• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه

سامان جان

بنظر من زیاد خودت رو درگیر مثبت و منفی شدن نوسان شاخص ها نکن!

مثال خیلی نزدیک ،همین بارشهای اواخر آذر و اوایل دی مشهد هم در بدترین حالت نوسان این شاخص ها برای شمال شرق رخ دادند و اینروزها تغییرات شدید و ناهنجار شرایط آب و هوایی حرف اول رو میزنند!!!

یادمه روزهای گذشته میزان بارش برف در کوههای هیمالیا رو نگاه میکردم که پوشش برف در مناطق مذکور واقعا اسفناک و عجیبه!!!!

واقعا امسال ناهنجاری ها حرف اول رو زده و این مورد رو یادمه که شما اول فصل بارش تذکر داده بودین. اما من به شخصه سال 90 رو بیشتر پسندیدم از این حیث که اون سال تعداد روزهای ابری و بارانی به طرز فزاینده ای بیشتر از امسال بود/ امسال متاسفانه تعداد روزهای افتابی به طرز فزاینده ای زیاد بود!!

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه آنومالی بارش

shade.apcp.png

نقشه آنومالی دما
shade.t2m.png

mohamad$

کاربر ويژه
خیابان ولنجک . شمال تهران

شاید بشه گفت ثروتمندترین منطقه مسکونی تهران و ایران

t5dyfkz8m2dtmtkt3gaz.jpg

imboeing

کاربر ويژه
با اپ جديد gfs احتمال بارش برف خوب در رشت خيلي بالا رفت هواي سرد كمي عجله كنه يا بارش گسترده شه خيلي عالي ميشه !

aznavar

کاربر ويژه
بچه ها پوشش ابر برای الان رو میزارید
بیشتر سایتا برای امشب ما بارش درنظر گرفتن
با این سوزی که میاد اگه ابری بشه احتمال بارش برف هست

ماهان.

کاربر ويژه
نمونش خود منم که تا چند ماه قبل از برف سنگین حدود 20 بهمن 83 رشت ، اونجا بودم و وقتی عکسای این برف رو میدیدم افسوس میخوردم که ای کاش اونجا بودم!

بهتر که نبودی! به قول معروف صدای دهل از دور خوش است. توی این شرایط اگه توی خونه‌ای باشی٬ بدون برق و آب و با فشار خیلی کم گاز و فقط بتونی یه رادیو با باتری روشن کنی که اونم فقط خبرهای هولناک بده و حتا بخاطر انبوه برف پشت در٬ از خونه هم نتونی بری بیرون و هیچ‌جا بیرون باز نباشه و شهر برای 4 روز متوالی صد درصد تعطیل باشه٬ دعا می‌کنی که برف قطع بشه و بلای طبیعی زودتر به پایان برسه. اونایی که دعا می‌کنن 83 تکرار بشه قاعدتن یک درصد چنین ماجرایی رو هم در زندگی‌شون تجربه نکردن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فعلا که همین دو تا فریم جی اف اس رو عشق است:

بارش برف به شکل کولاک برای مشهد:

d6xrifgwcakivbyps55.jpg

0abztcwnh07gxth19.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
موضوعی که شروع کرده بودین در مورد مقالات هواشناسی ، موضوع مهم شده

درود
ممنونم محمد رضا جان:گل:

سلام محمد جان

از دستت کلی خندیدم ، خدا بگم چیکارت نکنه .:خنده2:

مدیران فورم لطف کردند مطالب مفید رو و از جمله پست خوب شما رو استیکی کردند و تاپیک پست شما رو به اصطلاح پر رنگ کردند و آوردن جزء عنواین معتبر بخش هواشناسی:گل:

زنده باشی :گل:

درود امیر محسن جان :گل:

وای چه سوتی دادم خودمم ده دقیقست دارم میخندم :خنده2:
سپاسگزارم:گل:

ممنونم از دوستان از بابت استقبالشونولی من هنوز نفهمیدم مازندران واسه آخر هفته برفی میشه یا نه؟هر چند با این آپ جی اف اسی که نشون دادین برف تو گیلان محتملتر هستش.

درود بر شما و خوش امدین :گل:

برای بارش برف در شهرتون حداقل باید کانتر 528 نفوذ کنه امیدوارم این امر محقق شه :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا