• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
دو تا از بهترین فریم های بارشی شمالغرب کشور 72 و 120 ساعت اینده

38031148925908642974.png

26565133114084542670.png

aria_tehran

کاربر ويژه
یه بنده خدای سال 86 به ما گفت تا 10 20 سال دیگه همچین زمستونی مالیده ما چقدر مصغره کردیم.
mocantina.gif
عجب اسمایلی باحالی:10:

ولی به نظرم درسته که دیگه نمیشه به این زمستونای الان امید داشت ولی باز ممکنه ناهنجاری رخ بده و برف خوب بیاد

کدخدا

کاربر ويژه
5 دقیقه به اپ نروژ باقیست!!!!!!!

یاد ماه رمضون میوفتم موقع اذان برا سحر و افطار خیلی زجر اور بود.....

ماهان.

کاربر ويژه
البته عکسای اونجارو که دیدم و از دوستام هم که میشنیدم ، واقعا شرایط حادی بوده
سوله های ورزشی دانشکده علوم پایه رشت ریخته بود و البته فکر کنم توی مبحث ششم ساختمان ، برف رشت رو بعد از اون یه درجه ارتقا دادن
سال 86 هم فکر کنم رشت در دیماه برف خیلی سنگینی داشت اما نمیدونم اونسال هم همین مشکلات بود یا نه؟

تقریبن توی هر کوچه‌ای که می‌رفتی می‌تونستی ببینی سقف یکی از خونه‌ها خداقل بصورت جزیی پایین اومده. خیلی از گلخانه‌ها و سوله‌ها و حتی سقف یکی از ساختمون‌های تصفیه‌‌خونه‌ی آب هم ریزش کرد.

86 تقریبن در جمع حدود 140 سانتیمتر برف بارید٬ اما چون توی دو مرحله با فاصله 3 روز بارید غافلگیر نشدیم و وقت برای پارو کردن سقف‌‌ها و گرم کردن خودمون برای برف جدید بود :دی. خسارات هم خیلی کم‌تر بود به نسبت 83.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بابا محمد جان. هنوز کو تا جمعه. اینا همش پیش آگاهیه. و الا نقشه ها هنوز تثبیت نشدن.

آرش جان میدونم هنوز زوده ولی چیزی که عیان است چه حاجت به صبر و منتظر موندن!!!!!!خیلی میخوام به امسال{زمستان و ادامش}امیدوارم باشم ولی نمیشه!!!!ولی چشم باز هم صبر پیش میکنیم:احترام:

saeed hh

کاربر ويژه
یعنی ما توتهران دوباره باید منتظر طوفان وبارش های عجیب غریب تگرگ تو بهار و بارش شدید وعجیب باران تو تابستان باشیم:هنگ::تعجب2:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بهتر که نبودی! به قول معروف صدای دهل از دور خوش است. توی این شرایط اگه توی خونه‌ای باشی٬ بدون برق و آب و با فشار خیلی کم گاز و فقط بتونی یه رادیو با باتری روشن کنی که اونم فقط خبرهای هولناک بده و حتا بخاطر انبوه برف پشت در٬ از خونه هم نتونی بری بیرون و هیچ‌جا بیرون باز نباشه و شهر برای 4 روز متوالی صد درصد تعطیل باشه٬ دعا می‌کنی که برف قطع بشه و بلای طبیعی زودتر به پایان برسه. اونایی که دعا می‌کنن 83 تکرار بشه قاعدتن یک درصد چنین ماجرایی رو هم در زندگی‌شون تجربه نکردن!

سلام ماهان جان

من این وضعیت رو با پوست و استخوان حس کردم.واقعا سخت گذشت.واقعا دچار ترس شده بودم.حتی کلوچه هم تو مغازه ها پیدا نمی شد! خانواده من هم ضرر بزرگی کرد.
امیدوارم هرگز همیچین اتفاقی تکرار نشه.

راستی ماهان جان.چند روز قبل گفتی دمای آب دریا تحت تاثیر محیطه.
با این وصف این دو سه روزی سواحل گرم باد دارن و تا عمق دریا هم این باد گرم نفوذ می کنه.و با توجه به افزایش دما در طول این 3 روز،دمای آب بالا می ره.روز پنجشنبه خیلی سریع و در عرض چند ساعت دما کاهش شدید پیدا می کنه.آیا این اتفاق نقش مثبتی در بارش ما داره؟
یعنی امکانش هست مقداری بیشتر از حدی که نقشه ها نشون می دن بارش داشته باشیم در رشت؟

ماهان.

کاربر ويژه
یه بنده خدای سال 86 به ما گفت تا 10 20 سال دیگه همچین زمستونی مالیده ما چقدر مصغره کردیم.
mocantina.gif

فاصله‌ی 10 سال برای تکرار این برف‌ها که خیلی خوش‌بینیه. چنین سرماهایی معمولن هر 25 تا 30 سال کشور رو درگیر می‌کنند...

mohammadsadat

کاربر ويژه
mohammadsadat عزیز هر سال از این سرماها روی غرب میاد. تازه تو این چند سال ضعیف شدن

بارش اینجا جون گرفته.

سلام حامد جان مطمئنی. اونجا زده دمای 11- برای بعد از ظهر. تا جایی که من میدونم و آمار این سالها رو نگاه کردم مینیمم به زور به این عدد رسیده چه برسه به ماکزیمم

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان جان

من این وضعیت رو با پوست و استخوان حس کردم.واقعا سخت گذشت.واقعا دچار ترس شده بودم.حتی کلوچه هم تو مغازه ها پیدا نمی شد! خانواده من هم ضرر بزرگی کرد.
امیدوارم هرگز همیچین اتفاقی تکرار نشه.

راستی ماهان جان.چند روز قبل گفتی دمای آب دریا تحت تاثیر محیطه.
با این وصف این دو سه روزی سواحل گرم باد دارن و تا عمق دریا هم این باد گرم نفوذ می کنه.و با توجه به افزایش دما در طول این 3 روز،دمای آب بالا می ره.روز پنجشنبه خیلی سریع و در عرض چند ساعت دما کاهش شدید پیدا می کنه.آیا این اتفاق نقش مثبتی در بارش ما داره؟
یعنی امکانش هست مقداری بیشتر از حدی که نقشه ها نشون می دن بارش داشته باشیم در رشت؟

ممکنه همین‌طور باشه محمد جان٬ اما قبل از هر چیز به جهت جریان‌ها به سمت ساحل بستگی داره... من نمی‌دونم چرا جدیدن نوشهر بارشش زیاد شده!!

hamed*zagros

کاربر ويژه
سلام حامد جان مطمئنی. اونجا زده دمای 11- برای بعد از ظهر. تا جایی که من میدونم و آمار این سالها رو نگاه کردم مینیمم به زور به این عدد رسیده چه برسه به ماکزیمم

درود محمد جان

پیشبینی دمایی نروژ اصلا دقیق نیست. اگه برف خوب باشه احتمال زیاد این رقم ثبت میشه (کمینه منظورمه)

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نروژ بارش های ما رو کم کرد{بجنورد رو}!!!!:نه::نه::52::52::گریه::گریه::گریه:

نکته ی جالب توجه:واسه آخر هفته واسه رشت،2 میل و واسه گرگان 30 میل پیش بینی کرده!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا