mahmood600
کاربر ويژه
بارونی در کار نبوده یه نیم میلی متری فقط ثبت شدهتبریز اینهمه بارون اومد چرا علی هیچ گزارشی نداد؟؟
از شنبه هم جهنم در شمالغرب با دماهای بالای 40 استارت خواهد خورد انشاا............باشد که رستگار شوند:سکوت:
بارونی در کار نبوده یه نیم میلی متری فقط ثبت شدهتبریز اینهمه بارون اومد چرا علی هیچ گزارشی نداد؟؟
امشب هوا خیلی خنک یا بهتره بگم خیلی سرد شده
دمای فعلی: +13
Current conditions
+13 °C
3 m/s
Clear
Feels Like: +13°
Barometer: 1010.1 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 72.6%
Visibility: 10 km
Sun rise: 05:58
Sun set: 20:43
As of 04/07 22:30
Observed at Ardebil
اتفاقا دما در شمالغرب افززایش قابل ملاحظه ای خواهد داشت که بالاتر از نرماله حالامنظور از نرمال تابستان نرمال دمای این سه چهار سال اخیر رو در نظر میگیری یا متوسط 30 سال اخیر روسلام
امروز تا الان در تبریز خبری از بارش و ابر و ... نشده
هفته بعد گرما شروع میشه البته در شمالغرب خیلی بحرانی گرم نیست هفته ی بعد. در حد نرماله
1.5 میلیون بده مهرت حلال جونت ازاد . :خجالت2:یه دفه 1.5 بده تا 10 سال حالش و ببر . و میتونی همین دوربین من یا ماهان و بخری تو همین رنج قیمتاس
نه . 1.5 بده . بابا ادم مگه چند بار متولد میشه . قسطی بده ارزششو داره:خنده1:
از شنبه روند افزایش دما در اردبیل نیز مشهود و قابل ملاحظه خواهد بود و اردبیل نیز از دست این پرارتفاع منحوس در امان نخواهد بود و دما تا 35 نیز در اردبیل بخصوص برای روز دوشنبه خواهد رسید باشد که قدر نعمت را بدانند
لطف داری محمد جانتو یک عکاس حرفه ای میشی
اقا من امشب کلی با اسپاد چت کردم وکلی درمورد دوربینا اطلاعات دادن واقعا خیلی اینکاره هستن . اون HX300 و ایشون به من گفتن که بهترین غیر SLR هستن به همراه SX و گفتن که کیفیتشون در حد یک SLR متوسط هست . گفتن حتما فروم میان حالا شاید فردا پس فردا پست بدن . گفتن با شروع بارش ها حتما میان و خیلی هم تشکر کردن
به نظرم اگه آریا یه دوربین کامپکت خوب با قیمت کمتر بگیره بهتره. الان این دوربیتش خرابه که اینجوریه. ولی با قیمتی زیر 400 تومن میتونه دوربین به نسبت خوبی بگیره که کارشو راه بندازه. به نظرم توی سایتها حتمن تعریفها رو بخونه که ببینه کدومش بیشتر به دردش میخوره، بعد بره دنبال خریدن همون.
همین طوره:توافق:ولی من که فکر نمیکنم راضی بشه .
ولی من که فکر نمیکنم راضی بشه .
سلام و درود بر امیر مسعود عزیزم :گل:
والا این چیزی بود که امروز نقشه ها نشون میدادند و امیدوارم برای اردبیل که داداشی من اونجاست محقق نشه و تضعیف بشه ولی فورکا معمولا در ساعت 1:30 بامداد اپدیت میشه و دماهاش به احتمال بالا تغییر خواهد کرد
انشاا.... برات خبرهای خوبی در هفته اخر تیر ماه دارم