• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
گوشی گلکسی s4 سامسونگ هم کیفیت عکسش فوق العادست
یکی از نزدیکان من به تازگی خریده
هم امکانات گوشی وحشتناک فوق العادست هم کیفیت تصاویر دیوانه کنندست !!

abtinT

کاربر ويژه
گوشی گلکسی s4 هم کیفیت عکسش فوق العادست
یکی از نزدیکان من به تازگی خریده
هم امکانات گوشی وحشتناک فوق العادست هم کیفیت تصاویر دیوانه کنندست !!

من که از گوشی های سامسونگ خوشم نمیاد . همشون کپی هم هستن .

saeed hh

کاربر ويژه
سعیدو میبرم. ببینم چی کار میکنیا:خنده2:

حله یه کار میکنم دوتا دوربین رایگان هم بهت بده !!:خنده2:

ولی اریا بدون شوخی وقتی تو جهان سوم زندگی میکنی برای بقا یا باید زور بازو داشته باشی یا جیب پرپول اینو خودم کشف کردم چند سال قبل!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
هر کس که دلش بخواد روزه بگیره حق داره بگیره. اصلن 6 ماه سال رو بگیره. دیگران رو وادار نکنن به خوردن و نخوردن.

اون موقع ها كه دانشگاه مي رفتم خوب چون دانشگام شهر ري بود از حرم خميني رد مي شديم يه روز، ماه رمضون به بچه گفتم بريم دور حرم بچرخيم ببينيم چي داره چي نداره رسيديم به يه ساندويچي رسيديم، درش رو يه پرده بلند زده بود كه داخلش معلوم نشه من از سر كنجكاوي پرده رو زدم بالا ديدم تا لب پر آدمه دارن با چه ولعي ساندويچ گاز مي زنن :خنده2:

ماهان.

کاربر ويژه

اون موقع ها كه دانشگاه مي رفتم خوب چون دانشگام شهر ري بود از حرم خميني رد مي شديم يه روز، ماه رمضون به بچه گفتم بريم دور حرم بچرخيم ببينيم چي داره چي نداره رسيديم به يه ساندويچي رسيديم، درش رو يه پرده بلند زده بود كه داخلش معلوم نشه من از سر كنجكاوي پرده رو زدم بالا ديدم تا لب پر آدمه دارن با چه ولعي ساندويچ گاز مي زنن :خنده2:

توی کل بندر انزلی فقط یه مغازه ساندویجی اجازه‌ی فعالیت داشت که مشتری‌هاش بتونن توش غذا بخورن. اصن یه وضعی می‌شد!

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

امروز تا الان در تبریز خبری از بارش و ابر و ... نشده

هفته بعد گرما شروع میشه البته در شمالغرب خیلی بحرانی گرم نیست هفته ی بعد. در حد نرماله

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
توی کل بندر انزلی فقط یه مغازه ساندویجی اجازه‌ی فعالیت داشت که مشتری‌هاش بتونن توش غذا بخورن. اصن یه وضعی می‌شد!

من هميشه تو دوران تحصيل و همينطور خدمت ماه رمضون عذاب مي كشيدم چون از روزه گرفتن معذوريت دارم و بايد سر ساعت غذا بخورم و گرنه حالم بد ميشه.

البته من خودم توي ماه رمضون وقتي مي خوام غذا بخورم حتما رعايت مي كنم و پيش روزه دار عبدا چيزي نمي خورم و برام اين قضيه مهم هست.

به نظر من دولت بايد به فكر افرادي باشه كه به هر دليل نمي تونن روزه بگيره و بايد براي اونها هم تدبيري در نظر گرفته بشه.

mohamad$

کاربر ويژه
آریا

دوربین میخوای بگیری کنون SX50 یا سونی HX300

اینا بهترین غیر SLR ها

خلاص

اونم پس بده بکوب تو سرش:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
1.5 میلیون بده مهرت حلال جونت ازاد . :خجالت2:یه دفه 1.5 بده تا 10 سال حالش و ببر . و میتونی همین دوربین من یا ماهان و بخری تو همین رنج قیمتاس

aznavar

کاربر ويژه
اینرو هم از مردم زحمت کش و ساده روستای پیر ماهی گرفتم

j308bhjd395nd1boftz2.jpg

خوشبحالشون:)

wef5218nwn4hylsqsc39.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام

امروز تا الان در تبریز خبری از بارش و ابر و ... نشده

هفته بعد گرما شروع میشه البته در شمالغرب خیلی بحرانی گرم نیست هفته ی بعد. در حد نرماله

هفته آينده موج گرمايي در جنوب غرب كشور داريم، استان خوزستان تا حد يه HOT SPOT در مياد و ممكنه در نقشه هاي ACCU ظاهر بشه!!!

aria_tehran

کاربر ويژه
1.5 میلیون بده مهرت حلال جونت ازاد . :خجالت2:یه دفه 1.5 بده تا 10 سال حالش و ببر . و میتونی همین دوربین من یا ماهان و بخری تو همین رنج قیمتاس

بیخیال:خنده2:
حالا اگه تا 800 -900 باشه اشکال نداره ولی دیگه 1.5 خیلی زیاده

mohamad$

کاربر ويژه
نه . 1.5 بده . بابا ادم مگه چند بار متولد میشه . قسطی بده ارزششو داره:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا