• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این پست رو میذارم و فعلا از خدمت دوستان مرخص میشم

راستش من خیلی به نقشه های NCEP علاقه و اعتقاد خاصی دارم و چند وقتی هست که نقشه های لینک زیر آپدیت نمیشن !!!!!!!!!

http://nomad3.ncep.noaa.gov/cgi-bin/pdisp_gfs_dir.sh

خدا کنه جناب فولادی عزیز این پست رو ببینند و اگه آدرس سرور جدید این سایت رو دارن واسه من بذارن:گل:

[MENTION=27250]Fooladi[/MENTION]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر خودم یافتم:گل:

نقشه سطح زمین بامداد چهارشنبه و عجب هوای دلی ما خواهیم داشت:گل::شاد2:

4q4ykjnniy5moegr5w0.png

mohammadsadat

کاربر ويژه
خدا رو شکر خودم یافتم:گل:

نقشه سطح زمین بامداد چهارشنبه و عجب هوای دلی ما خواهیم داشت:گل::شاد2:

4q4ykjnniy5moegr5w0.png

درود بر آقا امیرمحسن عزیز:احترام:
خوش به حالتون
با اون قهوه ای وحشتناک غرب کشور چه کنیم ما
حتی یزد هم اوضاعش بهتره

saeed hh

کاربر ويژه
خوش به حالتون

باید قبول کردش که دیگه غرب کشور اقلیمش نابود شده (حالا به هر دلیلی) و برگشتن به دوران گذشته حالا حالا ها در پرده ای از ابهام قرار داره!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود محمد سادات عزیز

خیلی ممنون . انشاء الله که این روزهای گرم سایر نقاط کشور هم خیلی زود تموم میشه.

و اما نکته قابل ملاحظه بالا بودن شدت وزش باد در نوار شرقی کشور خصوصا نواحی جنوبی خراسان جنوبی و شرق استان سیستان و بلوچستان هست که مسلما هموطنان عزیز در این بخش از کشور با طوفان شن و احتمالا اختلال در تردد جاده ای و شهری مواجه خواهند بود!

وزش- سرعت و جهت باد در تراز 850 میلی بار در روز چهارشنبه:

ca01hyn2jcrm9e309vv.png

خوش به حالتون

کدخدا

کاربر ويژه
درود

قمم هر وقت وزش باد داریم پشت سرش گرد و خاک میشه کی تموم میشه این تابستون راحت شیم.حیف این عمر که درگرما و تابستون میگذره :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم آخرین فریم از نقشه سطح زمین آپدیت امشب که برای سه شنبه 16 جولای هست:

af1p7q8xbs255d3sh.png

mikadd

کاربر ويژه
دمای فعلی تهران 27

یه کم از شدت گرما نسبت به شبهای قبل کاسته شده ولی بازم گرمه

Amir Masoud

کاربر ويژه
شب دوستان خوش!

تو این دو روز که تهران بودم از گرما نابود شدم! اصلا بدنم به این هوا عادت نداشت!

فردا با مادرم میریم اردبیل! :گل: به سرزمین بهشت...

Dr.ben

کاربر ويژه
سه‌شنبه 25 دی 1386:

u6ll5g1bz2jvad41yj9x.jpg

تصویر زیر رو با حجم 7MB می تونید از این لینک دانلود کنید:

[url]http://eoimages.gsfc.nasa.gov/images/imagerecords/19000/19555/Turkey_TMO_2008015_lrg.jpg

[/URL]
wsuev9gzqde5eongqgj.jpg

Winter settled heavily over Southwest Asia in January 2008. Intense cold and moist air combined to bring rare or unusually heavy snow to Iraq and Iran. Snow arcs from Iran to Turkey in this photo-like image captured by the Moderate Resolution Imaging Spectroradiometer (MODIS) on NASA’s Terra satellite on January 15, 2008. AccuWeather reported that bitterly cold air over central Asia caused “sea-effect” snow along the southwestern shores of the Caspian Sea (top right). The cold air moved over the Caspian Sea, picking up moisture, which fell as snow over the mountains of eastern Iran and Azerbaijan. Since the southern shore of the Black Sea (top left) is also snowier than its northern shore, some of this snow may be sea-effect snow as well.

The wintry weather pattern brought snow or rain to much of the Middle East. Though the continuous band of snow does not extend farther south than northern Iraq in this image, a dusting of snow covers the mountains of Lebanon and parts of the Syrian Desert. Red dots mark the location of fires or gas flares.

The large image provided above has a resolution of 250 meters per pixel, MODIS’ maximum resolution. The image is available in additional resolutions from the MODIS Rapid Response System.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

هوا بو رطوبت میده!!نسیم نسبتا خنکی هم میوزه!!!

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+26 °C
w270.gif
6 m/s

Clear
Feels Like: +26°
Barometer: 1015.0 hPa
Dewpoint: +13°
Humidity: 44.5%
Visibility: 10 km

Dr.ben

کاربر ويژه

والا دلم نمیاد بگم جهنم! اما آریا جان وقتی از اردبیل اومدم اینجا انگار از پاییز به تابستان سوزان اومدم!

کپ کردم!

سلام امیر مسعود عزیز. خوبی؟
آقا ما این دمای فعلی اردبیل رو توی امضای شما می بینیم کپ می کنیم! دمای فعلی 14 درجه سانتی گراد :ذوق زده:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان نقشه ای از شاخص کیپ ندارین؟؟فکر کنم شاخص کیپ در شرق سواحل و منطقه ی ما نسبتا بالا رفته باشه!!

Gorgan

[h=4]Current conditions
+25 °C
w225.gif
4 m/s

Clear
Feels Like: +25°
Barometer: 1012.0 hPa
Dewpoint: +22°
Humidity: 83.4%
Visibility: 10 km

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیر مسعود عزیز. خوبی؟
آقا ما این دمای فعلی اردبیل رو توی امضای شما می بینیم کپ می کنیم! دمای فعلی 14 درجه سانتی گراد :ذوق زده:

سلام دکی جانم :گل:

من ارادتمندم عزیزم! راستش خودمم میبینم کپ میکنم! فقط می تونم بگم از خدای بزرگ واقعا ممنونم که باعث شد به این شهر بهشتی برم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا