• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
آقای راهسازان من تا فردا اطلاعات مورد نیاز را به دست شما خواهم رساند.
الان باید برم بیرون و سرعت نت هم پایینه و باید نقشه و فلش و ... باز کنم و یک مقدار مشکل است...
تا فردا امار رو براتون میزارم.
با تشکر

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
af
af

Dr.ben

کاربر ويژه
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش نسبی دما در شمال شرق کشور و سواحل شرقی دریای خزر طی دو روز اینده خبر داد.

به گزارش مهر، عبدالرضا امیدوار شهری با بیان این مطلب افزود: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی طی سه روز آینده در شرق کشور، به ویژه منطقه زابل نیز وزش باد شدید ادامه داشته و گرد و خاک ناشی از آن سبب کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا در استان سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی خواهد شد.

به گفته وی، طی این مدت با افزایش سرعت وزش باد بر روی کشور عراق در برخی مناطق جنوب غرب و غرب کشور پدیده گرد و خاک سبب کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

امیدوار اظهار داشت: در روز های سه شنبه و چهارشنبه در برخی مناطق شمال شرق کشور و سواحل شرقی دریای خزر، افزایش ابر و بارش های پراکنده و کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: فردا آسمان تهران صاف گاهی همراه با رشد ابر در ارتفاعات و گاهی همراه با وزش باد است. بیشینه دما با دو درجه کاهش نسبت به امروز برابر 36 درجه سانتیگراد و کمینه دما مانند امروز معادل 24 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بندرعباس!!

دمای حسی رو!!!چه میکنه این رطوبت!!

[h=4]Current conditions
+34 °C
w090.gif
5 m/s

Clear
Feels Like: +45°
Barometer: 995.0 hPa
Dewpoint: +27°
Humidity: 67%
Visibility: 4 km

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
جناب راهسازان متاستفانه دوره اماری که داده بودید رو پیدا نکردم و تو اون سایتی که سراغ داشتم وجود نداشت .
تا سال 2000 موجوده اطلاعات.
و اما وضعیت دمایی و نقطه شبنم تهران _ مهراباد در روزهای گذشته:

5sqwf601t2mbvw0r6qs.png

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد سادات چه خبر ؟
کجایی یزد ایلام آبدانان خوزستان ؟
کلا تو روی زبل خان رو هم سفید کردی!:خنده1:

سلام محسن جان :گل:
چند وقتی خوزستان بودم، جهنم واقعی
فعلاً این ور و اون ورم:خنده1: یه خورده در زمینه کاری بدبیاری آوردم و به زودی هم راهی سربازیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

انیمیشن آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار

امروز( دوشنبه) الی جمعه پیشرو

8yw67xaet13dgb715zyd.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنونم محمد عزیزم:احترام:
محدودیت اینترنتت تموم شده که؟:خنده1:

آره تموم شد!!:خنده1:،به دلیل گرفتن نتایج خوب در امتحانات محدودیت تموم شد!!ولی مثل اینکه محدودیت شما تازه قراره شروع بشه!!{رفتن به سربازی!!}:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آنومالی ارتفاع در تراز 200 میلی بار روز چهارشنبه هفته آینده کاملا علت خنک بودن شمال شرق ایران رو در روزهای پیشرو مشخص میکنه!

li57p3im6ddd972p5efv.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در نقشه های آنومالی تراز 700 و 850 میلی بار وقوع یک طوفان قدرتمند حاره ای به چشم میخوره که مسیر حرکتش به سمت دریای چین هست!!!!!!!!!

تراز 700 میلی بار:

pe8px91xx7zx6btqcqc.jpg

تراز 850 میلی بار:

in2nchxueax8zvmqvsjv.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
اقا ما اول شدیم ؟ پس چرا نگفتید . من 2 تا درخواست دارم

1 - یک عدد هیوندا جنسیس با شماره پلاک ایران 11

2 - یک عدد باغ حداقل 1000 متر مربعی در شمشک

اخ اخ ادمین جان اگر این دو تا رو براورده کنی کنیزت میشم:خنده2:

-------------

ای بابا الان دیدم خانم ناهید اول شدن با اینکه من 99 بودم . خب پس هیچی خدافظ شما :بای::سوت:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=72142

navid-mashhad

کاربر ويژه
آب نوشیدنی در اصفهان جیره بندی شد
آب موجود در شبکه توزیع اصفهان تا ۳۰ درصد کاهش یافته و آب نوشیدنی در این شهر در حال حاضر جیره‌بندی شده است.
مجتبی قبادیان، معاون شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، روز دوشنبه به خبرگزاری ایلنا گفت که وضعیت آب در اصفهان بحرانی است و ممکن است همین مقدار آب هم در ماه شهریور موجود نباشد.

http://www.radiofarda.com/archive/news/20130708/143/143.html?id=25040259

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا