• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام

دوستان از اون موقعی که ویندوزمو عوض کردم با اینترنت اکسپلویر نمیتونم دیگه دما و ضعیت جوی مهراباد رو ببینم اون نواری که اینم توش بودش نیستش چیکار کنم دوباره مثل قبل بشه؟؟؟

سلام

چرا از گوگل کروم یا موزیلا استفاده نمی کنی ؟؟

کدخدا

کاربر ويژه
نه ندارم ولی وقتی فایر فاکس رو دانلود کردم خودش یه لینک دادش واسه دانلود فلش پلیر حالا اینی که دانلود کردم به درد اینترنت اکسپلویر نمیخوره؟؟

مثل اینکه فلش پلیرها برای مرورگرها فرق میکنه

سرچ کردم ببین به دردت میخوره

http://www.hamirayane.com/download/download_Flash_Player_IE/

saeed hh

کاربر ويژه
علی از کرمانشاه موزیلارو دارم یه لینک فوروکا هم هستش که فقط دمارو به فارنهایت نشون میده بدرد نمیخوره!!:گل:

محمد از قم دستت درد نکنه بذار دانلود کنم ببینم چی میشه!!:گل:

محمد از تهران اگه لینک بدی ممنون میشم!!:گل:

Abbath

New member
درود بر عزیران،امیدوارم حالتون خوب باشه

محمد جان کلمه رودبار در لغت نامه دهخدا به این معنیه: (اِ مرکب ) جایی که در آن رودخانه ٔ بسیار جاری باشد. (برهان قاطع). جایی که رودهای بسیار دارد. (فرهنگ نظام ) (از آنندراج ). جایی که درآن نهرها و رودخانه های زیاد جاری باشد. (ناظم الاطباء). || رودخانه های بزرگ . (برهان قاطع). رودخانه ٔ بزرگ و نهر عظیم . (ناظم الاطباء)

دلیل اینکه به این جاهای که نام بردی پیشوند رودبار میدن به خاطر همین موضوع بالا هست

ali_kermanshah

کاربر ويژه
علی از کرمانشاه موزیلارو دارم یه لینک فوروکا هم هستش که فقط دمارو به فارنهایت نشون میده بدرد نمیخوره!!:گل:

محمد از قم دستت درد نکنه بذار دانلود کنم ببینم چی میشه!!:گل:

محمد از تهران اگه لینک بدی ممنون میشم!!:گل:

من گوگل کروم را بیشتر از بقیه قبول دارم .

mohamad$

کاربر ويژه
سایت هواشناسی استان تهران واقعا دیگه شورش و دراورده با این وضعیت افتضاحش . هییییییییییییچ چیزی اپلود نمیشه تو این سایت . نه یه امار دما نه بارش نه هیچ چیز دیگه . اخرین بار 2 ماه و 10 روز پیش ماهنامه فروردین و زدن و بعدش دیگه هیچ . فقط یه فایل پیشبینی سه روز اینده رو میزنن که اون و هم دقیقا از سایت هواشناسی کشور کپی پیست میکنند

Abbath

New member
تفاوت رو با مخابرات احساس کنید،تست این تر نت خودم

سرور داخلی

2831894200.png

سرور خارجی

2831891041.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تفاوت هواي شهر با مناطق غير شهري همجوار

شهرها از مناطق همجوار خود گرمتر هستند. افزايش دماي مشاهده شده شهري در عرضهاي ميانه در زمستان حدود 1 تا 2 درجه سلسيوس و در تابستان 0.5 تا 1 درجه سلسيوس ست. افزايش دما نتيجه توليد بيشتر انرژي گرمايي (گرماي حاصل از سوزانيدن سوختهاي فسيلي و ساير منابع صنعتي، تجاري و مسكوني) و همچنين نتيجه كاهش ميزان تلفات حرارتي است. علت اين كاهش وجود غبار در هواي شهري است كه امواج بلند (فروسرخ) را به دام انداخته و دوباره به شهر باز مي تاباند (بتون، آسفالت و پشت بام نيز همچون جمع كن حرارت عمل كرده و حرارت را به سرعت در هوا منتشر مي كنند).

به طور كلي در شهرها باد كمتر از مناطق غير شهري مي وزد و حركت هوا در شهر آهسته تر از نواحي مجاور است زيرا ساختمان ها در مقابل جريان هوا مانع ايجاد مي كنند سرعت باد در مناطق شهري 20 تا 30 درصد كاهش مي يباد و روزهاي بدون باد آن 20% بيشتر از نواحي روستايي مجاور ست.
مقدار ذرات معلق در روي شهرها حداقل 10 بار بيشتر از مناطق مجاور آن است. گرچه وجود ذرات معلق ورود انرژي خورشيد را تا 30 % ماهش داده و در نتيجه شهر را خنك مي كند اما تاثيرات ذرات معلق در مقايسه با فرايندهايي كه در شهر حرارت توليد مي كنند اندك است.

هواي ايستا همراه با فراواني ذرات معلق و ساير آلاينده ها در هواي شهري موجب پيدايش گنبد غبار شهري و تاثير جزيره اي حرارت در شهرها مي گردد. ذرات معلق گنبد غبار همچون بذر اوليه چگالش بخار آب عمل مي كنند و لذا نواحي شهري 5 تا 10 درصد بارندگي و مقدار زيادي پوشش ابر و مه بيشتر از نواحي مجاور خود دارند. به خصوص تشكيل مه در زمستانها مشكل آفرين است و رفت و آمد هوايي فرودگاهها را با اختلال رو به رو مي كند. خلاصه آن كه شهرها ابري تر، گرمتر، پرباران تر و خشكتر از مناطق همجوار خود هستند. شهرهاي عرضها ميانه طي تابستان 15 % نور خورشيد و 5 % فرابنفش كمتر و طي زمستان 30% فرابنفش كمتر از مناطق غير شهري همجوار دريافت مي دارند. اين شهرها 10 % باراني تر و 10% ابري ترند؛ سرعت متوسط باد در آنها 25% كمتر است؛ 30% مه تابستانه و 100% مه زمستانه بيشتري از مناطق غير شهري دارند. رطوبت نسبي متوسط هواي آنها 6% از اطراف كمتر است. اين وضع تا حدودي به علت آن است كه شهرها سطوح غير قابل نفوذ بيشتري دارند و آب سطحي چنداني به هواسپهر تبخير نمي كنند. متوسط تفاوت دماي شهر (كه گرمتر است) و مناطق همجوار آن حدود 30 درجه سلسيوس ست.

hamed*zagros

کاربر ويژه
شهرها از مناطق همجوار خود گرمتر هستند. افزايش دماي مشاهده شده شهري در عرضهاي ميانه در زمستان حدود 1 تا 2 درجه سلسيوس و در تابستان 0.5 تا 1 درجه سلسيوس ست. افزايش دما نتيجه توليد بيشتر انرژي گرمايي (گرماي حاصل از سوزانيدن سوختهاي فسيلي و ساير منابع صنعتي، تجاري و مسكوني) و همچنين نتيجه كاهش ميزان تلفات حرارتي است. علت اين كاهش وجود غبار در هواي شهري است كه امواج بلند (فروسرخ) را به دام انداخته و دوباره به شهر باز مي تاباند (بتون، آسفالت و پشت بام نيز همچون جمع كن حرارت عمل كرده و حرارت را به سرعت در هوا منتشر مي كنند).

به طور كلي در شهرها باد كمتر از مناطق غير شهري مي وزد و حركت هوا در شهر آهسته تر از نواحي مجاور است زيرا ساختمان ها در مقابل جريان هوا مانع ايجاد مي كنند سرعت باد در مناطق شهري 20 تا 30 درصد كاهش مي يباد و روزهاي بدون باد آن 20% بيشتر از نواحي روستايي مجاور ست.
مقدار ذرات معلق در روي شهرها حداقل 10 بار بيشتر از مناطق مجاور آن است. گرچه وجود ذرات معلق ورود انرژي خورشيد را تا 30 % ماهش داده و در نتيجه شهر را خنك مي كند اما تاثيرات ذرات معلق در مقايسه با فرايندهايي كه در شهر حرارت توليد مي كنند اندك است.

هواي ايستا همراه با فراواني ذرات معلق و ساير آلاينده ها در هواي شهري موجب پيدايش گنبد غبار شهري و تاثير جزيره اي حرارت در شهرها مي گردد. ذرات معلق گنبد غبار همچون بذر اوليه چگالش بخار آب عمل مي كنند و لذا نواحي شهري 5 تا 10 درصد بارندگي و مقدار زيادي پوشش ابر و مه بيشتر از نواحي مجاور خود دارند. به خصوص تشكيل مه در زمستانها مشكل آفرين است و رفت و آمد هوايي فرودگاهها را با اختلال رو به رو مي كند. خلاصه آن كه شهرها ابري تر، گرمتر، پرباران تر و خشكتر از مناطق همجوار خود هستند. شهرهاي عرضها ميانه طي تابستان 15 % نور خورشيد و 5 % فرابنفش كمتر و طي زمستان 30% فرابنفش كمتر از مناطق غير شهري همجوار دريافت مي دارند. اين شهرها 10 % باراني تر و 10% ابري ترند؛ سرعت متوسط باد در آنها 25% كمتر است؛ 30% مه تابستانه و 100% مه زمستانه بيشتري از مناطق غير شهري دارند. رطوبت نسبي متوسط هواي آنها 6% از اطراف كمتر است. اين وضع تا حدودي به علت آن است كه شهرها سطوح غير قابل نفوذ بيشتري دارند و آب سطحي چنداني به هواسپهر تبخير نمي كنند. متوسط تفاوت دماي شهر (كه گرمتر است) و مناطق همجوار آن حدود 30 درجه سلسيوس ست.

درود مهرداد جان

وضعیت پاییز رو چطور میبینی؟

hasan1

کاربر ويژه
درود

به نظر میرسه دمای قم طبق پیش بینی فورکا یکم تعدیل شده.

http://www.foreca.com/Iran/Qom?tenday

البته پیش بینی 4 روز آخر هنوز تغییر نکرده و اگر اشتباه نکنم از ساعت 5 یا 6 به بعد اون دماها هم آپدیت میشه.

hasan1

کاربر ويژه
یه سوالی واسم پیش اومده یکی جواب بده واقعا...

الان دمای کرمانشاه 22 درجه هست؟!! :تعجب2:

اگه نیست پس چرا فورکا زده 22 درجه؟؟!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا