• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
پولاتو جمع کن این سالارو بخر:خنده2:
برو باهاش شمال شهر پز بده - آخخخخ که اگه مال من بود !!! معمولا صاحابای اینا اینارو نمی فروشن یا یک قیمتی می گن طرف پشیمون بشه

mahmood600

کاربر ويژه
امشب هوا خیلی خنک یا بهتره بگم خیلی سرد شده

دمای فعلی: +13

Current conditions

+13 °C
w360.gif
3 m/s

Clear
Feels Like: +13°
Barometer: 1010.1 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 72.6%
Visibility: 10 km

Sun rise: 05:58
Sun set: 20:43

As of 04/07 22:30
Observed at Ardebil

از شنبه روند افزایش دما در اردبیل نیز مشهود و قابل ملاحظه خواهد بود و اردبیل نیز از دست این پرارتفاع منحوس در امان نخواهد بود و دما تا 35 نیز در اردبیل بخصوص برای روز دوشنبه خواهد رسید باشد که قدر نعمت را بدانند

mohamad$

کاربر ويژه
اقا من امشب کلی با اسپاد چت کردم وکلی درمورد دوربینا اطلاعات دادن واقعا خیلی اینکاره هستن . اون HX300 و ایشون به من گفتن که بهترین غیر SLR هستن به همراه SX و گفتن که کیفیتشون در حد یک SLR متوسط هست . گفتن حتما فروم میان حالا شاید فردا پس فردا پست بدن . گفتن با شروع بارش ها حتما میان و خیلی هم تشکر کردن

mahmood600

کاربر ويژه
سلام

امروز تا الان در تبریز خبری از بارش و ابر و ... نشده

هفته بعد گرما شروع میشه البته در شمالغرب خیلی بحرانی گرم نیست هفته ی بعد. در حد نرماله
اتفاقا دما در شمالغرب افززایش قابل ملاحظه ای خواهد داشت که بالاتر از نرماله حالامنظور از نرمال تابستان نرمال دمای این سه چهار سال اخیر رو در نظر میگیری یا متوسط 30 سال اخیر رو

ماهان.

کاربر ويژه
1.5 میلیون بده مهرت حلال جونت ازاد . :خجالت2:یه دفه 1.5 بده تا 10 سال حالش و ببر . و میتونی همین دوربین من یا ماهان و بخری تو همین رنج قیمتاس

به نظرم اگه آریا یه دوربین کامپکت خوب با قیمت کمتر بگیره بهتره. الان این دوربیتش خرابه که اینجوریه. ولی با قیمتی زیر 400 تومن می‌تونه دوربین به نسبت خوبی بگیره که کارشو راه بندازه. به نظرم توی سایت‌ها حتمن تعریف‌ها رو بخونه که ببینه کدومش بیشتر به دردش می‌خوره، بعد بره دنبال خریدن همون.

Amir Masoud

کاربر ويژه
از شنبه روند افزایش دما در اردبیل نیز مشهود و قابل ملاحظه خواهد بود و اردبیل نیز از دست این پرارتفاع منحوس در امان نخواهد بود و دما تا 35 نیز در اردبیل بخصوص برای روز دوشنبه خواهد رسید باشد که قدر نعمت را بدانند

یا قمر ابن سعد!

درود بر محمود عزیز...

همیشه خبر های خوش میدادی با قاطعیت و حال این دفعه با قاطعیت خبر بدی دادی!

فک نکنم اردبیل به این شدت گرم بشه ها فورکا نظر دیگه ای داره! معمولا دماهایی که در اردبیل اتفاق می افته 1 یا 2 درجه از دما های پیش بینی شده توسط فورکا کمتر میشه!

Abbath

New member
اقا من امشب کلی با اسپاد چت کردم وکلی درمورد دوربینا اطلاعات دادن واقعا خیلی اینکاره هستن . اون HX300 و ایشون به من گفتن که بهترین غیر SLR هستن به همراه SX و گفتن که کیفیتشون در حد یک SLR متوسط هست . گفتن حتما فروم میان حالا شاید فردا پس فردا پست بدن . گفتن با شروع بارش ها حتما میان و خیلی هم تشکر کردن

قیمت دیروز HX300 اگه اشتباه نکنم 1600 بود،به امید اودین 2 3 سال دیگه HX700 میاد منم از حالت اماتوری در میام میرم میخرمش :دی

mohamad$

کاربر ويژه
به نظرم اگه آریا یه دوربین کامپکت خوب با قیمت کمتر بگیره بهتره. الان این دوربیتش خرابه که اینجوریه. ولی با قیمتی زیر 400 تومن می‌تونه دوربین به نسبت خوبی بگیره که کارشو راه بندازه. به نظرم توی سایت‌ها حتمن تعریف‌ها رو بخونه که ببینه کدومش بیشتر به دردش می‌خوره، بعد بره دنبال خریدن همون.

ولی من که فکر نمیکنم راضی بشه .

mahmood600

کاربر ويژه

یا قمر ابن سعد!

درود بر محمود عزیز...

همیشه خبر های خوش میدادی با قاطعیت و حال این دفعه با قاطعیت خبر بدی دادی!

فک نکنم اردبیل به این شدت گرم بشه ها فورکا نظر دیگه ای داره! معمولا دماهایی که در اردبیل اتفاق می افته 1 یا 2 درجه از دما های پیش بینی شده توسط فورکا کمتر میشه!

سلام و درود بر امیر مسعود عزیزم :گل:
والا این چیزی بود که امروز نقشه ها نشون میدادند و امیدوارم برای اردبیل که داداشی من اونجاست محقق نشه و تضعیف بشه ولی فورکا معمولا در ساعت 1:30 بامداد اپدیت میشه و دماهاش به احتمال بالا تغییر خواهد کرد
انشاا.... برات خبرهای خوبی در هفته اخر تیر ماه دارم

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام و درود بر امیر مسعود عزیزم :گل:
والا این چیزی بود که امروز نقشه ها نشون میدادند و امیدوارم برای اردبیل که داداشی من اونجاست محقق نشه و تضعیف بشه ولی فورکا معمولا در ساعت 1:30 بامداد اپدیت میشه و دماهاش به احتمال بالا تغییر خواهد کرد
انشاا.... برات خبرهای خوبی در هفته اخر تیر ماه دارم

ممنونم از لطفت محمود عزیزم:گل:

تو خیلی مهربون و گل هستی مثل این :گل::گل::گل:

البته تابستون فصل گرماست و می دونم که همه دوستان دیگه آمادگی دارن که چند روز در تابستون در حد انفجار گرم باشه!

امیدوارم در ادامه تابستون کشور از جنب حاره دور باشه و همه بچه ها از تمام شهر های میهن شاهد تابستان نرمال رو به خنک باشند تا بدین ترتیب این فصل سپری بشه!

اما حقیقتا محمود جان در عمرم حتی نمی تونستم همچین تصوری از تابستان داشته باشم ... تابستان در اردبیل کاملا بی معنی است!

navid-mashhad

کاربر ويژه
سه کاندیدا فعلن برای صندلی داغ ثبت نام کردند

عباس - من - حاج محسن

البته من در نقش غرضی:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا