• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد
این سرما که نروژ واسه غرب از پنجشنبه به بعد زده واقعاً قراره اتفاق بیفته؟
مثلاً واسه ایلام شنبه بعد از ظهر زده 11-
فکر نکنم زمستان 86 هم غرب اینقدر سرد شده باشه درسته؟

سلام محمد

1- پيش بيني دمايي نروژ ضعيفه معمولا من ترجيح ميدم از weather براي پيش بيني دمايي استفاده كنم.
2- سرماي 86 سرماي شرقي بود.

mohamad$

کاربر ويژه
نروژ برای شمال تهران ( تجریش ) پنج شنبه 13 و سه شنبه 1 میل برف زده . برای مرکز شهر هم باید دید شرایط دمایی به چه صورت میشه . احتمالا لب مرزیه .

نروژ سرما رو 2 درجه ضعیف کرد متاسفانه در اکثر نقاط !

mahmood600

کاربر ويژه
ممکنه همین‌طور باشه محمد جان٬ اما قبل از هر چیز به جهت جریان‌ها به سمت ساحل بستگی داره... من نمی‌دونم چرا جدیدن نوشهر بارشش زیاد شده!!
اره دقیقا اخیرا بارش نوشهر افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده ولی بارش انزلی-کیاشهر کاهش قابل ملاحظه یافته
احتمالا جهت جریانات همرفت دریا به خشکی یا جهت نفوذ ناوه موج ناپایدار نقش داشته باشه
نظرت ماهان جان؟

ماهان.

کاربر ويژه
اره دقیقا اخیرا بارش نوشهر افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده ولی بارش انزلی-کیاشهر کاهش قابل ملاحظه یافته
احتمالا جهت جریانات همرفت دریا به خشکی یا جهت نفوذ ناوه موج ناپایدار نقش داشته باشه
نظرت ماهان جان؟

به نظر من امسال تعدد سامانه‌های سیبری بیشتر شده نسبت به سال قبل٬ پارسال سامانه‌های مهاجر اروپایی با ایجاد بلاک سبب ریزش هوای سرد می‌شدن٬ اما امسال اینطور نیست و سرما تمایل بیشتری به شرق داره. البته انزلی در میزان بارش همچنان در رتبه‌ی اوله٬ اما بارش مازندران خصوصن شرقش و گلستان برخلاف گیلان بیشتر از نرماله

mahmood600

کاربر ويژه
یکی از فریم های بارشی مشهد مقدس 156 ساعت اینده تقدیم به امیر محسن عزیزم

39274116253416846605.png

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آخه توی راهنمای نقشه از رطوبت و ارتفاع و ورتیکال ولوسیتی تراز 700 صحبت کرده٬ واسه همین پرسیدم.

قاعدتا باید نشون دهنده نزول سریع هوا باشه که نشان از بوجود اومدن سریع مرکز پرفشار هست، نشانه ای از هوای سرد لایه های پائینی و آلودگی دوباره هوا!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
تا همه صفحات نخونده را خوندم مردم مگه میشه به پای بچه ها رسید:فرار:

saeed hh

کاربر ويژه
نروژ برای شمال تهران ( تجریش ) پنج شنبه 13 و سه شنبه 1 میل برف زده . برای مرکز شهر هم باید دید شرایط دمایی به چه صورت میشه . احتمالا لب مرزیه .

نروژ سرما رو 2 درجه ضعیف کرد متاسفانه در اکثر نقاط !

پنج شنبه هم به احتمال خیلی زیاد همون 13میل میپره وسیستم میره رو مشهد میتکونه !!!!!!!!!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ممکنه همین‌طور باشه محمد جان٬ اما قبل از هر چیز به جهت جریان‌ها به سمت ساحل بستگی داره... من نمی‌دونم چرا جدیدن نوشهر بارشش زیاد شده!!

ممنون ماهان جان

نمی دونم چرا نروژ اینطوری آپ کرد.gfs و ecmwf اصلا همخوانی ندارن با هم!

aria_tehran

کاربر ويژه
نقش تعطیلی و کاهش قابل ملاحظه ی آلاینده ها امروز در تهران مشهود بود
ولی به نظرم باید یه کاری بکنن چون بقول بعضی از دوستان یهو دیدی 1 ماه نه بارش اتفاق افتاد و نه باد
تو اون مواقع چی کار میخوان بکنن خدا میدونه!!
این تعطیلی فقط برای اینه که بگن ما به فکر مردمیم در حالی تهران تعداد روزایی که هوای تمیز داره بسیار کمه و بیشتر روزای سالو مردم دارن دود تنفس میکنن تا اکسیژن!

دوستان شب بخیر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
راستی دوستان خبری از دکتر ben عزیز نیس،کسی از ایشون خبر داره؟؟بنده به شخصه دلتنگشون شدم،فکر کنم تهران باشن.امیدوارم بزودی بیان.

saeed hh

کاربر ويژه
نقش تعطیلی و کاهش قابل ملاحظه ی آلاینده ها امروز در تهران مشهود بود
ولی به نظرم باید یه کاری بکنن چون بقول بعضی از دوستان یهو دیدی 1 ماه نه بارش اتفاق افتاد و نه باد
تو اون مواقع چی کار میخوان بکنن خدا میدونه!!
این تعطیلی فقط برای اینه که بگن ما به فکر مردمیم در حالی تهران تعداد روزایی که هوای تمیز داره بیسار کمه و بیشتر روزای سالو مردم دارن دود تنفس میکنن تا اکسیژن!

دوستان شب بخیر

مردم کی اهمیت داشتن باورکن اگر خودشون توتهران نبودند همین تعتیلی هم نمیکردند !!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا