• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان

کسی از کدخدا ( محمد از قم ) خبری نداره ؟؟
یک بنده خدایی هم بود به نام اسپاد ( شمال غرب تهران ) ایشون هم دیگه پیداشون نشد !! زمانی که در پی تی به صورت نامحسوس حضور داشتم عکس های خوبی میزاشت

سلام بر دوستان عزیز

سلام نویدجان،منم یه ماه پیش بهش زنگ زدم{محمد قم} گفت که اومدم روستای یکی از اقواممون،گفت که تا آخر تابستون هم اونجا خواهد بود و دسترسی به اینترنت هم نخواهد داشت،سلام رسوند خدمت شما دوستان:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
Bojnourd

[h=4]Current conditions
+29 °C
w270.gif
3 m/s

Clear
Feels Like: +29°
Barometer: 1009.0 hPa
Dewpoint: +11°
Humidity: 32.7%
Visibility: 10 km

هواشناس

کاربر ويژه
بيشينه و كمينه دماي ايستگاه هاي تبريز طي 24 ساعت گذشته

فرودگاه : 34 و 20
اول زعفرانيه : 34 و 18

سردترين بيشينه ها : مس سونگون 26 + و كليبر 29 +

بيشينه بارش استان : مرند 0.8 ميلي متر

pokerface

متخصص هواشناسی
متاسفانه اکثر تورهأی که از ایران به هند میره دهلی‌ آگرا جیپور گوا هست ولی‌ هند اکو تور‌های بی‌نظیری داره مثل جنگل گیر(آخرین باقیماندهای شیر ایرانی)،جنگلهای آسام و بزرگترین جنگل حرای دنیا(که گوشه هایی از این جنگلا جنوب ایران هم وجود داره) به اسم sunderbans, تالاب‌های کرالا،دامنه‌های شرقی‌ هیمالیا و دارجیلینگ و...جنگل ساندربانس بزرگترین جمییت ببر‌های بنگالو داره و یکی‌ از ذخیره گاه‌های زیستکره هست.

babak2006

کاربر ويژه
امیرمسعودجان راستی شما که اردبیلی اون پیست اسکی الوارس که نزدیک سرعین هستش رو رفتی؟

babak2006

کاربر ويژه
والله امیرجان منم ازطریق گوگل با این منطقه اشنا شدم
تو ویکیپدیا نوشته تو تابستون هم می تونی برف رو اونجا ببینی یکی ازدوستای منم که پارسال تابستون رفته بود خیلی ازاونجا تعریف می کرد گویا 20کیلیومتری سرعین هستش

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والله امیرجان منم ازطریق گوگل با این منطقه اشنا شدم
تو ویکیپدیا نوشته تو تابستون هم می تونی برف رو اونجا ببینی یکی ازدوستای منم که پارسال تابستون رفته بود خیلی ازاونجا تعریف می کرد گویا 20کیلیومتری سرعین هستش

بابک جان سلام

من دو سال پیش که رفتم اردبیل؛پیست اسکی آلوارس{alvars} رفتم،دقیقا زمانی که بجنورد دمای 35 درجه و گرگان دمای 40 درجه رو داشت؛اونجا دما حول و حوش 5-6 درجه بود!!با اینکه لباس زخیم و زمستانی هم پوشیده بودیم ولی نمیتونستیم سرماش رو تحمل کنیم!!برف هم تقریبا 100متر بالاتر از جایی که ما بودیم وجود داشت!!البته برف تازه ها!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا