اره ماهان جان خلخال هست بارکلا:گل:استان اردبیل نیست محمود جان؟ مثلن خلخال. این برف با کولاک اینقدر تجمع پیدا کرده!
حدود 3 ساعت هست که اینجا بارون مداوم و پاییزی بسیار لطیفی رو داریم...
هوا مثل پاییز خیلی سرد شده و تمام شوفاژ های خونه رو روشن کردم!!!
بیرون هوای سرد و مرطوبی حاکم شده ، بوی بارون همه جا رو برداشته و صدای تیک تیک بارون همه جا می پیچه!!!
از دهانت کلی بخار در میاد و کاملا هوای آذر ماه جاری شده
جاتون خاااالی:گل:
سلام بر دوستان عزیز
سلام بر استاد امیرمسعود عزیز،خوبید قربان؟؟تبریک قربان،عجب بارونی اومده اردبیل،عجب هوایی شده!!خوش به حالتون قربان:احترام::گل:
آقا بی ی ی ی نظیره !!!!!
زمستون شده اردبیل کاملا هوا زمستونی هست الان!!!
هیچ کس نمی فهمه من چی میگم ، چون باید الان اینجا باشه تا بفهمه!
1 | Pars Abad Moghan (Iran) | 32.0 mm |
2 | Ardebil (Iran) | 17.6 mm |
3 | Ahar (Iran) | 13.0 mm |
4 | Makko (Iran) | 12.0 mm |
5 | Meyaneh (Iran) | 12.0 mm |
6 | Noshahr (Iran) | 8.0 mm |
7 | Khoy (Iran) | 5.5 mm |
8 | Sarab (Iran) | 5.0 mm |
9 | Gharakhil (Iran) | 4.0 mm |
10 | Anzali (Iran) | 4.0 mm |
11 | Tabriz (Iran) | 1.2 mm |
12 | Rasht (Iran) | 1.0 mm |
13 | Ramsar (Iran) | 0.0 mm |
14 | Zanjan (Iran) | 0.0 mm |
با عنایت به نقشه های ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار به دلیل رخ داد وقوع ناهنجاری در نقشه های
مذکور ( تراز میانی جو) از اواخر روز چهارشنبه هفته آینده ( چهارم تیرماه) به دلیل نفوذ ناوه با محوره شمالی شرقی- جنوب غربی به سطح کشور، ما شاهد کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور خصوصا شمال شرق میهن و شهر مشهد خواهیم بود.
انیمیشن ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار
144 الی 180 ساعت آینده
و از آنجائیکه ناوه مذکور با رطویت خوبی در تراز میانی و تراز های بالایی جو همراهی خواهد شد ، در صورت همراهی جریانات مرطوب دریای کاسپین در سطح زمین به امید خدا احتمال وقوع بارش در بعد ازظهر و اوایل شب روزهای پنجشنبه و جمعه هفته آینده در استانهای خراسان شمالی - شمال خراسان رضوی و شهر مشهد دور از انتظار نخواهد بود.
سلام دوستان
امروز بعد از ظهر رفتم انزلی.جاتون خالی هوای خوبی شده.دقایقی قبل برمی گشتم تا کمی بعد از فرودگاه رشت خبری نبود.اما در شهر باران ریزه می باره الان.دما:21
از اون سیستم هایی بوده که فرودگاه چیزی نباریده.همش 1 میلیمتر ثبت کرده.
با این نقشه در صورت عدم تغییر احتمال رخداد سیل در شرق مازندارن، گلستان و خراسان شمالی بسیار بالاست