• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
آخه 1 و 700 هم پول خیلی زیادیه واقعن توی ایران. من اگه ایران بودم عمرن همچین دوربینی می‌خریدم که الان دارمش! کنون‌ام رو 180 تومن خریده بودم!

الان مگه دوربینتو از المان خریدی اونجا قیمتا چه جوری هستش نسبت به درامد مردمش یعنی یه دانشجو اونجا اراده کنه میتونه یه دوربین شاخ بخره؟!!

mahmood600

کاربر ويژه

ممنونم از لطفت محمود عزیزم:گل:

تو خیلی مهربون و گل هستی مثل این :گل::گل::گل:

البته تابستون فصل گرماست و می دونم که همه دوستان دیگه آمادگی دارن که چند روز در تابستون در حد انفجار گرم باشه!

امیدوارم در ادامه تابستون کشور از جنب حاره دور باشه و همه بچه ها از تمام شهر های میهن شاهد تابستان نرمال رو به خنک باشند تا بدین ترتیب این فصل سپری بشه!

اما حقیقتا محمود جان در عمرم حتی نمی تونستم همچین تصوری از تابستان داشته باشم ... تابستان در اردبیل کاملا بی معنی است!

دقیقا با توجه به اینکه اردبیل از مسیر حیران تا نیر در ابتدای مسیر ورودی و نفوذ تمامی ناوهای ناپایدار و سرد قرار میگیره علیرغم اینکه ارتفاع از سطح دریاش زیاد هم نیست و فقط 1300 متره ولی به دلیل جهت جریانات زبانه های کانتر 576 تابستانهای خنکی رو سپری میکنه
مثل همین شرایط برای خلخال اردبیل و دیلمان گیلان نیز وجود دارد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مونسون از 25 تير 92 وارد جنوب شرق كشور خواهد شد

برخي مناطق سيستان و بلوچستان تا 25 ميلي متر مجموع بارش دريافت مي كنن:

uqdqmty3g9spwllmfxx.png

Amir Masoud

کاربر ويژه
دقیقا با توجه به اینکه اردبیل از مسیر حیران تا نیر در ابتدای مسیر ورودی و نفوذ تمامی ناوهای ناپایدار و سرد قرار میگیره علیرغم اینکه ارتفاع از سطح دریاش زیاد هم نیست و فقط 1300 متره ولی به دلیل جهت جریانات زبانه های کانتر 576 تابستانهای خنکی رو سپری میکنه
مثل همین شرایط برای خلخال اردبیل و دیلمان گیلان نیز وجود دارد

دقیقا استاد:گل:

mahmood600

کاربر ويژه

uqdqmty3g9spwllmfxx.png
تقویت مانسون هند از سمت جنوب شرق کشور و رخداد بارش در این ناحیه نشانگر قدتمندی پرارتفاع جنب حاره ای بر روی کشور و تداوم گرما می گردد درست مثل اینکه داره پرارتفاع جنب حاره ای رو به سمت بالا حل میده

ماهان.

کاربر ويژه
الان مگه دوربینتو از المان خریدی اونجا قیمتا چه جوری هستش نسبت به درامد مردمش یعنی یه دانشجو اونجا اراده کنه میتونه یه دوربین شاخ بخره؟!!

من دوربینم رو 350 یورو دی پارسال خریدم. آذر ماه 20 روز رفته بودم کار کردم و حدود 1100 یورو دستم اومد. کار با احتساب مالیات ساعتی 8 یورو بود که و ساعات کاری هم 7 ساعت در روز بود. البته اون ایالت بایرن بود که خوب پول می‌دن. الانم اینجا سر کار می‌رم و ساعتی 6 یورو گیرم میاد و تایم کاری هم 8 ساعته در روز. البته الان هفته‌ای دو روز کار می‌کنم.

دوره‌ی دانشجوییم توی ایران با اینکه کار می‌کردم نهایتن حداکثر پولی که جمع کرده بودم 350 تومن بود. الان فکر می‌کنم بجای خریدن موبایل و دوربین و این چیزا اگه 3 تا همون موقع سکه می‌خریدم کلی سود می‌کردم!!!

Mahdi Askari

مدير فنی
آقای نوید از مشهد دستت رو از جیب بچه های هواشناسی در بیار:خنده2:
در ضمن آیاااا ... هیچی ولش کن میان بنم میکنن:نیش:

اون جملتون رو دیدم یادم رفت برای چی اومدم :خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

uqdqmty3g9spwllmfxx.png

ماکو هم بارش خوبی داره تو اون نقشه

مونسون امسال نسبت به سال گذشته قوي تر هست براي همين جنوب شرق كشور بعد از يكي دو سال مونسون اصلي رو به خودش مي بينه اين قضيه اصلا و ابدا براي شمال كشور شمال سواحل خزر و دامنه هاي جنوبي كشور به لحاظ بارش هاي تابستانه خوب نيست و دليلش هم بارها گفته شده، با نفوذ زبانه هاي موسمي هند به جنوب ايران پر فشار جنب حاره به طرف بالا سوق پيدا مي كنه و ضلع شمالي سيستم مذكور بيشتر شمال كشور رو تحت استيلاي خودش در مياره!!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
من دوربینم رو 350 یورو دی پارسال خریدم. آذر ماه 20 روز رفته بودم کار کردم و حدود 1100 یورو دستم اومد. کار با احتساب مالیات ساعتی 8 یورو بود که و ساعات کاری هم 7 ساعت در روز بود. البته اون ایالت بایرن بود که خوب پول می‌دن. الانم اینجا سر کار می‌رم و ساعتی 6 یورو گیرم میاد و تایم کاری هم 8 ساعته در روز. البته الان هفته‌ای دو روز کار می‌کنم.

دوره‌ی دانشجوییم توی ایران با اینکه کار می‌کردم نهایتن حداکثر پولی که جمع کرده بودم 350 تومن بود. الان فکر می‌کنم بجای خریدن موبایل و دوربین و این چیزا اگه 3 تا همون موقع سکه می‌خریدم کلی سود می‌کردم!!!
اگه اشتباه نکنم یعنی دوربینتو با 43 ساعت کار خریدی :تعجب2::تعجب2::تعجب2:اره یا دارم اشتباه میکنم:هنگ::هنگ::هنگ:

mohamad$

کاربر ويژه
هفته ای یه slr هم یارو بفروشه کارش را میوفته . همینه که اینقدر کلاش بازی درمیارن

ماهان.

کاربر ويژه
اگه اشتباه نکنم یعنی دوربینتو با 43 ساعت کار خریدی :تعجب2::تعجب2::تعجب2:اره یا دارم اشتباه میکنم:هنگ::هنگ::هنگ:

تقریبن آره. تازه با هدف دوربین خریدن رفتم سر کار. امسالم می‌رم، ولی کارش زیاد راحت نبود و فکر نکنی که پشت میز نشستن و کارای اداری بود. توی انبارهای شرکت آمازون، همین سایت خرید اینترنتی کار می‌کردیم. تقریبن می‌شد گفت یه حمالی تر و تمیز بود!!! از اون 20 روز 18 روزش رو خفن برف می‌بارید. اصلن کلی خاطره شد واسه‌مون.

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقای نوید از مشهد دستت رو از جیب بچه های هواشناسی در بیار:خنده2:
در ضمن آیاااا ... هیچی ولش کن میان بنم میکنن:نیش:

اون جملتون رو دیدم یادم رفت برای چی اومدم :خنده2:

دی:
بچه های اینجا همه دوربین خریدن جیباشون خالی شده پلنگ خون
من باید دستم به کلاه خودم باشه باد نبرش

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پيش بيني هاي اوليه در مورد زمستان 1392

اين نقشه توضيح داره كه فردا سعي مي كنم ترجمه كنم و در اختيارتون قرار بدم .

اما اونچه كه از اين 2 مدل GFDL و NCAR ديده ميشه، اروپا و شرق ايالات متحده 2 منطقه با ناوه و هواي سرد خواهند بود:

1w2gthmgsa91rzes5tal.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا