• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
با تشکر از محمد رضای میری
این برف و یخبندان متعلق به بهمن 79 مشهده

لینک اون سایت رو لطف می کنید محمد رضا جان ؟

سلام بر دوستان عزیز

استلخ خیلی حال داد!!!

اوه اوه!!!بهمن 79 رو به خوبی به بیاد دارم!!با اینکه 5 سالم بود ولی به خوبی یادمه که 3-4 روز برف سنگین داشتیم!!!ای خدا!!میشه یه بار دیگه همچین موقعیتی رو تجربه کنم؟؟؟!!!سه چهار روز برف سنگین!!!

pokerface

متخصص هواشناسی
محمد من خیلی‌ وقت پیش ۲ تا از ییلاقات تهرانو خیلی‌ میرفتم.یکی‌ آیگان بود یکی‌ هم کشار.

rahsazan

کاربر ويژه
ولی فکر نکنم هیچ وقت بشه برفهایی مثل برف زمستان 1376 رو دید (از لحاظ تعداد و میزان بارش)
متاسفانه اون زمان عکس نمیگرفتم و وقایع جوی رو رویدادنگاری میکردم

mohammadsadat

کاربر ويژه
عرض سلام خدمت دوستان عزیزم:گل:
یادم نیست آخرین بار کی خدمت دوستان بودم اما از اینکه دوباره تونستم سری به اینجا بزنم خوشحالم
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشن
گرمای تابستون هم که حال آدمای گرمایی مثل منو بدجور گرفته، ظاهراً فقط شمالشرق و شمالغرب این روزا در امانن

rahsazan

کاربر ويژه
یادم نیست آخرین بار کی خدمت دوستان بودم اما از اینکه دوباره تونستم سری به اینجا بزنم خوشحالم
گرمای تابستون هم که حال آدمای گرمایی مثل منو بدجور گرفته، ظاهراً فقط شمالشرق و شمالغرب این روزا در امانن
:شاد2::شاد2:
به به سلام محمد جان
دلمون تنگ شده بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

خوش اومدین:احترام::احترام:

سیبری

کاربر ويژه
اون برف 79 رو هم یادمه مشهد از قوچان خیلی بیشتر اومد، یادمه که بیشینه مشهد هم سردتر از قوچان بود

سیبری

کاربر ويژه
محمد سادات چه خبر ؟
کجایی یزد ایلام آبدانان خوزستان ؟
کلا تو روی زبل خان رو هم سفید کردی!:خنده1:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
...................................................................................................................................
با عرض سلام.
جناب راهسازان عزیز لطفا اطلاعات بدید تا براتون پیدا کنم.
شهر و پارامتر و سال و ماه و روز را به میلادی بدهید تا براتون بزارم.
با تشکر
.......................................................................................................................................

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمدجان

خوش اومدی عزیزتر از جان:احترام::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
...................................................................................................................................
با عرض سلام.
جناب راهسازان عزیز لطفا اطلاعات بدید تا براتون پیدا کنم.
شهر و پارامتر و سال و ماه و روز را به میلادی بدهید تا براتون بزارم.
با تشکر
.......................................................................................................................................
سلام
سپاسگزارم
20 بهمن 76
25 بهمن 76
26 بهمن 76
8 اسفند76
10 اسفند76
یه روز هم در دی ماه بود که مطمئن نیستم، شاید 19 دی بود ولی سه شنبه بود که کولاک شد

rahsazan

کاربر ويژه
سلام
سپاسگزارم
20 بهمن 76
25 بهمن 76
26 بهمن 76
8 اسفند76
10 اسفند76
یه روز هم در دی ماه بود که مطمئن نیستم، شاید 19 دی بود ولی سه شنبه بود که کولاک شد
98/2/9
98/2/14
98/2/15
98/2/27
98/3/1

مشهد
پارامتر میزان بارش، دما و نوع بارش

rahsazan

کاربر ويژه
اون برف 79 رو هم یادمه مشهد از قوچان خیلی بیشتر اومد، یادمه که بیشینه مشهد هم سردتر از قوچان بود

با تشکر از محمد رضای میری
این برف و یخبندان متعلق به بهمن 79 مشهده

لینک اون سایت رو لطف می کنید محمد رضا جان ؟
اینم یه عکس از 9 بهمن 79
مشهد-کوچمون:خنده1:(عکس تکراری است)
56skh2g06yysmde09ap.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام
سپاسگزارم
20 بهمن 76
25 بهمن 76
26 بهمن 76
8 اسفند76
10 اسفند76

و دما در اون روز به 17- رسید! اتفاقن ماه رمضون بود و بارش برف از سحر شروع شد

rahsazan

کاربر ويژه
اصلاحیه، 20 و 21 بهمن76 بود که البته بارشها اگر درست یادم باشه از آخر وقت 19 بهمن و بصورت بارات شروع شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا