• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
دمای فعلی اردبیل به 16 رسید

[h=4]urrent weather observation
The report was made 18 minutes ago, at 19:50 UTC

[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Wind 06 kt from east[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Temperature 16°C[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Humidity 72%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Pressure 1008 hPa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Visibility 10 km or more[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]no clouds below 1500 m and no cumulonimbus[/TD]
[/TR]

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان بارندگی خوبی دارید ها!!

meteogram.php

محمد جان درسته طی چند ساعت آینده بارش متناوب داریم. ولی بخش اصلی بارش سپری شده با 7.4 میلیمتر.

saeed hh

کاربر ويژه

جاي تعجبي نداره

اون پستي كه در مورد زلزله گذاشتم در مورد همين موضوع بود. از كوهپايه هاي البرز به طرف دشت تهران ارتفاع كم ميشه تا جايي كه در جوب تهران تقريبا ارتفاع ثابت مي مونه و يا شيب تغييرات بسيار ناچيز ميشه.

مثل يك خيابون سرپاييني مي مونه كه ابتداي خيابون شيب بسيار زياده در وسط خيابون شيب كاهش پيدا مي كنه در انتهاي خيابون شيب زيادي ديده نمي شه و با همين ارتفاع تا مسافتي ادامه پيدا مي كنه اين مسافت همين خونه شما تا سعيده اما اون شيب زياده توي ابتداي خيابون فاصله خونه ساميار تا خونه شماست.

میگم به جای کلمه شیب از واژه پول و ثروت هم استفاده میکردی بسیار تحلیل خوبی میشدش هرچی شیب کمتر بشه پول توی جیب مردم هم کمتر میشه چه میکنه این شیب:خنده1:

aria_tehran

کاربر ويژه
میگم به جای کلمه شیب از واژه پول و ثروت هم استفاده میکردی بسیار تحلیل خوبی میشدش هرچی شیب کمتر بشه پول توی جیب مردم هم کمتر میشه چه میکنه این شیب:خنده1:

اینو بگم تو تهران بعضی از پولدارا جنوب شهر زندگی میکنن
ولی عموما حرف تو درسته:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماهان عزیز تشکر

تصاویر بسیار زیبا هستند ولی یک پیشنهاد موقعی که عکس میگیری از رعد و برق زوم رو حذف کن و بذار بک گراند بیشتری مثلا از خیابون- از تصوبر بهمراه رعد و برق دیده بشه.

خب رعد و برقا رفتن سمت شمال شرق پشت درختا، دیگه توی دید نیستن!

این اولی رو که زد رسمن سکته کردم از برق و صداش. یه ثانیه بعد صداش اومد!

مشاهده پیوست 33983مشاهده پیوست 33984مشاهده پیوست 33985مشاهده پیوست 33986

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان عزیز تشکر

تصاویر بسیار زیبا هستند ولی یک پیشنهاد موقعی که عکس میگیری از رعد و برق زوم رو حذف کن و بذار بک گراند بیشتری مثلا از خیابون- از تصوبر بهمراه رعد و برق دیده بشه.

محسن جان زوم نکردم. خودم طبقه اول ساختمونم و دید خوبی همزمان از زمین و از هوا ندارم. برای همین سر دوربین رو به بالا گذاشتم. چون دقیقن داشت بالای سر رعد و برق من میزد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متوجه شدم ماهان جان فرمایش شما کاملا درسته:گل:

شب بر دوستان عزیز خوش :گل:

ماهان.

کاربر ويژه
مطلب دیگه اینکه هر کاری کردم نتونستم سه پایه رو جلوی پنجره بذارم، جا نشد! واسه همین دوربین رو به لبه‌ی پنجره تکیه دادم!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان زوم نکردم. خودم طبقه اول ساختمونم و دید خوبی همزمان از زمین و از هوا ندارم. برای همین سر دوربین رو به بالا گذاشتم. چون دقیقن داشت بالای سر رعد و برق من میزد!

از اين رعد و برق هاي 1 ثانيه اي (انفجاري) يك شب تو محل خدمتم تو تبريز زد اون شب همه بچه ها پيشم بودن طبقه همكف نزديك درب خروج و داشت تگرگ بسيار شديد ميومد. همه داشتيم تگرگ رو مي ديديم كه يك باره همه جا روشن شد نمي دونم صاعقه به كجا خورد و از قضا دوربين موبالم روشن بودن صداي بسيار وحشتناك زد همه از سر جاشون پريدن بعدا كه فيلم رو باز بيني كردم ديدم از ترس اون لحظه دستم رو دكمه خورده و تا ابتداي صداي رعد برق ضبط شده !

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه

از اين رعد و برق هاي 1 ثانيه اي (انفجاري) يك شب تو محل خدمتم تو تبريز زد اون شب همه بچه ها پيشم بودن طبقه همكف نزديك درب خروج و داشت تگرگ بسيار شديد ميومد. همه داشتيم تگرگ رو مي ديدم كه يك باره همه جا روشن شد نمي دونم صاعقه به كجا خورد و از قضا دوربين موبالم روشن بودن صداي بسيار وحشتناك زد همه از سر جاشون پريدن بعدا كه فيلم رو باز بيني كردم ديدم از ترس اون لحظه دستم رو دكمه خورده و تا ابتداي صداي رعد برق ضبط شده !

این شدیدترینی بود که توی این مدت اینجا دیدم.

mostafa81

New member
دوستان ببخشید.
بلاخره چی شد؟استاد شهاب ما بر میگرده یا نه؟
ایشان هم اکنون برای شروع انجام یک پروژه راهی تهران شدند و بنده نماینده تام الاختیار ایشان هستم.
نتیجه چه شد؟

ماهان.

کاربر ويژه
دوستان ببخشید.
ایشان هم اکنون برای شروع انجام یک پروژه راهی تهران شدند و بنده نماینده تام الاختیار ایشان هستم.
نتیجه چه شد؟

حداقلش سعی کنید نماینده‌ی رفتار و کردار ایشون نباشید.

شب خوش!!

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان ببخشید.
نتیجه چه شد؟
نتیجه هر چی آدمین صلاح بدونه
در ضمن حرفای موکلتو که به ما زده خوندی تا حالا؟
موکلت هم هر وقت دیدی این کارو بکن باهاش:21:

آخرین ویرایش:

mostafa81

New member
بنده از استاد شهاب فقط درس هواشناسی میاموزم و بنده تا الان هیچ بدی از ایشون ندیدم.
شما دوستان بهتره کمی به شهاب حق بدید که ناراحت باشه.
رفتارش خیلی عجیبه و یک روزی قربون صدقه ادم میره و روز دیگه هم فحش و بد و بیرا نصارمون می کنه.
ولی یک خوبی که داره اینه که با توجه به اطلاعات و معلوماتی که دارند هیچ وقت به خودشون اجازه نمی دهند مغرور بشوند .
به نظر من اقا شهاب با توجه به اینکه الان سال های زیادی از وطن خود دور بوده اند و بیشتر عمر خود را در غربت سپری کرده اند دچار یکسری مشکلات روحی و روانی شده اند و دلیل این فحاشی ها شاید همین مطلب باشه.
به هر حال ایشان فعلا به نت دسترسی ندارند و اخبار اینجا توسط بنده به ایشون مو به مو ارسال میشه.
بهتره جناب ادمین هم هر چه زودتر تصمیم لازم را اتخاذ کنند.
شب خوش دوستان

aria_tehran

کاربر ويژه
ما چه حقی بدیم؟ایشون اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه گرفته ظاهرا.منم خیلی مشکلات دارم در واقع خیلیا مشکلات مختلفی دارند حتی در رفتار و ظاهرشون ولی من به خودم اجازه نمیدم همچین رفتار ناهنجاری از خودم نشون بدم تو یک انجمن
برو اخبارو مو به مو واسش توضیح بده:104:
در ضمن هر موقع آدمین بخواد تصمیم میگیره
نمیخواد تعیین تکلیف کنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا