریک می گم.تا باشه از این بارونا و هوای دلچسب.تبریک فراوان:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
عکس‌های طوفان دیشب. از این طوفان دیشب فقط 4 میلیمتر بارش داشتیم! هوا هم الان صاف و بسیار لطیف شده. دمای فعلی (ساعت 11) نسبت به دیروز در همین ساعت 6 درجه و نسبت به پریروز 9 درجه کاهش داشت و به 21.6+‌ رسید

DSC_0265.jpgDSC_0263.jpgDSC_0259.jpgDSC_0258.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
اوایل که همش اینجوری در می‌اومد. هر سمت که دوربینم رو تنظیم می‌کردم، یه سمت دیگه از آسمون رعد و برق می‌زد.

DSC_0256.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سایت فورکا یکشنبه دو هفته بعد دمای بیشینه 29 برای مهراباد زده .یعنی 9 روز دیگه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس:گل:

و پیش بینی بارش کم سابقه تابستانه در شمال شرق ایران

13062906_2_2106.gif

ماهان.

کاربر ويژه
اواسط هفته‌ کانتر 546 به منطقه ما می‌رسه و هوا نسبتن سرد می‌شه. البته الانش هم هوا خنکه. دمای فعلی 23ست و در بیشینه به 25 می‌رسه.

سطح زمین

euro2.120hr.png

تراز میانی

euro1.120hr.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه که آپدیت جدید جی اف اس برای امشب در نیمه شمالی مشهد بارش در نظر گرفته!!! هر چند که همین حالا هم آسمان مشهد تمام ابری هست

ماهان.

کاربر ويژه
خنک‌ترین ایستگاههای کشور در دمای بیشینه در روز گذشته

چالدورانآذربایجان‌غربی18.0
دیلمانگیلان18.2
آلودگیتهران19.0
جیرندهگیلان19.2
آلاشتمازندران19.7

Amir Masoud

کاربر ويژه
با تشکر فراوان از محمود عزیز بابت اینکه اجازه دادن از امضاشون الگو بردارم...:گل:

رفته بودم حیران و الان از اونجا بر میگردم !!!

مه بسیار شدید و باران خیلی ریز به همراه وزش شدید باد رو در اونجا شاهد بودیم...

هوا بس جوانمردانه سرد است در اردبیل

دمای فعلی 14+

aznavar

کاربر ويژه
از همون اولشم نمیخواستم تو مسابقه شرکت کنم فک کنم آخرین کسی که عکسو فرستاد من بودم. اما به هر حال تصمیم به شرکت کردن گرفتم
اون از برگزاری مسابقه که با اعتراض و کمی کاستی و تاخیر برگزار شد. اینم از شمارش آراشون.9 امتیاز برای من کمتر حساب کرده بودن.تاپیکش هست میتونید برید بشمارید
اگه کسی بجز امیر محسن عزیز رو اول میکردن حسابی از خجالتشون درمیومدم بحث مسابقه و این حرفا نیست بحث ضایع کردن حق ه.
به همین چند خط بسنده میکنم و دیگه هیچ جای انجمن چیزی نمینویسم
موفق باشن ایشالا

ماهان.

کاربر ويژه
لرزره با ارتفاع 1855 متر در گیلان

دمای فعلی: 10.6+
وضعیت: مه غلیظ
رطوبت نسبی: 100 درصد
دید افقی: 80 متر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا