خواهش میکنم نوید جان:گل:با تشکر از محمد رضای میری
این برف و یخبندان متعلق به بهمن 79 مشهده
لینک اون سایت رو لطف می کنید محمد رضا جان ؟
http://freemeteo.com/default.asp?pid=155&gid=124665&la=1&sid=407450
خواهش میکنم نوید جان:گل:با تشکر از محمد رضای میری
من یه سری پارامترهارو دارم باید پیداش کنم ولی بارش رو نداره:گریه:متاسفانه دهه 70 میلادی آرشیو نشده
:شاد2::شاد2:عرض سلام خدمت دوستان عزیزم:گل:
یادم نیست آخرین بار کی خدمت دوستان بودم اما از اینکه دوباره تونستم سری به اینجا بزنم خوشحالم
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشن
گرمای تابستون هم که حال آدمای گرمایی مثل منو بدجور گرفته، ظاهراً فقط شمالشرق و شمالغرب این روزا در امانن
عرض سلام خدمت دوستان عزیزم:گل:
یادم نیست آخرین بار کی خدمت دوستان بودم اما از اینکه دوباره تونستم سری به اینجا بزنم خوشحالم
گرمای تابستون هم که حال آدمای گرمایی مثل منو بدجور گرفته، ظاهراً فقط شمالشرق و شمالغرب این روزا در امانن
عرض سلام خدمت دوستان عزیزم:گل:
سلام...................................................................................................................................
با عرض سلام.
جناب راهسازان عزیز لطفا اطلاعات بدید تا براتون پیدا کنم.
شهر و پارامتر و سال و ماه و روز را به میلادی بدهید تا براتون بزارم.
با تشکر
.......................................................................................................................................
98/2/9سلام
سپاسگزارم
20 بهمن 76
25 بهمن 76
26 بهمن 76
8 اسفند76
10 اسفند76
یه روز هم در دی ماه بود که مطمئن نیستم، شاید 19 دی بود ولی سه شنبه بود که کولاک شد
اون برف 79 رو هم یادمه مشهد از قوچان خیلی بیشتر اومد، یادمه که بیشینه مشهد هم سردتر از قوچان بود
اینم یه عکس از 9 بهمن 79با تشکر از محمد رضای میری
سلام
سپاسگزارم
20 بهمن 76
25 بهمن 76
26 بهمن 76
8 اسفند76
10 اسفند76
یه روز هم در دی ماه بود که مطمئن نیستم، شاید 19 دی بود ولی سه شنبه بود که کولاک شد