• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
این هم عکس حدود 6 سال قبل به خاطر بچه های فروم می زارم :گل: زمان دقیقش یادم نیست من خیلی شیطون بودم آخه اونقدر عکس دارم یادم نیست کدوما مال کدوم سال هستن ولی این فکر کنم سوم راهنمایی بودم

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
دمای اینجا نسبت به دیروز در همین ساعت حدود 3 درجه کاهش پیدا کرده و به 21.1+ رسیده. بیشینه امروز احتمالن به 24+ می‌رسه.
فردا هم دوباره مقداری رگبار و رعد و برق داریم.

هواشناس

کاربر ويژه
بابا عشقی
بابا کفتر باز

بعد از ظهرها کفتر ها رو سر می دی ؟

نه بابا مال همسایه ی خونه ی مامان بزرگم بودن. اتفاقا صاحب کفترا اصلا کفترها رو پرواز نمی داد ، درجه دار ارتشی بود :گل: منو پرواز می داد معمولا :شاد2: :خنده1:

عباس کجااااااااااااااست :زبون:

آخرین ویرایش:

هواشناس

کاربر ويژه
من کلا قیافه ام خیلی متغیر بود اینو تمام اهل فامیل هم و دوستام میگن! در واقع قیافه ی من سه بار اساسی تغییر کرده ؛ سنین 14 تا 18 سالگیم شبیه بچیگیهام نبود و 18 تا الانم میگن دقیقا شبیه و نزدیک بچیگیهام شده سبک قیافم! نمیدونم بقیه ی آدما هم اینطوری هست سبک تغییر قیافشون یا نه من خاصم!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بررسي وضعيت جوي كشور سه شنبه 11 تير 92

با عبور امواج سامانه اي كه هم اكنون مركز آن بر روي شمال درياي سياه قرار گرفته است، تا انتهاي هفته براي نواحي شمال غرب به سمت سواحل غربي خزر و ارتفاعات البرز رگبارهاي پراكنده و افت نسبي دما پيش بيني مي شود. طي اين مدت عمده بارش ها در نواحي شمالي آذربايجان شرقي، اردبيل و ارتفاعات غربي البرز در استان گيلان پيش بيني مي شود.

از امروز بتدريج با نفوذ زبانه هاي توده هواي پر فشار از سمت شمال غرب افت نسبي دما آغاز شده كه اين كاهش نسبي دما فردا در سواحل خزر به طور محسوسي پيش بيني مي شود و تا روزهاي پاياني هفته در نوار شمالي كشور ماندگار خواهد بود.

0jjh9f503hodk0jj9cq.png

سه شنبه 11 ام تير، شهرهاي شمالي استان هاي آذربايجان غربي، شرقي، استان اردبيل به سمت ارتفاعات البرز غربي و همچنين برخي نقاط جنوبي استان سيستان و بلوچستان افزايش ابر، در برخي ساعات با احتمال بارش هاي پراكنده پيش بيني مي شود.

چهار شنبه 12 ام تير،استان هاي آذربايجان غربي، شرقي ، اردبيل، گيلان، مازندران، ارتفاعات البرز و جنوب غرب استان گلستان افزايش ابر، به همراه رگبارهاي پراكنده باران پيش بيني مي شود.

در برخي نقاط جنوبي استان سيستان و بلوچستان نيز احتمال رخداد رگبار پراكنده دور از انتظار نمي باشد.

پنجشنبه 13 ام تير، استان هاي آذربايجان غربي، شرقي، اردبيل، گيلان، ارتفاعات مازندران، ارتفاعات البرز و به شكل خفيف در نواحي شمالي خراسان شمالي رشد ابر و رگبار و رعد و برق پراكنده پيش بيني مي شود.

جمعه 14 ام تير، برخي از نواحي استان هاي آذربايجان غربي، شرقي، اردبيل، ارتفاعات قزوين، گيلان، مازندران در ساعات بعد از ظهر با افزايش ابر و بارش هاي پراكنده پيش بيني مي شود.

دريا خزر طي امروز تا فردا مواج خواهد بود. همچنين شرق درياي عمان از فردا تا پايان هفته با افزايش ارتفاع موج مواجه خواهد بود

پيش بيني مي گردد خليج فارس نيز از روز پنجشنبه در برخي نقاط متلاطم شود.

8q0dyk3loiurol1a9our.png

آسمان استان تهران طي 24 ساعت آينده كمي ابر، گاهي وزش باد پيش بيني مي شود. بيشينه و كمينه دماي هواي تهران به ترتيب بين 38 + و 24 + درجه سلسيوس در نوسان خواهد بود.

arak

New member
من کلا قیافه ام خیلی متغیر بود اینو تمام اهل فامیل هم و دوستام میگن! در واقع قیافه ی من سه بار اساسی تغییر کرده ؛ سنین 14 تا 18 سالگیم شبیه بچیگیهام نبود و 18 تا الانم میگن دقیقا شبیه و نزدیک بچیگیهام شده سبک قیافم! نمیدونم بقیه ی آدما هم اینطوری هست سبک تغییر قیافشون یا نه من خاصم!!
قیافت آشناست،آها حالا یادم افتاد تو فیلم تغییرچهره بازی کرده بودی،نیکلاس جان ارادت داریم:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
آریا جمعه نمیخوای بری توچال ؟ برو ایستگاه 7 از اخرین برف های تابستانی لذت ببر . نمیدونم ماه رمضون کار میکنه یا نه

ماهان.

کاربر ويژه
متن سلیسیه البته یه داوری کم داشت که بش اضافه کردم،آخرشم باید علامت سوال باشه:تعجب2:
یعنی کاشکی داوری داوری داوری داوری درکار درکار در کار؟

نه یه کاشکی کم داشت و یه در کار.
علامت سوال هم نداره، جمله سوالی که نیست. خبریه. شاعرش داره آرزوهاشو می‌گه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا