• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روز شمار پدیده های جوی- اردیبهشت 1391- طوفان و رعد و برق در مشهد

طبق گزارش بالا یکی از روزهای هیجان انگیز پر از رعد و برق بهار 91 یا همون ماه می 2012 روز 18 می هست که ما شاهد آذرخش های شدید و پی در پی و رگبار باران خصوصا در نواحی غرب مشهد بودیم که عمده تغذیه رطوبتی این طوفان آذرخشی از دریای کاسپین برای شهرمون مهیا شده بود:گل:

2-800.jpg

0-800.jpg

7-800.jpg

6-800.jpg

vw16vewfifhi0b25jy77.jpg

osu8g7debbipbpm4qt7.jpg

آخرین ویرایش:

کدخدا

کاربر ويژه
آقا 3 سال پیش تابستون رفتم قم پیش پسرخالم کار کنم
یک هفته نشد فرار کردم
امیدوارم کدخدا بهش برنخوره دی : :خنده2:اما قم جهنمی بود برای خودش
مثل کوره آجر پزی بود سر ظهر هاش فکر کنم 46 درجه رسید اون چند روز
البته آخر شهریور برگشتم خنک شده بود - رفتم فردو شبهاش یخ یخ بود

درود نوید جان

واقعا قم و کاشون قسمتی از جهنمن شکی در این نیست فقط تنها دلیلی که میشه تحمل کرد این درجه حرارت شرجی نبودن اینجاست
پارسالم دما خیلی بالا بود سر ظهر مجبور شدم با یه بنده خدا با بنز خاور شلختش برم کاشون هیچوقت یادم نمیره بخدا گریه کردم از گرما
ولی اطراف قم دما خیلی بهتر میشه حتی سر ظهر قابل تحمله

ماهان.

کاربر ويژه
با سلامی دوباره

کمینه صبح امروز ماگدبورگ به 11.2+ رسیده بود و من می‌گم چرا سر صبح پا شدم پنجره رو بستم!!

بیشینه دیروز هم 25.6+ بود

دمای فعلی (ساعت 12) 22.4+‌ درجه‌ست که 1 درجه نسبت به دیروز در همین ساعت بالاتر رفته.

متئوگرام دما و نقطه شبنم 5 روز گذشته.

chart

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان تهرانی عزیز

اون روز بیادماندنی فروردین 1391 که تهران تگرگ شدیدی رو تجربه کرد میشه تاریخ روز خورشیدی و میلادیش رو به من بگید؟:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
والا آرش جان من نمی‌دونم این پیش‌بینی که امیرمحسن گذاشتن تا چه حد به وقوع می‌پیونده. ولی زمستان 1963 در ژانویه و فوریه دمای رشت 4 درجه بالای نرمال بود، از پارسال هم بدتر بود یعنی!! این دو ماه حتا یک روز یخبندان نداشت و فقط سه روز در ماه مارس بارش برف ثبت شد. اگه توی اون نمودارها نگاه کنین از 10 مارس اینجا افزایش ناگهانی دما داشت. البته بارش رشت در حد نرمال بود.

سلام.
دوستان یخورده این وسط رو خالی کنید، من بیام یه کاری دارم:
:73::73::43::73::28:

Abbath

New member
درود بر دوستان عزیز،چه گرمی شده امروز،تا الان که رسیده به 37 درجه،احتمالا دمای 39 رو امروز تجربه میکنیم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود نوید جان

واقعا قم و کاشون قسمتی از جهنمن شکی در این نیست فقط تنها دلیلی که میشه تحمل کرد این درجه حرارت شرجی نبودن اینجاست
پارسالم دما خیلی بالا بود سر ظهر مجبور شدم با یه بنده خدا با بنز خاور شلختش برم کاشون هیچوقت یادم نمیره بخدا گریه کردم از گرما
ولی اطراف قم دما خیلی بهتر میشه حتی سر ظهر قابل تحمله

محمد جان توی مسیر تهران تا اصفهان کلی تفاوت دمائی دیده میشه، از تهران که میزنید بیرون دمای هوا کاهش پیدا میکنه (در تابستان) بعد از فرودگاه امام دما کمی افزایش پیدا میکنه تا نرسیده به دریاچه نمک که بی اغراق، تفاوت دمایی بالای 5 درجه رو بین مرتفع ترین قسمت اتوبان تا کناره دریاچه دیدم، بعد دوباره کاهش دما هست تا نرسیده به مهتاب، بعد افزایش دما تا عوارضی کاشان، اون منطقه ای که دو سمت جاده کشاورزی میکنند افت دما هست تا مارال و بعد افزایش شدید دما تا کاشان، از کاشان تا دوراهی یزد دما بالا هست اما همین که میرید سمت نطنز دما شدیدا کاهش پیدا میکنه، مثلا 5شنبه که من در مسیر برگشت بودم، ساعت 7 عصر دمای بلندترین نقطه جاده حدود 6 درجه با دوراهی اختلاف داشت!

اما گرمترین نقطه مسیر کنار دریاچه نمک هست و اطراف کاشان که واقعا اذیت میکنه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام.
دوستان یخورده این وسط رو خالی کنید، من بیام یه کاری دارم:
:73::73::43::73::28:

سلام دکتر بهزاد عزیز

زیاد جوش نزن!!بابا هنوز تا زمستون 6ماه دست نخورده باقی مونده!!بعدشم هرچی که صلاح باشه همون میشه!!من و شما که کاره ای نیستیم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا