• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
ذغال اخته قزوینی فرد اعلا آیا ؟:خجالت2:

بلی
uglybob3wi0.gif

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
آریا جان اسم من بنیامین هست.
با من راحت باشید لطفا.
من تازه شما و این انجمن رو کشف کردم.
انشاالله که بتوانم بیشتر با شما باشم.
الان کافی نت هستم و از ساعت 12 به بعد با ایرانسل و گوشی هستم.
در خدمتم؟؟؟

aria_tehran

کاربر ويژه
تو کوه های شاه البرز فقط یه لکه نسبتا کوچیک برف وجود داشت
سمت کرج هم یه قسمت لکه های برف بود

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
من می روم ولی فردا با فیلم آموزشی که گفتم بر می گردم.

قصد دارم قسمت هایی از این فیلم رو برای شما به اشتراک بزارم.

نظر اساتید رو هم می خواهم.

فعلا بای.

Abbath

New member
تو کوه های شاه البرز فقط یه لکه نسبتا کوچیک برف وجود داشت
سمت کرج هم یه قسمت لکه های برف بود

آریا هفته پیش رو خشچال رگه های بزرگی از برف بودش هنوز،به نظر میرسه که برف تو دامنه های جنوبیش تا اوایل مرداد دووم بیاره با این دماها

امروز هم دما به پیش بینی فورکا نرسید،نزدیک 33 شد،در حالی که فورکا 35 پیش بینی کرده بود

navid-mashhad

کاربر ويژه
تا همین هفته پیش هم رگه های برف بینالود دیده می شد اما الان دیگه اثری ازشون نیست
البته داخل شیارها و گودالی ها احتمالن برف موجوده

aria_tehran

کاربر ويژه
آقای بنیامین (شهاب) انقد از این اتفاقا تو انجمن قبلی افتاد که نگو.مژگانی که چند تا اسم مثل آریا از تهران-موش کوچولو -فرزاد از تهران و... وارد انجمن شد اما انقد تابلو بود که همه میدونستن همه ی اینا مژگانن
اگر حقیقتی هست بگو چون برحال تابلو هستی و حتی خطط هم همون خط قبلیه(سایز بزرگ و قرمز رنگ)
حرف زدنت هم همونه
اگه حقیقتی هست بگو .بر حال مسلمون هستیم و انقد نباید دروغ بگیم
اگه به مسلمون بودنت اعتقاد داری همین الان بگو شهاب هستی یا نه؟
اگه بگی نیستم قبول میکنم
اگه هم الان بگی نیستم و بعدا ثابت شه که هستی خب خیلی بد میشه واسه خودت

navid-mashhad

کاربر ويژه
البته اون مژگان موشموشک بود فکر کنم دی:

با اینکه اون موقع پست نمی دادم ولی بهتر از شما یادمه:خنده2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آریا جان حالا اگه شهاب باشه میخوای گزارش کنی که بیان بن ش کنن؟؟؟؟!!!!تو رو خدا ول کنین این شک و احتمالات رو!!من خودمم شک دارم به این سهند 2013 ولی میگم شاید اشتباه کنم،بعدشم مسلمونی که تنها مال شهاب نیست که!!من و تو هم اگه به این بنده ی خدا تهمت بزنیم که شهابه در حالی که نباشه؛آیا با این تهمتت باز هم مسلمونی؟؟!!؟بخدا من یکی که خسته شدم از بس بخش تاپیک هواشناسی به دلایل مختلف بسته شده،بعدشم اعتبارمون میره زیر سوال،وجهمون میره زیر سوال

ممنون که پستم رو خوندی:گل::احترام:

Abbath

New member
آقایون کمتر بحث کنید در مورد ایشون،چرا بیخودی بزرگش میکنید آخه؟با این همه پستی که در مورد این شخص زده میشه فک میکنه واقعا آدم مهمیه،اون از اون تاپیک نظرسنجی و اینم از این پست ها

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا دوربینت چی شد؟
به این نتیجه رسیدم که شب ها برای عکاسی افتضاح هستش
روز ها اگه لرزشی نداشته باشه خوب عکس میگریه اما اگه لرزش حتی کمی هم داشته باشه عکس تار میشه
کلا دوربین خیلی حساسی هستش نسبت به لرزش
خیلی وقتا هم که اصلا هر کاری میکنی فوکوس نمیشه!

برحال فردا صبح میبرم نمایندگی مشکلو میگم ببینم مشخصه ی دوربینه یا مشکل خود دوربینه...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آقایون کمتر بحث کنید در مورد ایشون،چرا بیخودی بزرگش میکنید آخه؟با این همه پستی که در مورد این شخص زده میشه فک میکنه واقعا آدم مهمیه،اون از اون تاپیک نظرسنجی و اینم از این پست ها

عباس جان ارادت:گل:

ایول داری بخدا،بی زحمت دوستان دیگه رو متقاعد کنین از این پست های نامربوط ندن:گل:،من این آخرین پستم دراین مورد خواهد بود:احترام::گل::گل:

Abbath

New member
به این نتیجه رسیدم که شب ها برای عکاسی افتضاح هستش
روز ها اگه لرزشی نداشته باشه خوب عکس میگریه اما اگه لرزش حتی کمی هم داشته باشه عکس تار میشه
کلا دوربین خیلی حساسی هستش نسبت به لرزش
خیلی وقتا هم که اصلا هر کاری میکنی فوکوس نمیشه!

برحال فردا صبح میبرم نمایندگی مشکلو میگم ببینم مشخصه ی دوربینه یا مشکل خود دوربینه...

باهاش بیشتر ور برو،ببین شاید لرزشگیر دستی داره که خاموشش کردی،شاید سرعت شاتر پایین هست،شاید رو ایزوی بالا تنظیم شده،همه اینا میتونه رو کیفیت کار دوربین تاثیر بزاره،مدل دوربین رو بگو من نمونه عکسها و نقداشو برات بزارم

Abbath

New member
عباس جان ارادت:گل:

ایول داری بخدا،بی زحمت دوستان دیگه رو متقاعد کنین از این پست های نامربوط ندن:گل:،من این آخرین پستم دراین مورد خواهد بود:احترام::گل::گل:

ممنون محمد جان،والا اختیار دوستان دست خودشون هست،دوست داشته باشن این قضیه رو کژژژژ بدن که من نمیتونم جلوشون رو بگیرم که :دی

پشت سر کسانی که نیستند غیبت نکنید لطفا.

پسر تو چقدر تابلویی آخه
107.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
من فقط یه سوال پرسیدم
جناب محمد از بجنورد من مگه تهمت زدم؟
گفتم شهابی یا نه
بر فرض هم اگه شهاب باشه بهش تهمتت میگن؟

من یه سوال از یه نفر پرسیدم شما انقد جو نده

وضعیت
موضوع بسته شده است.