• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
نیروی دریایی سیستم و چقدر ضعیف پیشبینی کرده رو نیمه غربی مرکزی ایران.

اولی که هیچی . دومی هم شمال غرب و کردستان تا حدی خوب هستن . به خصوص کردستان و جنوب اذربایجان غربی و شمال اذرباجان ها که اونا هم زیاد چشمگیر نیست .

کرمانشاه هم لب مرز بارش زده 2 تا 4 میل فقط . همدان و خرم اباد و ایلام و تهران و ... هم هیچی نزده

کدخدا

کاربر ويژه
خب بارش ما هم پودر شد رفت هوا و خیال ما رو راحت کرد حالا هرچقدر دلم میخواد به دی 91 ....میگم :ناراحت:

saeed hh

کاربر ويژه
من میدونم امیر محسن با نیروی دریایی امریکا سر وسر (یاصر یا ثر یا ...) داره :فرار:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمشن بارش و فشار سطح دریا مدل نیروی دریایی

144 الی 168 ساعت آینده

av2yjhvq44akydun9axu.gif

s@d3q

کاربر ويژه
سلام دوستان !
این تغییرات پی در پی نقشه ها هم رمق ما رو گرفته!
احتمالا اخر هفته برم گیلان تعطیلات,ببینیم چی میشه!

برفی

کاربر ويژه
من کلا از این سیستم ناامید شدم ای خدا چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:قاطی::ناراحت::حرص::128::119::108:

mohamad$

کاربر ويژه
خب . اینطو که مشخصه بارش های غرب در نیرو دریایی روند تضعیف گرفته و به طبع اون شمال شرق افزوده شده . دقیقا مثل الاکلنگ هستن غرب و شمال شرق ایران

تهرانم این وسط ساز خودش و میزنه که البته تمایلش به وضعیت غرب کشور خیلی بیشتر از شمال شرق هست معمولا

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان چرا با وجود نفوذ كانتر 528 gfs معتقده دما زير 4 نمياد ؟

شده مثل اول اسفند پارسال٬ یا 15 دی. یه سری شرایط مثل ضخامت 700-1000 یا 850-1000 دکامتر هم باید در نظر گرفته بشن که راستش من در مورد اونا اطلاع خاصی ندارم.

samann

کاربر ويژه
خب . اینطو که مشخصه بارش های غرب در نیرو دریایی روند تضعیف گرفته و به طبع اون شمال شرق افزوده شده . دقیقا مثل الاکلنگ هستن غرب و شمال شرق ایران

تهرانم این وسط ساز خودش و میزنه که البته تمایلش به وضعیت غرب کشور خیلی بیشتر از شمال شرق هست معمولا

نقشه ها قابل اطمینان نیستن به هیچ وجه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا