• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
تصاویر تگرگ امریکا:هنگ::هنگ::هنگ::هنگ:

ai3iir84s1ms41vp4k3.jpg

s5w6e69fxqkh6aw9xic.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
به نظرم این که شب ها در اخبار سراسری شهر کرد به عنوان سردترین مرکز استان معرفی میشه جفا به اردبیله
درسته که اونا سردترین در کمینه رو اعلام می کنن اما برداشت عموم مردم از این سردترین شهر ایرانه !!
در حالی که به طور میانگین اردبیل خیلی سردتره !!

کاملا موافقم ولی چه میشه کرد!

ملاک درست برای سردی شهر باید دمای بیشینه باشه ، چون دمای کمینه با یه ابری شدن هوا در شب میره بالا ، مثلا اغلب اوقات شب ها در اردبیل هوا کمی مه میشه و دمای کمینه خیلی افت نمیکنه

navid-mashhad

کاربر ويژه
کلیسای مسروپ مقدس در یک روز زمستانی - مشهد - میدان 10 دی ( سوم اسفند )
یکی از دو کلیسای مشهد که با توجه به مهاجرت تدریجی ارامنه مشهد پس از انقلاب در حال حاضر تعطیله

rahsazan

کاربر ويژه
textonly.gif

[FONT=BNazanin_Mehr]وزش باد شدید در سیستان مانع از فرود پرواز تهران –زابل شد/پرواز زابل در کرمان بر زمین نشست
زاهدان-خبرگزاری مهر: وزش باد شدید و توفان وهمچنین کاهش دید افقی در سیستان مانع از فرود پرواز تهران-زابل بر روی باند فرودگاه شهرستان زابل شد.

مدیر روابط عمومی اداره کل فرودگاه های سیستان و بلوچستان با تایید این خبر در گفتگو با مهر اظهار داشت: پرواز تهران -زابل مقارن ساعت 7.45 دقیقه صبح امروز قصد فرود در باند فرودگاه زابل را داشت که به دلیل کاهش شعاع دید به کمتر از 500 متر و سرعت وزش باد موفق به فرود نشد.
حمید رضا پارسا افزود: پرواز شماره 1085 تهران-زابل متعلق به شرکت هواپیمایی ماهان مجبور شد که صبح امروز به دلیل شرایط نامساعد جوی درفرودگاه کرمان به زمین بنشیند.
وی ادامه داد: به دلیل ادامه داشتن شدت وزش باد و توفان در آسمان سیستان این پرواز بالاجبارفرودگاه کرمان را به همراه مسافران به مقصد تهران ترک کرده است.

IMG15324292.jpg

کد خبر: 2090502

تاریخ مخابره :۱۳۹۲/۴/۱۴ - ۱۵:۳۹

rahsazan

کاربر ويژه
برگی از تاریخ-زمستاني ترين روزها

روزنامه خراسان-17 دی 86

زمستاني ترين روزها
خراسان - مورخ دوشنبه 1386/10/17 شماره انتشار 16889

سرماي کم سابقه اين روزها انسان را به ياد زمستان هاي سرد ساليان گذشته مي اندازد. بارش برف و برودت هوا و يخبندان در چند روز اخير زمستاني ترين روزهاي چند سال اخير را به ارمغان آورد و همه را به تکاپو واداشت به گونه اي که جلسه اضطراري ستاد حوادث غيرمترقبه کشور با حضور تمامي اعضا روز گذشته برگزار شد. به گزارش ايرنا در اين جلسه که درمحل وزارت کشور برگزار شد براي امدادرساني به آسيب ديدگان احتمالي بارش سنگين برف و برودت دما در مناطق مختلف کشور تصميماتي اتخاذ شد.گزارش هاي خبرنگاران خراسان و خبرگزاري ها حاکي است اکثر محورهاي مواصلاتي کشور به دليل بارش برف سنگين بسته است که گزارش هاي آن در ساعات مختلف در صفحه ٦ و ١٣ روزنامه امروز چاپ شده است. در همين حال از احتمال بروز سيل در خاش خبر مي رسد و ابراهيم ايرندگاني، رئيس اداره هواشناسي اين شهرستان در اين باره هشدار مي دهد راه هاي مواصلاتي نيک شهر نيز مسدود است.رئيس مرکز فرماندهي و کنترل پليس راه کشور از طغيان برخي از رودخانه هاي محلي در کشور خبر داد. سرهنگ عليشاهي با اشاره به اين که تا عصر روز گذشته تعداد جاده هاي مسدود شده در کشور به ٢٤محور رسيده است گفت: محورهاي ميناب، جاسک و جاسک زرآباد-چابهار نيز به دليل طغيان رودخانه هاي محلي مسدود شده است.از اردبيل نيز خبر مي رسد که مدارس در اين استان دومين روز تعطيلي را پشت سر مي گذارد. ايرنا نيز از تعطيلي مدارس بوير احمد و دنا خبر داد اين خبرگزاري همچنين به نقل از حسن باقري مدير کل ستاد حوادث و سوانح غيرمترقبه کشور از تعطيلي مدارس و مراکز آموزش عالي استان هاي زنجان، قزوين، تهران، گيلان، مازندران، قم و مرکزي در روز دوشنبه (امروز)خبر داد.شرکت ملي گاز ايران اعلام کرد: با وجود تلاش شبانه روزي مجموعه صنعت گاز کشور، در زمان حاضر مصرف گاز در شرايط هشدار قرار دارد.به گزارش روز يکشنبه روابط عمومي شرکت ملي گاز ايران، با توجه به سرماي شديد هوا در نقاط سردسير کشور و مصرف بيش از حد گاز طبيعي، با ادامه روند فعلي مصرف، مصرف گاز در شرايط هشدار قرار داشته و احتمال افت فشار و قطع گاز در بعضي از شهرها وجود دارد.اين شرکت از تمام مصرف کنندگان گاز طبيعي در سراسر کشور خواست در مصرف گاز حداکثر صرفه جويي را به عمل آورند تا امکان بهره مندي تمام هموطنان در اقصي نقاط کشور از اين نعمت خدادادي فراهم شود.

aria_tehran

کاربر ويژه
آره شهابه!!سریعا ادمین عزیز خبر کنین بیان بن ش کنن!!!:ناراحت:،ولی فقط یه فرصت ازتون خواست!!میدونی چیه؟؟!!من تمامی کارهای شهاب رو انجام دادم{صحبت با دوستان برای گذاشتن یه نظرسنجی}تا اون نظرسنجی انجام بشه و بهش یه فرصت دیگه بدیم،چون میدونم شهاب چه شرایطی داره،از زندگیش خبر دارم،ولی مخالفانش خواهش ها و درخواست های اونو از روی کینه جواب دادن!!!

من به عباس عزیز قول دادم که در این مورد دیگه پستی نفرستم،شرمنده ی اون هم شدم:خجالت2:،بقیه قضایا رو به خودتون میسپارم:گل:

شب خوش،یا علی:گل:
آخرین حرف
من توی نظرسنجی به شهاب رای ممتنع دادم چون عذرخواهی کرد و تقریبا بخشیدمش و موافق فرصتی دیگر بودم و همچنان هستم.با توجه به شرایطی که ایران انجمن گذاشته بود موافق حضورش البته پس از به دست آوردن رای بودم
نیازی به آدمین هم نیست.من سوال کردم بعد جواب هم شنیدم که ایشون شهاب نیستن و فقط اینو میخواستم بدونم که اگه شهابن چقدر جنم دارن!الان هم من ایشونو (بنیامین از تبریز) شهاب نمیدونم و به حرفشون که گفتن شهاب نیستن احترام میذارم.همه ی این چیزا حاصل جو دادن خودت بود برادر من.

خودمو خیلی کنترل کردم تا جواب این حرفتو ندم و خداروشکر موفق شدم

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
دمای فعلی 27
فردا قراره 42 و دوشنبه 45 بشه. یا خدا چ خبره. اون از زمستون مسخره اینم از این تابستون لعنتی. نمیدونم چرا هرچی ناهنجاری گرماییه برای اینجاست:نمیدونم:

aria_tehran

کاربر ويژه
@aria_tehran

دو تا نقد به زبان انگلیسی،سایت فارسی که نقد داشته باشه ازش ندیدم،البته تو فروم عکاسی نرفتم هنوز

http://www.testproductreview.com/2013/03/sony-cyber-shot-dsc-w610-compact.html

http://www.cameras.co.uk/reviews/sony-dsc-w610.cfm

عکسای نمونه

http://www.cameras.co.uk/camera-reviews/photos.cfm

http://www.pbase.com/cameras/sony/cyber_shot_dsc_w610

ممنون عباس جان

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود دوستان.
لطفا بحث گذشته رو فراموش کنید.
به نظر من شما باید یک فرصت دیگری به اون شخص بدید تا بتونه حسن نیت خودش رو به شما ثابت کنه.
کاری به کارش نداشته باشید و فقط منتظر زمان باشید و ببینید چکار میخواد بکنه.
اگر با شما مشکلی داشت و یا به قوانین و ... احترام نگذاشت اون وقت بنش کنید.
سپاس

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دمای فعلی 27
فردا قراره 42 و دوشنبه 45 بشه. یا خدا چ خبره. اون از زمستون مسخره اینم از این تابستون لعنتی. نمیدونم چرا هرچی ناهنجاری گرماییه برای اینجاست:نمیدونم:

درود بر دوستان وسجاد عزيز

سجاد نقشه اي كه ديشب گذاشتم در ارتباط با پيش بيني هاي اوليه الگوي جو فوقاني براي ماه دسامبر 2013، رو نمي دونم ديدي يا نه؟

قرار شد امروز توضيحاتش رو ترجمه كنم و براتون بزارم. من متن رو خوندم بيشتر در مورد ايالات متحده و نيو انگلند بود و آنچنان توضيحي در مورد منطقه ما نداشت. براي همين از ارائه اين ترجمه تو اينجا خودداري مي كنم.

اما در عوض، با نگاه دقيق به اين الگو:

x5d41gu41cz7j6lclzn.png

متوجه ميشيم كه ناهنجاري ارتفاع توي منطقه شمالگان (قطب شمال) بالاتر از نرمال هست. در عوض در عرض ميانه مناطقي با ارتفاع كمتر از نرمال ديده ميشه. به عبارت ديگه در قطب شمال فشار هوا بيشتر از نرمال بوده و در مناطق معتدله فشار هوا كمتر از نرم ديده ميشه.

اين تنها يك چيز رو ميرسونه، فاز منفي شاخص AO و فاز مثبت شاخص PNA در طي ماه دسامبر 2013 !!!!!!!

در اين حالت با افزايش فشار در قطب شمال، كم فشار ايسلند تضعيف ميشه و به جاي يك سلول واحد به چند سلول كوچك تقسيم ميشه در اين حالت بادهاي آليزه اقيانوس اطلس ضعيف شده و باد هاي غربي به همراه استورم تراك وارد حوزه مديترانه ميشه. به دليل تضعيف ورتكس قطبي حالت نصف النهاري جت استريم ها تقويت شده و سبب به راه افتادن موج سرما در اروپا ميشه انطباق جت استريم قطبي بر روي مديترانه ايجاد جبهه اي متعدد در اين حوزه كرده و سايكون هاي مهاجر در بستر بادهاي غربي وارد خاورميانه ميشن و دوره مرطوبي رو ايجاد مي كنن.

در شمال اقيانوس اطلس با استقرار آنتي سيلكون باد هاي شمالي تقويت مي شن در نتيجه هواي سرد قطب به روي اروپا روانه خواهد شد.

همينطور در شرق ايالات متحده موج هاي سرمايي به راه مي افته

AO-negative.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا