• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

وضعیت پاییز رو چطور میبینی؟

درود حامد جان

گرچه برخي از علايم حكايت از احتمال وقوع بارش هايي در شهريور ماه هست اما متاسفانه نيمه اول پاييز پرارتفاع جنب حاره اي به موزات موقعيت فصل عقب نشيني نخواهد كرد. در نتيجه بارش هاي فصل با تاخير زماني و با درصدي از كاهش همراه خواهد بود.

اين درصد كاهش بخصوص در باند غربي و دامنه هاي غربي زاگرس ديده ميشه.

انتظار ما بر اين هست كه از نيمه دوم پاييز ناوه هايي رو به شكل فرود بر روي شرق مديترانه و شمال درياي سرخ
داشته باشيم كه امواج حاصل از اين ناوه ها غرب كشور رو متاثر خواهد كرد اما بر روي شرق كشور پرارتفاع قوي ديده ميشه.

hamed*zagros

کاربر ويژه

درود حامد جان

گرچه برخي از علايم حكايت از احتمال وقوع بارش هايي در شهريور ماه هست اما متاسفانه نيمه اول پاييز پرارتفاع جنب حاره اي به موزات موقعيت فصل عقب نشيني نخواهد كرد. در نتيجه بارش هاي فصل با تاخير زماني و با درصدي از كاهش همراه خواهد بود.

انتظار ما بر اين هست كه از نيمه دوم پاييز ناوه هايي رو به شكل فرود بر روي شرق مديترانه و شمال درياي سرخ داريم كه امواج حاصل از اين ناوه ها غرب كشور رو متاثر خواهد كرد اما بر روي شرق كشور پرارتفاع قوي ديده ميشه.

ممنون مهرداد جان

امیدوارم این سال ابی برای کل کشور پر خیر و برکت باشه:گل:

ali_kermanshah

کاربر ويژه

درود حامد جان

انتظار ما بر اين هست كه از نيمه دوم پاييز ناوه هايي رو به شكل فرود بر روي شرق مديترانه و شمال درياي سرخ
داشته باشيم كه امواج حاصل از اين ناوه ها غرب كشور رو متاثر خواهد كرد اما بر روي شرق كشور پرارتفاع قوي ديده ميشه.

سلام مهرداد جان

وضعیت برای شمال کشور به چه صورته ؟؟

abtinT

کاربر ويژه
تفاوت رو با مخابرات احساس کنید،تست این تر نت خودم

سرور داخلی

2831894200.png

سرور خارجی

2831891041.png

داخلی

خارجی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان

وضعیت برای شمال کشور به چه صورته ؟؟

سلام علي جان

اونطور كه مدل ها نسون ميدن، نيمه شرقي ساحلي خزر بارش ها با اندكي كاهش رو به رو هست و هرچه به غرب ساحل ميريم، بارش ها بهبود پيدا مي كنن و به نرمال نزديك تر ميشه.

من متظر آپديت جديد ماه ژوئيه هواشناسي ژاپن هستم كه ببينم براي ماه اكتبر كه آغاز بارش خاورميانه ست وضعيت پارامترها رو چطور ارزيابي كرده!

mikadd

کاربر ويژه
بنظر امروز مهراباد گرم ترین روز سال 92 تا به اینجا رو داره سپری میکنه.

دمای فعلی 38 که امکان رسیدن به 40 هم هست

mohamad$

کاربر ويژه
میلاد جان یه دماسنج بزار تو حیاطتون در سایه . ببین چند نشون میده . از این دیواری ها

ماهان.

کاربر ويژه
هوا آفتابی شد و دمای اینجا به سرعت افزایش پیدا کرد و در ساعت 13 رسید به 19.4+ که یه مقدار جزیی کمتر از دیروز در همین ساعته.

Amir Masoud

کاربر ويژه
فک کنم به ندرت نقطه ای رو کره زمین هم اکنون ( بجز جاهایی که زمستون هست الان یا جاهای خیلی مرتفع بالای 3000 متر) چنین هوایی اهورایی و بهشتی رو چون اردبیل تجربه کنن!

اینجا بهشتی هست که نظیر نداره!

باد سرد و بوی کاسپین چه می کنه در اردبیل

دمای فعلی: 21+

ماهان.

کاربر ويژه
فک کنم به ندرت نقطه ای رو کره زمین هم اکنون ( بجز جاهایی که زمستون هست الان یا جاهای خیلی مرتفع بالای 3000 متر) چنین هوایی اهورایی و بهشتی رو چون اردبیل تجربه کنن!

اینجا بهشتی هست که نظیر نداره!

باد سرد و بوی کاسپین چه می کنه در اردبیل

دمای فعلی: 21+

مسعود جان نظرت در مورد دمای فعلی این قاره‌ی اهورایی چیه؟

Capture.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا