• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
جزیره آشوراده - در غرب بندر ترکمن - از یک طرف به خلیج گرگان و از یک طرف به دریای کاسپین میخوره:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
افسوس که زمانت تموم شد

البته میانکاله هم با اغماض درسته در وافع اینجا زمانی به شبه جزیره میانکاله وصل بوده بعد ها جدا شده !!

امیر جان پیشنهاد می کنم یک سر بزنید به اینجا با دوربینتون:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
مشهد

meteogram.php

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

با یه وقفه ای 2 روزه مجددا پست میذارم!!دیروز{دوشنبه}که رفتم سمت راز و جرگلان،خیلی جای خشکی بود!!ولی خیلی حال داد!!هواش خیلی بهتر{خنکتر} از بجنورد بود!!

امروز{سه شنبه!!} هم رفتم روستای بسیار زیبا و سرسبز رویین،قبلا فکر کنم امیرمحسن عزیز عکس هایی ازش گذاشته بودن،واقعا این روستا زیباست و در عین حال مردم بسیار مهمانوازی هم داره،امروز هم خیلی خوش گذشت،جای دوستان سبز!!:گل::گل::احترام:

چه خبرا از نقشه ها؟؟هوا که امروز خیلی خنک بود{رویین}،فکر کنم از فردا هم کاهش دما داشته باشیم،البته اگه نقشه ها تغییر نکرده باشن!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
یک چیزی تو مشهد ذهن منو درگیر کرده اونم اسامی خیابون ها و مکان های حاشیه بلوار وکیل آباده که به ترتیب به این شکله
دانش آموز بعدش دانشجو بعدش دادگستری بعدش زندان ا: آخرش هم فارغ التحصیلان :)

محمد بجنورد

کاربر ويژه
یک چیزی تو مشهد ذهن منو درگیر کرده اونم اسامی خیابون ها و مکان های حاشیه بلوار وکیل آباده که به ترتیب به این شکله
دانش آموز بعدش دانشجو بعدش دادگستری بعدش زندان ا: آخرش هم فارغ التحصیلان :)

:غش2::غش2::غش2::غش2::خنده2::خنده2:

سلام نوید جان،تا حالا منم به همچین چیزی فکر :خنده2:نکرده بودم!!دقیقا همینطوره!!

ماهان.

کاربر ويژه
هوا بس ناجوانمردانه سرد است! تا الان بیرون بودم، دما 10.9+‌ و باد شدید هم با سرعت 35 کیلومتر در ساعت میاد. بدجور سرده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا