• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
15:30

سرخس 44+
سبزوار 40+
مشهد 39+
نیشابور 38+
تربت حیدریه 36+
گلمکان 35+
فریمان 34+
قوچان 34+

mohamad$

کاربر ويژه
پیست اسکی الوارس خرداد 87 / منبع گوگل

تو مطلبی که امیر مسعود به نقل از سایت خود سرعین گذاشت نوشته بود تا اواسط تابستون اسکی میکنن ولی خردادش که برف چندانی نداره

mohamad$

کاربر ويژه
یه نیمچه هوای خنک به سواحل زده فیروزکوه خنک شد و با ابعلی یکی شد هر دو +26 در ساعت 14:30

Abbath

New member
خراب شه سازمان هواشناسی کشور،الان من دمای فعلی شهرهای اطراف قزوین رو از کجا باید نیگاه کنم؟مثل اوج و تاکستان و معلم کلایه و رازمیان

mahmood600

کاربر ويژه

باشه پس واجب شد یه سری بزنم اونجا حتما !! هفته دیگه میرم سروقتش ، تا باشه از این جاها من مرده کشتشم ! دستت درد نکنه آدرس دادی البته یه بار که با محمد عزیز از بجنورد صحبت می کردم ایشون هم این جا رو به بنده معرفی کردن!

امیر مسعود عزیزم من انجا چند با رفتم واقعا رویایی هست همیشه مه الوده و برف داره دقیقا شبیه گردنه الماس و صائین میمونه انشا... میام یه روزی بازم باهم میریم

AFSORDE

کاربر ويژه
خوشبختانه امسال هر چي كه سايت هاي هواشناسي براي روزهاي تابستان پيش بيني كردن، چندين درجه پايينترش اتفاق افتاده. :خنده1:
مثلا پيش بيني ميكنند 36 درجه ولي ميشه 31 درجه :بدجنس:

4 تيرماه همچنان گرمترين روز سال براي اينجاست... (چه از نظر بيشينه و چه از نظر كمينه)

اصفهان جنوب: 39.2 22.2

اصفهان فرودگاه: 39.4 17.8

روستاي نجف آباد: 38.4 22

Abbath

New member
عباس جان به 20134 باید اس ام اس بزنی از خط همراه اول

یعنی پولیش کردن دیگه؟تف به ذات نداشته شون بیاد که این خدماتی که باید عمومی و در دسترس همه باشه رو هم ازش نمیگذرن

پ.ن:همراه اولم نداریم که :خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
عباس جان تلفن گویا 134 هم میگه شهرستان ها رو البته من فقط خراسان رضوی و قم رو امتحان کردم قزوین رو نمیدونم

mohamad$

کاربر ويژه
برای تهران 134 فقط پیشبینی شهر ها رو میگه و دمای لحظه ای نمیگه . اخه مثلا پیشبینی به چه درد من میخوره تو سایت ها که میزنن

mohamad$

کاربر ويژه
هوای گرم امروز رفته نیمه شرقی .

تا امروز چند دفه فرارفت گرما از غرب به شرق حرکت کرده ولی تهران( مهراباد) 40 نشده . اقدسیه هم از 36.5 بالاتر نرفته . خونه سامیار هم از 33

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا