• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
محمود جان اون گیاهی که داخل عکس شکل دوش حمومه اسمش چیه

قایقران به ما گفت که مغزهای داخلشو بخورین که خوشمزست ما هم خوردیم و واقعا بد نبود و خوشمزه هم بود !!

از من به شما دیگه این کارو نکن این گیاها اغلب سمی هستن !!

Dr.ben

کاربر ويژه
محمود جان اون گیاهی که داخل عکس شکل دوش حمومه اسمش چیه

قایقران به ما گفت که مغزهای داخلشو بخورین که خوشمزست ما هم خوردیم و واقعا بد نبود و خوشمزه هم بود !!

والا این سوال رو بایستی ماهان عزیز و بهزاد یا محمد جواب بدن من خودمم نمی دونم

فک کنم دونه های همین گله باشه :فکر: ولی واقعا خوشمزه است و یه کمی هم مزه پسته میده.
نباید سمی باشه ما که خوردیم چیزیمون نشد.
راستی الان متوجه شدم ماشین رو دو ساعت با در باز گذاشتم توی کوچه. نکنه از اثرات این باشه :ایده:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیز
والا تا اخر هفته فقط در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب احتمال رخداد رگبار و رعدوبرق های پراکنده وجود داره و خبر خاصی نیست شاید یه رگباری بزنه یا نزنه
ولی بارشهای دو سه روز قبل حسابی شالیزارهای مار رو پر از اب کرد البته استارا و تالش هم و غرب گیلان هم خوب باریده بود

سلام محمود عزیز.
خیلی خوشحال شدم که بارش های روزهای قبل مفید بوده. انصافا واسه شالیزارهای برنج خیلی خیلی زحمت میکشن. امیدوارم شرایط آب و هوایی به نفع کشاورزان باشه. :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
مدل ECMWF بارش ها رو کم کرده و با پیشبینی امشبش بارش قابل توجی رخ نمیده تهران . البته GFS وضعیت بهتری رو متصور هست . تا ببینیم چی میشه

ECMWF هر چی جلوتر رفت بارش ها ضعیف تر شد

mohamad$

کاربر ويژه
خبر فوری : سایت گوگل از امیر محسن به فیفا شکایت کرد .:خنده2:سرچشون سوخت:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اونکه باید از کیروش شکایت کنه

موتور سرچم هم نسوخته

حتما یکی از ایناست:خنده2:

1-تالاب گمیشان ،2-مجموعه آلاگل، آلما گل و آجی گل(گلستان)،
3-شبه جزیره میانکاله و خلیج گرگان(مازندران،گلستان)،
4-امیرکلایه،5- آبندانهای فریدون کنار،ازباران و سرخ رود (مازندران)
[FONT=Tahoma, sans-serif]6-مجموعه تالاب انزلی،7- کولاب بندر کیاشهر و دهانه سفیدرود(گیلان)،
8-قوری گل(آذربایجان شرقی)،
9-تالاب دریاچه ارومیه، 10-تالاب قوپی باباعلی،11- تالابهای یادگارلو،دورگه سنگی و شورگل (آذربایجان غربی)،
12-تالابهای نیریز و کمجان(فارس)،13- دریاچه پریشان و دشت ارژن(فارس)،
14-تالاب شادگان، خورالامیه و خور موسی (خوزستان)،
15-هامون صابری و هامون هیرمند، 16- هامون پوزاک، 17- تالابهای خلیج گواتر و حور باهو (سیستان و بلوچستان)
18- خور خوران، 19-مجموعه رودهای شور، شیرین و میناب، 20-رودهای گز و حرا، 21- جزیره شیدوار(هرمزگان)،
22- تالاب گاوخونی(اصفهان)،
23-تالاب چغاخور ( چهارمحال و بختیاری)
24- تالاب کانی برازان (آذربایجان غربی)

خبر فوری : سایت گوگل از امیر محسن به فیفا شکایت کرد .:خنده2:سرچشون سوخت:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
10 تا حدس حساب نیست شما باید یک حدس بزنید اون دو تا هم که گفتید خیر-خیر
یک قلعه تاریخی هم اونجا بود !!
این منطقه در زمان جنگ جهانی اول و دوم تحت تسلط روس ها بوده و خود آثاری از حضور اون ها وجود داشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا