navid-mashhad
کاربر ويژه
این روزها مونسون داره حسابی به شبه قاره حال میده
هند
هند
Death Valley Heat Ties All-Time US June Record
قمست عمده جت تراز پايين طي ماه مي وارد شرق آفريقا مي شود و متعاقبا در ماه ژوئن از قسمت هاي شمالي درياي عرب پيش از رسيدن به هند، عبور مي كند. مشاهدات نشان مي دهند كه قويترين جريان استوايي عبوري از نيمكره جنوبي به نيمكره شمالي در طي مونسون تابستانه آسيا، ناحيه جت تراز پايين مي باشد.تعجب هواشناسان به اين دليل ست كه روشن نيست كه چرا جريان بزرگ هوا از نيمكره جنوبي به شمالي بايد در امتداد يك ناحيه باريك سواحل شرق آفريقا واقع شود . اهميت جت تراز پايين ناشي از واقعيتي ست كه خود را با يك ناحيه ساحلي فراجوشي (upwelling) حوالي 9 درجه عرض شمالي همزمان مي كند . همزمان كه باد هاي قوي، آب هاي سطحي ساحلي را از شرق دور مي كنند، آب هاي بسيار سرد از اعماق دريا براي حفظ پيوستگي جرم به بالا مي آيند. اين فراجوشي به بادهاي قوي تراز پايين نسبت داده شده ست.
خواهش میکنم قربانممنونم محمدرضا جان:احترام::گل:،درضمن آمار بیشترین پسندها رو یه نیگا بنداز!!!:50::49:
سعید انقد با هم فاصله داریم!
وای خدا عجب رعد و برقهای وحشتناک و انفجاریای شکار کردم! سیل داره میآد! جایی نرین تا بذارمشون!!
ماهان جان
میخکوبم کردی فقط زودتر بذار که از یک طرف میخوام برم بخوام و از یک طرف هم میخوام ببینم چی شیکار کردی؟
هی داره میزنه، امان نمیده یه لحظه عکسا رو بذارم!
این فاصله مکانی هستش ولی من فاصله دلی بینمون نمیبینم !!:گل وای چقدر رومانتیک شدش یه لحظه فکر کردم دارم با مشترک مورد نظر حرف میزنم اصلا خوشم نیومدش:تعجب2::خنده2
ولی اون دایره پایینه باید مقداری به شمال غرب بره تا دقیقا فاصلمون معلوم بشه!!
راستی منظورم این بود که اون دایره به طرف شمال شرق بره همون بره طرف ابوذر :خنده1::گل:
خخخخخخخخ:خنده1:
من حدودی گفتم
چون نوشته بود یافت آباد دور یافت آباد دایره کشیدم!
بسیار زیباخب رعد و برقا رفتن سمت شمال شرق پشت درختا، دیگه توی دید نیستن!
این اولی رو که زد رسمن سکته کردم از برق و صداش. یه ثانیه بعد صداش اومد!
مشاهده پیوست 33983مشاهده پیوست 33984مشاهده پیوست 33985مشاهده پیوست 33986
نکته ی جالب اینه که فاصله خونه ما تا خونه سامیار اینا کمتر از فاصله خونه ما تا سعید ایناست
ولی ارتفاع در فاصله ی خیلی کمی چند صد متر زیاد میشه:تعجب2:
وضعیت شهر هوناوار هندوستان که در 24 ساعت گذشته 151 میلی متر باریده و در ساعات آینده این قدر دیگه میخاد بباره