mahmood600
کاربر ويژه
دو تا از بهترین فریم های بارشی شمالغرب کشور 72 و 120 ساعت اینده
عجب اسمایلی باحالی:10:یه بنده خدای سال 86 به ما گفت تا 10 20 سال دیگه همچین زمستونی مالیده ما چقدر مصغره کردیم.
البته عکسای اونجارو که دیدم و از دوستام هم که میشنیدم ، واقعا شرایط حادی بوده
سوله های ورزشی دانشکده علوم پایه رشت ریخته بود و البته فکر کنم توی مبحث ششم ساختمان ، برف رشت رو بعد از اون یه درجه ارتقا دادن
سال 86 هم فکر کنم رشت در دیماه برف خیلی سنگینی داشت اما نمیدونم اونسال هم همین مشکلات بود یا نه؟
بابا محمد جان. هنوز کو تا جمعه. اینا همش پیش آگاهیه. و الا نقشه ها هنوز تثبیت نشدن.
120 و 144 ساعت اینده و نفوذ هوای سرد با کانتر 528-526 به پایین به شمال غرب و غرب و سواحل غربی دریای خزر
بهتر که نبودی! به قول معروف صدای دهل از دور خوش است. توی این شرایط اگه توی خونهای باشی٬ بدون برق و آب و با فشار خیلی کم گاز و فقط بتونی یه رادیو با باتری روشن کنی که اونم فقط خبرهای هولناک بده و حتا بخاطر انبوه برف پشت در٬ از خونه هم نتونی بری بیرون و هیچجا بیرون باز نباشه و شهر برای 4 روز متوالی صد درصد تعطیل باشه٬ دعا میکنی که برف قطع بشه و بلای طبیعی زودتر به پایان برسه. اونایی که دعا میکنن 83 تکرار بشه قاعدتن یک درصد چنین ماجرایی رو هم در زندگیشون تجربه نکردن!
یه بنده خدای سال 86 به ما گفت تا 10 20 سال دیگه همچین زمستونی مالیده ما چقدر مصغره کردیم.
mohammadsadat عزیز هر سال از این سرماها روی غرب میاد. تازه تو این چند سال ضعیف شدن
بارش اینجا جون گرفته.
سلام ماهان جان
من این وضعیت رو با پوست و استخوان حس کردم.واقعا سخت گذشت.واقعا دچار ترس شده بودم.حتی کلوچه هم تو مغازه ها پیدا نمی شد! خانواده من هم ضرر بزرگی کرد.
امیدوارم هرگز همیچین اتفاقی تکرار نشه.
راستی ماهان جان.چند روز قبل گفتی دمای آب دریا تحت تاثیر محیطه.
با این وصف این دو سه روزی سواحل گرم باد دارن و تا عمق دریا هم این باد گرم نفوذ می کنه.و با توجه به افزایش دما در طول این 3 روز،دمای آب بالا می ره.روز پنجشنبه خیلی سریع و در عرض چند ساعت دما کاهش شدید پیدا می کنه.آیا این اتفاق نقش مثبتی در بارش ما داره؟
یعنی امکانش هست مقداری بیشتر از حدی که نقشه ها نشون می دن بارش داشته باشیم در رشت؟
دوستان هنوز برای نا امیدی زوده. خیلی از زمستون مونده
آرش جان اونا خطوط همفشار هستند یا خطوط نشاندهندهی سرعت عمودی؟
متری چند ؟ ارزون حساب کن مشتری شیم . lol
آخه توی راهنمای نقشه از رطوبت و ارتفاع و ورتیکال ولوسیتی تراز 700 صحبت کرده٬ واسه همین پرسیدم.ماهان جان فکر کنم سرعت عمودی رو نشون میده، بصورت نقطه ای پرفشار بوجود میاد که به سرعت بزرگ میشن!
سلام حامد جان مطمئنی. اونجا زده دمای 11- برای بعد از ظهر. تا جایی که من میدونم و آمار این سالها رو نگاه کردم مینیمم به زور به این عدد رسیده چه برسه به ماکزیمم