• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
باهاش بیشتر ور برو،ببین شاید لرزشگیر دستی داره که خاموشش کردی،شاید سرعت شاتر پایین هست،شاید رو ایزوی بالا تنظیم شده،همه اینا میتونه رو کیفیت کار دوربین تاثیر بزاره،مدل دوربین رو بگو من نمونه عکسها و نقداشو برات بزارم
سونی
DSC-W610
ممنون

mahmood600

کاربر ويژه
امروز هم سلطان ترکوند با چه اختلافی!

1Kahnuj (Iran)47.2 °C
2Omidieh (Iran)47.0 °C
3Safi-Abad Dezful (Iran)47.0 °C
4Abadan (Iran)46.8 °C
5Ahwaz (Iran)46.6 °C
6Masjed-Soleyman (Iran)46.6 °C
7Iranshahr (Iran)46.4 °C
8Gach Saran Du Gunbadan (Iran)43.6 °C
9Tabas (Iran)43.4 °C
10Zabol (Iran)43.1 °C
11Bam (Iran)42.4 °C
12Fasa (Iran)42.2 °C
13Saravan (Iran)40.7 °C
14Nehbandan (Iran)40.4 °C
15Yazd (Iran)40.2 °C
16Khorram Abad (Iran)40.0 °C
17Shiraz (Iran)39.8 °C
18Sirjan (Iran)39.6 °C
19Birjand (Iran)38.9 °C
20Kermanshah (Iran)38.8 °C
21Kashan (Iran)38.6 °C
22Kerman (Iran)38.6 °C
23Khor (Iran)38.4 °C
24Zahedan (Iran)38.2 °C
25Ilam (Iran)38.0 °C
26Esfahan (Iran)37.6 °C
27Sanandaj (Iran)37.6 °C
28Kharg (Iran)37.4 °C
29Bandarabbass (Iran)37.3 °C
30Ferdous (Iran)37.0 °C
31Bandar-E-Dayyer (Iran)36.8 °C
32Sabzevar (Iran)36.8 °C
33Kish Island (Iran)36.6 °C
34Kashmar (Iran)36.4 °C
35Sarakhs (Iran)36.4 °C
36Semnan (Iran)36.4 °C
37Abadeh (Iran)36.0 °C
38Yasoge (Iran)36.0 °C
39Bushehr Civ / Afb (Iran)35.8 °C
40Bandar Lengeh (Iran)35.6 °C
41Hamedan (Iran)35.3 °C
42Arak (Iran)35.2 °C
43Baft (Iran)35.2 °C
44Ali-Goodarz (Iran)35.0 °C
45Abu Musa (Iran)34.6 °C
46Bushehr (Iran)34.6 °C
47Shahre-Kord (Iran)34.6 °C
48Tehran-Mehrabad (Iran)34.6 °C
49Meyaneh (Iran)34.2 °C
50Siri Island (Iran)34.2 °C
51Maraveh-Tappeh (Iran)33.2 °C
52Ghazvin (Iran)32.9 °C
53Gorgan (Iran)32.6 °C
54Maragheh (Iran)32.6 °C
55Saghez (Iran)32.6 °C
56Tabriz (Iran)32.6 °C
57Jask (Iran)32.4 °C
58Pars Abad Moghan (Iran)32.4 °C
59Mashhad (Iran)32.0 °C
60Torbat-Heydarieh (Iran)31.9 °C
61Mohabad (Iran)31.6 °C
62Chahbahar (Iran)31.5 °C
63Bojnourd (Iran)31.4 °C
64Khoy (Iran)31.4 °C
65Zanjan (Iran)31.4 °C
66Shahrud (Iran)30.4 °C
67Orumieh (Iran)30.2 °C
68Gharakhil (Iran)30.0 °C
69Rasht (Iran)29.4 °C
70Ghuchan (Iran)29.2 °C
71Ramsar (Iran)29.0 °C
72Anzali (Iran)28.8 °C
73Babulsar (Iran)28.6 °C
74Noshahr (Iran)28.6 °C
75Sarab (Iran)27.2 °C
76Makko (Iran)26.4 °C
77Ahar (Iran)25.4 °C
78Ardebil (Iran)21.4 °C

ترکوندن که هیچ سلطان نابودگر یا ترمیناتور گرماست

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من فقط یه سوال پرسیدم
جناب محمد از بجنورد من مگه تهمت زدم؟
گفتم شهابی یا نه
بر فرض هم اگه شهاب باشه بهش تهمتت میگن؟

من یه سوال از یه نفر پرسیدم شما انقد جو نده

آریا عزیز،داداشی

چرا عصبانی میشی؟؟؟من که چیز بدی نگفتم داداش،من پست های صفحات قبل رو خوندم و دیدم که هی شما به سهند میگین شهاب{نه تنها شما بلکه دوستان دیگر هم اینو میگین}در مورد اینکه این شهاب باشه هم مراجع عزیز باید پاسخگو باشند:گل::زبون:،باشه من جو دادم،از شما و دوستان عزیز عذرخواهی میکنم:گل:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
چطور از مسلمان بودن حرف می زنید در حالی که شهاب به شما التماس کرده بود و شما غرورش رو خورد کردین و قبول نکردین که ایشون این جا فعالیت کند.
شما خودتون غرورتون قبول می کنه که به کسی التماس کنید ولی ایشان عاجزانه و خیلی محترمانه از شما درخواست کردند ولی شما قبول نکردین.
به هر حال امیدواریم که این مسئله حل شود.

navid-mashhad

کاربر ويژه
به نظرم این که شب ها در اخبار سراسری شهر کرد به عنوان سردترین مرکز استان معرفی میشه جفا به اردبیله
درسته که اونا سردترین در کمینه رو اعلام می کنن اما برداشت عموم مردم از این سردترین شهر ایرانه !!
در حالی که به طور میانگین اردبیل خیلی سردتره !!

Abbath

New member
به نظرم این که شب ها در اخبار سراسری شهر کرد به عنوان سردترین مرکز استان معرفی میشه جفا به اردبیله
درسته که اونا سردترین در کمینه رو اعلام می کنن اما برداشت عموم مردم از این سردترین شهر ایرانه !!
در حالی که به طور میانگین اردبیل خیلی سردتره !!

دیگه هواشناسی ایرانه دیگه،میمیرن کم ترین دمای بیشینه رو هم اعلام کنن به همراه کمینه یا به جای این کارا برن سایتشون رو درست کنن

aria_tehran

کاربر ويژه
چطور از مسلمان بودن حرف می زنید در حالی که شهاب به شما التماس کرده بود و شما غرورش رو خورد کردین و قبول نکردین که ایشون این جا فعالیت کند.
شما خودتون غرورتون قبول می کنه که به کسی التماس کنید ولی ایشان عاجزانه و خیلی محترمانه از شما درخواست کردند ولی شما قبول نکردین.
به هر حال امیدواریم که این مسئله حل شود.
خب شما از کجا میدونی برای شهاب همچین مسائلی رخ داد؟
اصلا مگه تازه عضو نشدی و تازه با همچین جایی آشنا نشدی؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا گذر زمان بهترین درمان و قاضیه
برای همه چی

دوستان دیگه در این مورد قضیه رو کش ندهند
به نظر من این قضیه تموم شدست

mahmood600

کاربر ويژه
جمعه هفته اینده کل کشور در چنگال پرارتفاع منحوس حتی شمال شرق کشور

nvg10.500.174.swasia.gif

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۵۵۱۹۸
۱۴ تير ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۱

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور از ادامه روند گرم شدن پایتخت طی روزهای آتی خبر داد.

مهندس عبدالرضا امیدوار شهری روز جمعه در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، افزایش ابر، وزش باد و رگبار و رعد و برق پراکنده در برخی نقاط شمال غرب، سواحل جنوبی دریای خزر، شمال شرق و جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: تا روز دوشنبه در شرق کشور به ویژه منطقه زابل و نیز در پاره‌ای از نقاط جنوب شرق کشور وزش باد و گرد و خاک رخ خواهد داد که در این مدت دمای هوا در نیمه شمالی کشور افزایش خواهد یافت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور به وضع هوای پایتخت اشاره کرد و به ایسنا گفت: طی روزهای شنبه و یکشنبه آسمان تهران صاف در پاره‌ای نقاط با وزش باد پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در روز شنبه با یک درجه افزایش به 23 و 37 درجه سانتیگراد بالای صفر و در روز یکشنبه نیز به 24 و 38 درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.

به گفته امیدوار شهری در روز شنبه استان خوزستان با حداکثر دمای 47 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل، چهارمحال و بختیاری و زنجان با حداقل دمای 14 درجه سانتیگراد بالای صفر خنک‌ترین استان‌های کشور خواهند بود. همچنین پس از خوزستان به ترتیب استان‌های فارس و قم با 41 درجه سانتی‌گراد بالای صفر و لرستان با 40 درجه سانتیگراد بالای صفر گرم‌ترین استان‌های کشور خواهند بود.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب شما از کجا میدونی برای شهاب همچین مسائلی رخ داد؟
اصلا مگه تازه عضو نشدی و تازه با همچین جایی آشنا نشدی؟

آره شهابه!!سریعا ادمین عزیز خبر کنین بیان بن ش کنن!!!:ناراحت:،ولی فقط یه فرصت ازتون خواست!!میدونی چیه؟؟!!من تمامی کارهای شهاب رو انجام دادم{صحبت با دوستان برای گذاشتن یه نظرسنجی}تا اون نظرسنجی انجام بشه و بهش یه فرصت دیگه بدیم،چون میدونم شهاب چه شرایطی داره،از زندگیش خبر دارم،ولی مخالفانش خواهش ها و درخواست های اونو از روی کینه جواب دادن!!!

من به عباس عزیز قول دادم که در این مورد دیگه پستی نفرستم،شرمنده ی اون هم شدم:خجالت2:،بقیه قضایا رو به خودتون میسپارم:گل:

شب خوش،یا علی:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
اخرین تصویر ماهواره و هجوم زبانه های مانسون بر روی جنوب شرق کشور و رخداد رگبار و رعدو برق پراکنده

20130705.1800.msg1.ir.x.africa_tropics.x.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۵۵۱۹۸
۱۴ تير ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۱

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور از ادامه روند گرم شدن پایتخت طی روزهای آتی خبر داد.

مهندس عبدالرضا امیدوار شهری روز جمعه در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، افزایش ابر، وزش باد و رگبار و رعد و برق پراکنده در برخی نقاط شمال غرب، سواحل جنوبی دریای خزر، شمال شرق و جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: تا روز دوشنبه در شرق کشور به ویژه منطقه زابل و نیز در پاره‌ای از نقاط جنوب شرق کشور وزش باد و گرد و خاک رخ خواهد داد که در این مدت دمای هوا در نیمه شمالی کشور افزایش خواهد یافت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور به وضع هوای پایتخت اشاره کرد و به ایسنا گفت: طی روزهای شنبه و یکشنبه آسمان تهران صاف در پاره‌ای نقاط با وزش باد پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در روز شنبه با یک درجه افزایش به 23 و 37 درجه سانتیگراد بالای صفر و در روز یکشنبه نیز به 24 و 38 درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.

به گفته امیدوار شهری در روز شنبه استان خوزستان با حداکثر دمای 47 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل، چهارمحال و بختیاری و زنجان با حداقل دمای 14 درجه سانتیگراد بالای صفر خنک‌ترین استان‌های کشور خواهند بود. همچنین پس از خوزستان به ترتیب استان‌های فارس و قم با 41 درجه سانتی‌گراد بالای صفر و لرستان با 40 درجه سانتیگراد بالای صفر گرم‌ترین استان‌های کشور خواهند بود.

بابا اینا کین دیگه
میگه استان لرستان 40+ درجه استان اردبیل 14+ درجه
دما یک عنصر آب و هواییه نقطه ایه اینا تبدیلش کردن به یک عنصر در سطح منطقه ای و استانی

آخه با عقل جور در میاد که مثلا بگیم استان خراسان امروز n درجه شد ؟؟
اصلا این آقا میدونه دما چیه ؟؟؟ تو رو خدا بگین من اشتباه می کنم ؟؟؟؟؟

saeed hh

کاربر ويژه
مونسون جنوب عربستان رو تحت تاثیر قرار داده و حتی برای بعضی نقاطش در روزهای اینده بارش نسبتا سنگین پیش بینی شده!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا