ای بابا٬ نروژ تقریبن تمام بارش رشت رو پرپر کرد!!!
برای اینجا هم فقط سرمای خشک و شدید و بیخود با مقدار خیلی کمی برف پیشبینی کرده!
ای بابا٬ نروژ تقریبن تمام بارش رشت رو پرپر کرد!!!
سلام مهرداد
این سرما که نروژ واسه غرب از پنجشنبه به بعد زده واقعاً قراره اتفاق بیفته؟
مثلاً واسه ایلام شنبه بعد از ظهر زده 11-
فکر نکنم زمستان 86 هم غرب اینقدر سرد شده باشه درسته؟
اره دقیقا اخیرا بارش نوشهر افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده ولی بارش انزلی-کیاشهر کاهش قابل ملاحظه یافتهممکنه همینطور باشه محمد جان٬ اما قبل از هر چیز به جهت جریانها به سمت ساحل بستگی داره... من نمیدونم چرا جدیدن نوشهر بارشش زیاد شده!!
اره دقیقا اخیرا بارش نوشهر افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده ولی بارش انزلی-کیاشهر کاهش قابل ملاحظه یافته
احتمالا جهت جریانات همرفت دریا به خشکی یا جهت نفوذ ناوه موج ناپایدار نقش داشته باشه
نظرت ماهان جان؟
آخه توی راهنمای نقشه از رطوبت و ارتفاع و ورتیکال ولوسیتی تراز 700 صحبت کرده٬ واسه همین پرسیدم.
نروژ برای شمال تهران ( تجریش ) پنج شنبه 13 و سه شنبه 1 میل برف زده . برای مرکز شهر هم باید دید شرایط دمایی به چه صورت میشه . احتمالا لب مرزیه .
نروژ سرما رو 2 درجه ضعیف کرد متاسفانه در اکثر نقاط !
با اجازهسجاد جان لینک پیشبینی خرم آباد نروژ و میدید ؟ صفحه اولش و منظورمه
سجاد جان لینک پیشبینی خرم آباد نروژ و میدید ؟ صفحه اولش و منظورمه
ممکنه همینطور باشه محمد جان٬ اما قبل از هر چیز به جهت جریانها به سمت ساحل بستگی داره... من نمیدونم چرا جدیدن نوشهر بارشش زیاد شده!!
یکی از فریم های بارشی مشهد مقدس 156 ساعت اینده تقدیم به امیر محسن عزیزم
نقش تعطیلی و کاهش قابل ملاحظه ی آلاینده ها امروز در تهران مشهود بود
ولی به نظرم باید یه کاری بکنن چون بقول بعضی از دوستان یهو دیدی 1 ماه نه بارش اتفاق افتاد و نه باد
تو اون مواقع چی کار میخوان بکنن خدا میدونه!!
این تعطیلی فقط برای اینه که بگن ما به فکر مردمیم در حالی تهران تعداد روزایی که هوای تمیز داره بیسار کمه و بیشتر روزای سالو مردم دارن دود تنفس میکنن تا اکسیژن!
دوستان شب بخیر
راستی دوستان خبری از دکتر ben عزیز نیس،کسی از ایشون خبر داره؟؟بنده به شخصه دلتنگشون شدم،فکر کنم تهران باشن.امیدوارم بزودی بیان.