• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
انیمیشن ارتفاع و رطوبت در تراز 700 میلی بار

138 الی 168 ساعت آینده

55g9qbq20yeq3k51d85i.gif

اون منطقه پرفشار روی شمال اصفهان و جنوب تهران باعث پراکنده شدن رطوبت در منطقه داخلی میشه! مثل همین حالت رو روی غرب خوزستان داریم!

باید پنج شنبه صبح زود راه بیفتم به سمت اصفهان، اینطوری که دیده میشه باید منتظر وزش باد شدید در طول مسیر باشم! خدا کنه کولاک نشه!

aria_tehran

کاربر ويژه
الان من حاضرم فقط یه بارش برف لایتم که شده ببینم که تا اینجا توفیق همچین چیزیو نداشتم و فکر کنم دو بار برف وبارون آبکی دیدم!
عقده ای شدم رفته:ناراحت:

saeed hh

کاربر ويژه
به نظر میاد زمستون پارسال در امسال داره کپی میشه ما هم باید تاسال 1400صبر پیشه کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کدخدا

کاربر ويژه
آخه این چه وضعشه سیستم از ده روز مونده 30 میل پیش بینی میشه بعد هر روز 5 میل 5 میل کم میکنه اخرشم هیچی نمیباره و همش پودر میشه این اتفاق از پارسال صد دفعه افتاده
دیگه غیر قابل تحمله

ماهان.

کاربر ويژه
بعضی از بهترین عکس‌هایی که امسال گرفتم٬ سری دوم! و ببخشید بابت طویل بودنشون!

یه روز سراسر مه‌آلود و یخبندان. آبان

151120121245.jpg

کاج کریسمس توی یکی از مراکز خرید!
011220121304.jpg

اولین برف ماگدبورگ٬ اوایل آذر

021220121311.jpg

شهرک راشنباخ٬ باواریا٬ 12/12/12

121220121468.jpg

زوگ‌اشپیتزه در سمت راست و آلپ‌اشپیتزه در سمت چپ٬ این موقع ساعت حدود 11 بود و دما حدود 13-

121220121488.jpg

همون روز شهر nesselwang در باواریا

121220121494.jpg

چهارمین برف ماگدبورگ (دو تاش رو من نبودم که ببینم!)٬ 29 آذر

221220121617.jpg

جمعیت صدها هزار نفری در شب سال نو در خیابون‌های برلین

311220121739.jpg

و اینم همون شب سال نو در برلین از یه سمت دیگه!

311220121741.jpg

hamed*zagros

کاربر ويژه
اینجا حدود یک ساعت تگرگ ریزی بارید. الان هوا ابری

من تو عمرم ندیدم این نیرو دریایی بارشی روی ایلام بزنه:نیش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید ECM تو یه فریمش (بعد از ظهر جمعه) برف سنگینی رو برای مشهد زده. و کلا یه برف فوق شدید برای افغانستان در نطر گرفته!!!!!!

هنوز مثل آبدیت امشب نیروی دریایی بارشای فراگیر و عالی رو برای خراسان رضوی و جنوبی نزده. و اوج بارشا رو در افغانستان میدونه! و تا حدودی شرق خراسان.

aria_tehran

کاربر ويژه
نکته ی جالب امسال اینه که بیشتر مواقع به جای اینکه که برف بیاد باران یخ زده میاد!

ماهان.

کاربر ويژه
اون منطقه پرفشار روی شمال اصفهان و جنوب تهران باعث پراکنده شدن رطوبت در منطقه داخلی میشه! مثل همین حالت رو روی غرب خوزستان داریم!

باید پنج شنبه صبح زود راه بیفتم به سمت اصفهان، اینطوری که دیده میشه باید منتظر وزش باد شدید در طول مسیر باشم! خدا کنه کولاک نشه!

آرش جان اونا خطوط هم‌فشار هستند یا خطوط نشان‌دهنده‌ی سرعت عمودی؟

mikadd

کاربر ويژه
یه بنده خدای سال 86 به ما گفت تا 10 20 سال دیگه همچین زمستونی مالیده ما چقدر مصغره کردیم.
mocantina.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آبدیت جدید ECM تو یه فریمش (بعد از ظهر جمعه) برف سنگینی رو برای مشهد زده. و کلا یه برف فوق شدید برای افغانستان در نطر گرفته!!!!!!

هنوز مثل آبدیت امشب نیروی دریایی بارشای فراگیر و عالی رو برای خراسان رضوی و جنوبی نزده. و اوج بارشا رو در افغانستان میدونه! و تا حدودی شرق خراسان.

نمیدونم بجنورد امسال چیش شده که نه از اون موج قوی 10روز پیش و نه از این موج برف نمیگیره:نمیدونم::نمیدونم::نمیدونم:

rahsazan

کاربر ويژه
بهتر که نبودی! به قول معروف صدای دهل از دور خوش است. توی این شرایط اگه توی خونه‌ای باشی٬ بدون برق و آب و با فشار خیلی کم گاز و فقط بتونی یه رادیو با باتری روشن کنی که اونم فقط خبرهای هولناک بده و حتا بخاطر انبوه برف پشت در٬ از خونه هم نتونی بری بیرون و هیچ‌جا بیرون باز نباشه و شهر برای 4 روز متوالی صد درصد تعطیل باشه٬ دعا می‌کنی که برف قطع بشه و بلای طبیعی زودتر به پایان برسه. اونایی که دعا می‌کنن 83 تکرار بشه قاعدتن یک درصد چنین ماجرایی رو هم در زندگی‌شون تجربه نکردن!

البته عکسای اونجارو که دیدم و از دوستام هم که میشنیدم ، واقعا شرایط حادی بوده
سوله های ورزشی دانشکده علوم پایه رشت ریخته بود و البته فکر کنم توی مبحث ششم ساختمان ، برف رشت رو بعد از اون یه درجه ارتقا دادن
سال 86 هم فکر کنم رشت در دیماه برف خیلی سنگینی داشت اما نمیدونم اونسال هم همین مشکلات بود یا نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا