• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله 5 ريشتري در رويدر 11 تير 92 ساعت ۱۵:۴۸:۳۴.۵

اين زلزله در 42 كيلومتري رويدر در غرب استان هرمزگان رويداد.

بيشيته امواج زلزله 5.5 ريشتر ثبت شده ست.

map_image.jpg

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
اولی زوم بود ؟ خب بالاخره زوم دیجیتال کیفیت و پایین میاره . شاید دستت هم لرزیده . من یه دوربین کنون دیجیتال داشتم قبلا زوم میکردم افتضاح میشد و رو حالت عادی هم کیفیتش پایین بود تازه ! البته دوربینش و شاید 10 سال پیش خریده بودم

راستی سجاد جان اون 9 میلیونی رو خریدی ؟ :سوت:دیگه ببین اون چه کیفیتی داره !:سوت:

mohamad$

کاربر ويژه
اگه بخوای از کوها عکس با کیفیت از نمای نزدیک بگیری یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه دوربین شکاری بخری و از توی اون با دوربینت عکس بگیری . اینطوری به جای اینکه 2 میلیون بدی مجموعا با 600 تومن کارت را میوفته شایدم کمتر:خنده2:

aria_tehran

کاربر ويژه
اولی زوم بود ؟ خب بالاخره زوم دیجیتال کیفیت و پایین میاره . شاید دستت هم لرزیده . من یه دوربین کنون دیجیتال داشتم قبلا زوم میکردم افتضاح میشد و رو حالت عادی هم کیفیتش پایین بود تازه ! البته دوربینش و شاید 10 سال پیش خریده بودم
اولی زوم بود
دستمم زیاد میلرزه موقع عکس گرفتن!

aria_tehran

کاربر ويژه
اگه بخوای از کوها عکس با کیفیت از نمای نزدیک بگیری یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه دوربین شکاری بخری و از توی اون با دوربینت عکس بگیری . اینطوری به جای اینکه 2 میلیون بدی مجموعا با 600 تومن کارت را میوفته شایدم کمتر:خنده2:

ایده ی جالبی بود:خنده2:

ماهان.

کاربر ويژه
یه مغازه‌ای هست به اسم زاتورن اینجا. یه دوربین آورده با قیمت 39999 یورو. با رزولیشن200 مگاپیکسل. چیزی حدود 170 میلیون تومن.

181475_10200609888143120_254109315_n.jpg

aznavar

کاربر ويژه

راستی سجاد جان اون 9 میلیونی رو خریدی ؟ :سوت:دیگه ببین اون چه کیفیتی داره !:سوت:

تو فکرشم:خنده1: فک کنم پیکسل دوربین من از همتون کمتر باشه. واقعا باید فکر یه دوربین خوب باشم دیگه:36: چ فکر فکری شد:زبون:

arak

New member
عکسی زیبا از سنگ نگاره های ما قبل تاریخ تیمره
9gqu8kk8il2k3vo1o0ix.jpg

دوستان این مدل عکس ها که توش حرکت ستاره ها ویا ماشین ها بصورت خطی از نور دیده میشه رو با چه دوربینی و چه جوری میشه گرفت؟

Abbath

New member
دوستان در این چند صفحه از عکس های دوران کودکی شما نهایت استفاده رو بردیم،دستتون درد نکنه :دی

آقا تو شهر شما xh100v پیدا میشه؟دوربین خوبی هست که تولیدش متوقف شده اما خب نوش تو انبارا هست حتما،من که تو قزوین پیدا نکردم،فک کنم باید سفارش بدم از تهران بیارن

ماهان.

کاربر ويژه
9gqu8kk8il2k3vo1o0ix.jpg

دوستان این مدل عکس ها که توش حرکت ستاره ها ویا ماشین ها بصورت خطی از نور دیده میشه رو با چه دوربینی و چه جوری میشه گرفت؟

باید دوربینی باشه که توی تنظیمات زمان نوردهی‌اش Bulb هم داشته باشه. خیلی از دوربین‌ها دارن اینو. بعدش باید با کنترل جداگانه این زمان رو برای چند ساعت نگه‌داشت.

aznavar

کاربر ويژه
رزولوشن یا میزان تفکیک پذیری دوربین اصلی ترین معیاریه که کیفیت عکس را تعیین می کنه

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درود بر دوستان

امروز دما کمی پایین تره.اما بدجور شرجیه.

دما فرودگاه:30
رطوبت :%70.3 !!!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
9gqu8kk8il2k3vo1o0ix.jpg

عکس اصلی از سایت منبع:

3003695.jpg
As seen on Astronomy Picture of the Day and the National Geographic News engraved in rock, these ancient petroglyphs are abundant in the Teimareh valley, located in the Zagros Mountains of central Iran. They likely tell a tale of hunters and animals found in the middle eastern valley 6,000 years ago or more. In the night sky above are star trails etched by the rotation of planet Earth during the long exposure made of a photo sequence. On the left, the center of the star trail arcs is the North Celestial Pole (NCP), the extension of Earth's axis into space, with Polaris, the North Star, leaving the bright, short, stubby trail closest to the NCP. But when these petroglyphs were carved, Polaris would have made a long arc through the night. Since the Earth's rotation axis precesses like a wobbling top, 6,000 years ago the NCP was near the border of the constellations Draco and Ursa Major, some 30 degrees from its current location in planet Earth's sky.
There are over 20,000 engraved pictures in Teimareh valley which place it among the world's most notable petroglyph sites, still largely undiscovered. In this view the prehistoric artist illustrated a tale which involves leopards, wolfs, a cheetah, and gazelles, and a horse riding hunter (top right), apparently under snow shower as shown over the Leopards. The artist tried to give the sense of distances in 2 dimensional picture by showing some of the elements smaller than usual, like the horse rider, or few of the animals. Click on the constellation icon above the image to see this scene in a short exposure that shows the stars as points. You can recognize Polaris and Little Dipper on the left, Capella and constellation Auriga in the middle top, and stars of Gemini, the Twins, below it at the rock's edge. Prominent constellation Orion, the Hunter, is on the right, right above the pictured hunter on the rock! Babak Tafreshi/Dreamview.net
All TWAN photos and videos are copyrighted

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا