• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
برا منم bulb داره یه بار امتحانش کردم بعد در اون حالت لنز و وا کردم ccd دوربینم یکم انگولک کردم که مثلا گرد و خاکاش و بگیرم چون تو عکسا لکه میوفتاد ، بعد دیدم کلی گرد و خاک هم اضافه شد رفتم دادم نمایندگی با دستگاه تو 5 دقیقه تمیزش کرد

Abbath

New member
دوستان در این چند صفحه از عکس های دوران کودکی شما نهایت استفاده رو بردیم،دستتون درد نکنه :دی

آقا تو شهر شما xh100v پیدا میشه؟دوربین خوبی هست که تولیدش متوقف شده اما خب نوش تو انبارا هست حتما،من که تو قزوین پیدا نکردم،فک کنم باید سفارش بدم از تهران بیارن

HX100v منظورم بود،یکی از سایبر شات های سونی هست

ماهان.

کاربر ويژه
مطمئنن شما نمی‌خوای دوربین 5 مگاپیکسل بخری و از یه حدی بالاتر به نظر من دوربین‌های با رزولوشن‌ خیلی بالا گرفتن، پول اضافی دادنه! نمی‌خوایم که بیلبورد چاپ کنیم. زوم اپتیکال به نظرم مهمتره.

arak

New member
عکس اصلی از سایت منبع:

3003695.jpg

As seen on Astronomy Picture of the Day and the National Geographic News engraved in rock, these ancient petroglyphs are abundant in the Teimareh valley, located in the Zagros Mountains of central Iran. They likely tell a tale of hunters and animals found in the middle eastern valley 6,000 years ago or more. In the night sky above are star trails etched by the rotation of planet Earth during the long exposure made of a photo sequence. On the left, the center of the star trail arcs is the North Celestial Pole (NCP), the extension of Earth's axis into space, with Polaris, the North Star, leaving the bright, short, stubby trail closest to the NCP. But when these petroglyphs were carved, Polaris would have made a long arc through the night. Since the Earth's rotation axis precesses like a wobbling top, 6,000 years ago the NCP was near the border of the constellations Draco and Ursa Major, some 30 degrees from its current location in planet Earth's sky.
There are over 20,000 engraved pictures in Teimareh valley which place it among the world's most notable petroglyph sites, still largely undiscovered. In this view the prehistoric artist illustrated a tale which involves leopards, wolfs, a cheetah, and gazelles, and a horse riding hunter (top right), apparently under snow shower as shown over the Leopards. The artist tried to give the sense of distances in 2 dimensional picture by showing some of the elements smaller than usual, like the horse rider, or few of the animals. Click on the constellation icon above the image to see this scene in a short exposure that shows the stars as points. You can recognize Polaris and Little Dipper on the left, Capella and constellation Auriga in the middle top, and stars of Gemini, the Twins, below it at the rock's edge. Prominent constellation Orion, the Hunter, is on the right, right above the pictured hunter on the rock! Babak Tafreshi/Dreamview.net

All TWAN photos and videos are copyrighted

این عکس گویا عکس روز ناسا هم شده،توfb اینطور نوشته بود.

Abbath

New member
مطمئنن شما نمی‌خوای دوربین 5 مگاپیکسل بخری و از یه حدی بالاتر به نظر من دوربین‌های با رزولوشن‌ خیلی بالا گرفتن، پول اضافی دادنه! نمی‌خوایم که بیلبورد چاپ کنیم. زوم اپتیکال به نظرم مهمتره.

به این باید حسگر cmos و همچنین داشتن gps و فلاش با برد خوب و سرعت شاتر رو هم اضافه کرد،این HX100V سرعت شاترش بین 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه متغیر هست!

Abbath

New member
خب دما هم امروز از 37 بالاتر نرفت مثل اینکه،پیش بینیها باز هم به حقیقت نپیوست:خنده1:

هواشناس

کاربر ويژه
امروز روز نبرد تعیین کننده ی تابستانه ی دو مدل ecmwf و gfs برای تبریز هست ؛ جی اف اس امروز آخر وقت رو اوج بارش رگباری این چند روز و اون یکی مدل فردا رو اوج بارش رگباری در تبریز پیش بینی کرده! گذر این 48 ساعت و احتمالا 72 ساعت همه چی را تعیین و مشخص خواهد کرد :احترام:

mohamad$

کاربر ويژه
به این باید حسگر cmos و همچنین داشتن gps و فلاش با برد خوب و سرعت شاتر رو هم اضافه کرد،این HX100V سرعت شاترش بین 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه متغیر هست!

SLR هست ؟ فکونم الان در دوربین های جدید CCD جایگزین CMOS شده

Abbath

New member
SLR هست ؟ فکونم الان در دوربین های جدید CCD جایگزین CMOS شده

گویا سوپر زوم هست محمد جان،والا من که خودم زیاد سر در نمیارم،از اینکارش پرسیدم میگفت حسگر cmos نویز کمتری رو تو عکس ایجاد میکنه،حالا نمیدونم درست گفته یا نه

ماهان.

کاربر ويژه

درسته، به نسبت کارایی‌اش دوربین ارزونیه. توی سایت آمازون دست دومش 280 یورو هم پیدا می‌شه. دوربین من لنز 55 میلیمتری و زوم 3x داره. البته سرعت شاترش هم از بالب تا 1/4000 متغیر می‌شه. با این حساب به نسبت گرونه. 450 یورو با گارانتی 5 ساله قیمتشه که من 350 یورو با گارانتی یک ساله گرفتم.

ماهان.

کاربر ويژه
برا منم bulb داره یه بار امتحانش کردم بعد در اون حالت لنز و وا کردم ccd دوربینم یکم انگولک کردم که مثلا گرد و خاکاش و بگیرم چون تو عکسا لکه میوفتاد ، بعد دیدم کلی گرد و خاک هم اضافه شد رفتم دادم نمایندگی با دستگاه تو 5 دقیقه تمیزش کرد

به نظرم لنز رو وا نکن هیچوقت. داخلش که کثیف بشه تمیز کردنش دردسره!

Abbath

New member
درسته، به نسبت کارایی‌اش دوربین ارزونیه. توی سایت آمازون دست دومش 280 یورو هم پیدا می‌شه. دوربین من لنز 55 میلیمتری و زوم 3x داره. البته سرعت شاترش هم از بالب تا 1/4000 متغیر می‌شه. با این حساب به نسبت گرونه. 450 یورو با گارانتی 5 ساله قیمتشه که من 350 یورو با گارانتی یک ساله گرفتم.

نوش گیر نمیاد تو سایتای اونوری ماهان جان؟جهنم الضرر حالا 100 150 تومن گرونتر میخریم

ماهان.

کاربر ويژه
نوش گیر نمیاد تو سایتای اونوری ماهان جان؟جهنم الضرر حالا 100 150 تومن گرونتر میخریم
چرا عباس جان. نوش توی همین سایت آمازون 449 یورو هستش. ایران چنده قیمتش؟‌ البته اینجا یه مقدار زیادی مالیات روش می‌بندن و قیمت معادل ریالی‌اش بالاتره از ایران!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا