• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه

درود محمد جان

ان شالله این رژیم بارشی که اردبیل رو درنوردید به زودی به رشت خواهد رسید و همگان رو انرژیک خواهد کرد:گل:

درود امیر مسعود عزیز

ایشالا.من از خوشحالی شما هم خیلی خوشحالم.:گل:

جای ما رو هم در اردبیل خالی کنید.من دلم برای هوای سرد تنگ شده.

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود امیر مسعود عزیز

ایشالا.من از خوشحالی شما هم خیلی خوشحالم.:گل:

جای ما رو هم در اردبیل خالی کنید.من دلم برای هوای سرد تنگ شده.

محمد عزیز و با محبت

عاشقان و عزیزان من و هم روحان من ، همیشه در برف ، باران و سرما در کنار من هستند:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
برای منم هیچ چیزی جز بارش باران و برف لذت بخش تر نیست حتی فکرش برام لذت بخشه

به راستی چگونه است که پروردگار عالم چنین زیبا می آفریند؟؟؟؟

چگونه است برف و باران و سرما قدرت الله را این چنین به تصویر می کشند و روح آدمی را متبلور میکنند...؟!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر محمد عزیزم خوبی؟ خودت رو کاملا اماده کن البته هواشناسی استانتون بسیار دسپاچه قراره اخطاریه صادر کنه

ممنون خوبم محمودجان،شما خوبی؟؟آماده ام داداش،هواشناسی استان یه بار از یه سوراخ گزیده شده واسه همین اینقدر دسپاچه یه!!همونطور که قبلا هم گفتم پس از سیل سال پیش در بجنورد و کشته شدن 2 نفر در بجنورد تمامی تقصیرات

به گردن هواشناسی خراسان شمالی افتاد!!درحالی بنظر من اصلا تقصیر نداشت!!:خنده1:،حالا جدی جدی قراره خبری بشه؟؟احتمالش چه قدره؟؟پیش بینی خودت چیه محمودجان؟:احترام:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام. امروز خیلی گرفتار بودم :فرار:. صبح بارون نسبتا خوبی بارید. بعدش دیگه بارش خیلی پراکنده بود

mahmood600

کاربر ويژه
ممنون خوبم محمودجان،شما خوبی؟؟آماده ام داداش،هواشناسی استان یه بار از یه سوراخ گزیده شده واسه همین اینقدر دسپاچه یه!!همونطور که قبلا هم گفتم پس از سیل سال پیش در بجنورد و کشته شدن 2 نفر در بجنورد تمامی تقصیرات

به گردن هواشناسی خراسان شمالی افتاد!!درحالی بنظر من اصلا تقصیر نداشت!!:خنده1:،حالا جدی جدی قراره خبری بشه؟؟احتمالش چه قدره؟؟پیش بینی خودت چیه محمودجان؟:احترام:
والا از الان دقیق نمیشه گفت بذار نزدیک تر بشیم ببینم این سردچال کم فشار چه خوابی برای شمال شرق در نظر گرفته ولی به نظرم بارش خوبی به شکل رگبار و رعدو برق خواهید داشت

mahmood600

کاربر ويژه
بارش امشب
mesfcpc12.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا از الان دقیق نمیشه گفت بذار نزدیک تر بشیم ببینم این سردچال کم فشار چه خوابی برای شمال شرق در نظر گرفته ولی به نظرم بارش خوبی به شکل رگبار و رعدو برق خواهید داشت

:شاد::شاد::شاد2::شاد2:

سپاسگزارم:گل:،تو رو خدا ما رو بی خبر نذاری ها،ممنون:گل::احترام:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
شب بر همه دوستان و عاشقان باران و برف بخیر و بارانی:گل:

شب خوش محمود جان:احترام:

منم با دوستان عزیز خداخافظی میکنم،انشاالله که سرنوشت ما هم طی هفته ای که فردا روز اولشه بارونی رقم بخوره!!شب خوش،یا علی:گل::احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تحلیل هواشناسی ژاپن از اوضاع جوی دنیا در ماههای پیشرو و پیش بینی دمای هوای گرمتر از نرمال در تابستان پیشرو در خاورمیانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

June 18, 2013 (notes updated June 21, 2013)
ENSO forecast: Colder-than-normal sea surface temperature in the eastern equatorial Pacific (namely, weak La Nina condition) will continue through boreal fall, and start to decay from boreal winter. The tropical Pacific will return to a neutral state by the end of this year.
Indian Ocean forecast: A negative Indian Ocean Dipole mode will develop from boreal summer, and reach its peak in early boreal fall. Because of this, the Indian summer monsoon rainfall is expected to be below normal; the weak La Nina condition might reduce the negative impact to some extent.
Regional forecast: In the Southern Hemisphere, Australia and most part of Brazil will be in a colder-than-normal condition in austral winter. Southern Africa will be in a warmer-than-normal condition in austral winter. In the Northern Hemisphere, central Canada, Mexico, most part of Russia, and central Europe are expected to experience a cooler-than-normal condition in boreal summer. On the other hand, the SINTEX-F model predicts warmer-than-normal summer in northern Russia, northern Europe, Middle East, India, and US. Japan will experience warmer-than-normal summer in July 2013, partly due to higher-than-normal pressure off the eastern coast of Japan.
Southern China, central Africa, western India and southern Brazil will be in a drier-than-normal condition while northern Brazil, Mexico western Africa will be in a wetter-than-normal condition in boreal summer. During the season, the Maritime Continent and parts of Australia will get above normal rain due to negative IOD and weak La Nina events.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

June 18, 2013 (notes updated June 21, 2013)
ENSO forecast: Colder-than-normal sea surface temperature in the eastern equatorial Pacific (namely, weak La Nina condition) will continue through boreal fall, and start to decay from boreal winter. The tropical Pacific will return to a neutral state by the end of this year
پیش بینی شاخص انسو: دمای سردتر از نرمال در منطقه شرق اکوتریال اقیانوس آرام( که لانینو ضعیف نامیده میشود) تا فصل پاییز ادامه خواهد یافت و از اوایل زمستان روند تضعیف را اغاز خواهد نمود. دمای آبهای منطقه ارام حاره ای در پایان سال جاری نوید شرایط خنثی فاز انسو رو میدهد. .

Indian Ocean forecast: A negative Indian Ocean Dipole mode will develop from boreal summer, and reach its peak in early boreal fall. Because of this, the Indian summer monsoon rainfall is expected to be below normal; the weak La Nina condition might reduce the negative impact to some extent.
فاز منفی شاخص دو قطبی اقیانوس هند در طول تابستان پیشرو گسترش خواهد یافت و در ابتدای پاییز امسال به اوج خود خواهد رسید، بارش حاصل از مونسون اقیانوس هند در شرایط کمتر از نرمال خواهد بود» که وقوع لانینوی ضعیف منجر به تضعیف فاز منفی دو قطبی اقیانوس هند در برخی نواحی خواهد گردید.

Regional forecast: In the Southern Hemisphere, Australia and most part of Brazil will be in a colder-than-normal condition in austral winter. Southern Africa will be in a warmer-than-normal condition in austral winter.

در نیمکره جنوبی در استرالیا و بخشهایی از برزیل در زمستان ( نیمکره جنوبی در حال حاضر در فصل زمستان بسر میبرد) دما هوا سردتر از نرمال خواهد و این در حالیست که آفریقای جنوبی زمستانی گرمتر از نرمال خواهد داشت.

In the Northern Hemisphere, central Canada, Mexico, most part of Russia, and central Europe are expected to experience a cooler-than-normal condition in boreal summer. On the other hand, the SINTEX-F model predicts warmer-than-normal summer in northern Russia, northern Europe, Middle East, India, and US. Japan will experience warmer-than-normal summer in July 2013, partly due to higher-than-normal pressure off the eastern coast of Japan.
در نیمکره شمالی ، در کانادا، مکزیک ،غالب نقاط روسیه، و نواحی مرکزی اروپا انتظار بر این هست که تابستانی خنکتر از نرمال تجربه بشه. از سوی دیگر مدل هواشناسی ژاپن تابستانی گرمتر از نرمال رو برای نواحی شمالی روسیه، شمال اروپا، خاورمیانه، هندوستان، ایالات متحده آمریکا در نظر گرفته است. به دلیل بسط و گسترش پرفشار جنب حاره ای در سواحل ژاپن تابستان و ماه آگوست گرمتر از نرمالی در ژاپن درپیش خواهد بود.

Southern China, central Africa, western India and southern Brazil will be in a drier-than-normal condition while northern Brazil, Mexico western Africa will be in a wetter-than-normal condition in boreal summer. During the season, the Maritime Continent and parts of Australia will get above normal rain due to negative IOD and weak La Nina events
جنوب چین، مرکز آفریقا، غرب اقیانوس هند، جنوب برزیل با پدیده خشک سالی مواجه خواهند بود و این در حالیست که در نواحی شمالی برزیل، مکزیک، غرب آفریقا تابستانی مرطوب و پر بارش در پیش خواهد بود. به دلیل وقوع پدیده لانینو و شاخص منفی اقیانوس هند در بخشهایی از استرالیا با بارشهایی فراتر از نرمال مواجه خواهیم بود.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا