• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
امضات قشنگه داش ممد،پش سره نوروزی میثم حسینیه؟

خعلی چاکریم داداش حمید
والا تا حالا به عکس دقت نکرده بودم.انگار فرق کرده نسبت به پارسال یا اون نیست

آقا اینو دیدم مردم از خنده

جاهای بی ادبیشو سانسور کردم

جزایر قناری :خنده1::شاد2:

جدید ترین ترول ها رو میتونید اینجا ببینید

کدخدا

کاربر ويژه
اخرین اسپمم امروز بزنم برم یه داستان قشنگیه : دی

تا درودی دیگر بدرود

مردی نابینا زیر درختی نشسته بود!
پادشاهی نزد او آمد، ادای احترام کرد و گفت:قربان، از چه راهی میتوان به پایتخت رفت؟»
پس از او نخست وزیر همین پادشاه نزد مرد نابینا آمد و بدون ادای احترام گفت:آقا، راهی که به پایتخت می رود کدام است؟‌

سپس مردی عادی نزد نابینا آمد، ضربه ای به سر او زد و پرسید:‌‌ احمق،‌راهی که به پایتخت می رود کدامست؟

هنگامی که همه آنها مرد نابینا را ترک کردند، او شروع به خندیدن کرد.

مرد دیگری که کنار نابینا نشسته بود، از او پرسید:‌برای چه می خندی؟

نابینا پاسخ داد:اولین مردی که از من سووال کرد، پادشاه بود.

مرد دوم نخست وزیر او بود و مرد سوم فقط یک نگهبان ساده بود.

مرد با تعجب از نابینا پرسید:چگونه متوجه شدی؟ مگر تو نابینا نیستی؟

نابینا پاسخ داد: «‌رفتار آنها … پادشاه از بزرگی خود اطمینان داشت و به همین دلیل ادای احترام کرد… ولی نگهبان به قدری از حقارت خود رنج می برد که حتی مرا کتک زد. او باید با سختی و مشکلات فراوان زندگی کرده باشد

Abbath

New member
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگم این سرعت رو نمیخواین درست کنین؟میگه کمی صبور باشید خبر رسیده دارن درستش میکنن :خنده1: حالا کی درستش میکنن دیگه گفت معلوم نیست

در ضمن دوستان من کبریت بی خطرم،هر لحظه مستعد شعله ور شدنم اما خب نیاز به اون سمباده بقل جعبه کبریت دارم :خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگم این سرعت رو نمیخواین درست کنین؟میگه کمی صبور باشید خبر رسیده دارن درستش میکنن :خنده1: حالا کی درستش میکنن دیگه گفت معلوم نیست

در ضمن دوستان من کبریت بی خطرم،هر لحظه مستعد شعله ور شدنم اما خب نیاز به اون سمباده بقل جعبه کبریت دارم :خنده1:
:احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا