• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان راستش من یه چند وقتیه به وضعیت اپدیتها مشکوکم / اصلا نقشه ها و شاخص ها قابل اطمینان نیستن تا دو روز پیش اپدیتها روند مثیت شدن شاخص نوسان قطبی و اطلس شمالیو نشون میدادن اما الان منفی شدن این دو رو نشون میدن و به نظر من اگه اپدیت این دو عوض نشه باید منتظر خشکی +گرما + پشته در شمال شرق باشیم/ امیدوارم این اتفاق نیفته و من اشتباه کرده باشم.

سامان جان

بنظر من زیاد خودت رو درگیر مثبت و منفی شدن نوسان شاخص ها نکن!

مثال خیلی نزدیک ،همین بارشهای اواخر آذر و اوایل دی مشهد هم در بدترین حالت نوسان این شاخص ها برای شمال شرق رخ دادند و اینروزها تغییرات شدید و ناهنجار شرایط آب و هوایی حرف اول رو میزنند!!!

یادمه روزهای گذشته میزان بارش برف در کوههای هیمالیا رو نگاه میکردم که پوشش برف در مناطق مذکور واقعا اسفناک و عجیبه!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
بهمن 90

ماگدبورگ

41812746623127673570.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
امیر عزیز از سعادت اباد این مدت مثل اینکه مسافرت بودن و گفتن میان فروم امروز و فردا . ( AM-TEH )

برفی

کاربر ويژه
سلام میشه یه نفر بگه اصفهان این هفته بارشی داره یا نه.اگه داره چه روزهایی. وایا منتظر بارش برف در این هفته باشیم یا نه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عجیبه باز دوباره نقشه های نیروی دریایی و مدل اسمبل رو عدد 120 ساعت آینده قفل شدند مثل هفته اول دی ماه!!!!!!!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن به نظر من الگو های اب و هوایی از ابتدای دهه 90 به نفع شمال شرق و شهر مشهد بودند . هم بارش های اکثر ماه ها نرمال بوده هم برف خوب بوده و معمولا تغییرات اب و هوایی طی 5 - 6 سال تداوم داره شایدم بیشتر

ولی تهران از ابتدای دهه 90 شرایطش اصلا عادی نبوده و تماما ناهنجاری داشته مثل برف زود هنگام و خشک شدن تو چله زمستان و بارش های استوایی تابستان و ...

کاش تهران شرایطش حالت عادی بشه

آیا میدونستید که تعداد روز های برفی شمال شهر تهران در ماه ژانویه از اردبیل هم بیشتر است و رتبه 1 یا 2 مراکز استان ها رو داره ؟ و ببینید تو دو سال اخیر چه بر سر تهران امده !

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود محمد رضا جان

این عکسها بسیار زیبا بودند و خوب متاسفانه اون سال من لذت دیدن این برف رو از دست دادم چون بندرعباس کار میکردم!!!!

نمیدونی داشتم اونجا از بی برفی میمردم ، بارو میکنی داشتم دیوونه میشدم!!!!!!!!!

snowman

New member
ممنونم از دوستان از بابت استقبالشونولی من هنوز نفهمیدم مازندران واسه آخر هفته برفی میشه یا نه؟هر چند با این آپ جی اف اسی که نشون دادین برف تو گیلان محتملتر هستش.

mikadd

کاربر ويژه
کلا نتیجه گیری من از جی اف اس برای تهران

سشنبه 2 تا 5 میل
پنجشنبه 5 تا 15 میل

واقعا افتضاحه بعد از 2 هفته خشکی.

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:
دمای فعلی4+
به این عکسا دقت کردید!!
یکیشون لاکپشت هست . یکیهم فیل:دی:خنده2:

0gu20pecwqien614cvam.jpg

qso4ssvl1hi1dww8xwg.jpg

rahsazan

کاربر ويژه

درود محمد رضا جان

این عکسها بسیار زیبا بودند و خوب متاسفانه اون سال من لذت دیدن این برف رو از دست دادم چون بندرعباس کار میکردم!!!!

نمیدونی داشتم اونجا از بی برفی میمردم ، بارو میکنی داشتم دیوونه میشدم!!!!!!!!!

شما لطف داری
همه دوستانی که اینجا هستن چون عاشق برف هستن کمابیش همچی وضعیتی رو تا حالا تجربه کردن
نمونش خود منم که تا چند ماه قبل از برف سنگین حدود 20 بهمن 83 رشت ، اونجا بودم و وقتی عکسای این برف رو میدیدم افسوس میخوردم که ای کاش اونجا بودم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا