• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
casia1.00hr.png

casia4.00hr.png

ماهان.

کاربر ويژه
سلام

دوباره امروز ابرهای کومولونیمبوس توی آسمون دیده شد، پس ممکنه از ساعات عصر رگبار و رعد و برق داشته باشیم

دمای فعلی 23.1+ درجه‌ست

در ضمن الان داشتم فکر می‌کردم که خوبه عید اومدم ایران، وگرنه مجبور بودم ماه رمضون بیام ایران و اونوقت اوضاع زیاد جالب نبود!!

rahsazan

کاربر ويژه
درود بر محمد رضا جان

سپاسگزارم عزیزم خجالت زدم کردی

تا دو سه هفته اول که رفته بودم خواهر زادم اخبار اینجا برام میرسوند فک کنم خبر زده بودید از ابر زلزله قوی دیده شده ترسیده بود بهش گفتم کمتر بیاد :خنده2:

به به ببین کی اینجاست:شاد::شاد::شاد:

سلام محمدجان
خیلی دلم تنگ شده بود
چقدر کار خوبی کردی که اومدی

AFSORDE

کاربر ويژه
جمعه 31 خرداد 1392، و غروب بلندترين روز سال :103::دل شکسته: :141:
(منطقه حيات وحش قميشلو)

6m4vdjurkqa1ynbvsoxm.jpg

cxrgvm6r6lm0s899b0j.jpg

up9nl5jvb7xko4laslge.jpg

1125j91lquanxxbm3xwp.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام

دوباره امروز ابرهای کومولونیمبوس توی آسمون دیده شد، پس ممکنه از ساعات عصر رگبار و رعد و برق داشته باشیم

دمای فعلی 23.1+ درجه‌ست

در ضمن الان داشتم فکر می‌کردم که خوبه عید اومدم ایران، وگرنه مجبور بودم ماه رمضون بیام ایران و اونوقت اوضاع زیاد جالب نبود!!
چیش جالب نبود؟ اینکه برخی روزه اند؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
امروز حدود 6 درجه ای دما کاهش داشت نسبت به دیروز و به غیر از ساعات بعد از ظهر که یکم آفتاب اذیت می کرد هوا خوب بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بررسي وضعيت جوي كشور پنج شنبه 13 تير 92

به دليل وجود امواج ضعيف ناپايدار، بارش هاي خفيف و پراكنده اي در نواحي شمالي آذربايجان ها، اردبيل، سواحل درياي خزر و سيستان و بلوچستان طي امروز و فردا پيش بيني مي شود.

از روز شنبه با گسترش پرارتفاع جنب حاره اي به روي كشور روند افزايش دما پيش بيني مي گردد اين افزايش دما تا اواسط هفته پيش بيني مي شود. بدين ترتيب در نواحي جنوب غرب و تا حدي غرب كشور در نيمه اول هفته آتي موج گرمايي پيش بيني مي شود.

001b93ce1thbable41.gif

از امروز تا روز شنبه به سبب وزش باد در نواحي جنوبي خراسان جنوبي و شمال سيستان و بلوچستان باد و گرد و خاك پيش بيني مي شود.

شرق درياي عمان از اواخر وقت فردا و طي روز شنبه مواج خواهد بود

citowabq8g39bwkds5za.png

آسمان استان تهران طي 24 ساعت آينده گاهي وزش باد پيش بيني مي شود. بيشينه و كمينه دماي هواي تهران به ترتيب بين 35 + و 21 + درجه سلسيوس در نوسان خواهد بود.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا