• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان 35.5 تقریبا .نوسان داره بین 35 و 36

تشکر . دماسنج دیواریه ؟

خب پس میبینید که دمای تجریش همونطور که گفتم حدود 1.5 درجه از اقدسیه سردتره . شما تازه از میدون تجریش هم پایینترید اونجا از محل شما هم سردتره

Amir Masoud

کاربر ويژه
مسعود جان نظرت در مورد دمای فعلی این قاره‌ی اهورایی چیه؟

مشاهده پیوست 35282

ماهان جان نمی دونم چرا همیشه من احساسم رو نسبت به اینجا بیان می کنم به شما بر می خوره! به هر حال جای تعجب داره!

اگه اینجا هم امروز هوای ابری به همراه بارندگی های جزیی داشت بیشینه دما از 14+ هم بالاتر نمیرفت!

شما از جایی که هستی لذت ببر و منم از جایی که هستم، اگر هم اینجور پست گذاشتن من باعث اذیت میشه! چشم من دیگه چیزی نمیگم!

ماهان.

کاربر ويژه

ماهان جان نمی دونم چرا همیشه من احساسم رو نسبت به اینجا بیان می کنم به شما بر می خوره! به هر حال جای تعجب داره!

اگه اینجا هم امروز هوای ابری به همراه بارندگی های جزیی داشت بیشینه دما از 14+ هم بالاتر نمیرفت!

شما از جایی که هستی لذت ببر و منم از جایی که هستم، اگر هم اینجور پست گذاشتن من باعث اذیت میشه! چشم من دیگه چیزی نمیگم!

مسعود جان من متوجه نمی‌شم چرا به شما برخورد از پست من؟ چون من اصلن نه اذیت شدم و نه به من برخورد و نه اصولن این چیزها باعث اذیت و آزار من می‌شه!!
من فقط در مورد اینکه گفتین در هیچ جای جهان چنین چیزی دیده نمی‌شه، خواستم نشون‌تون بدم که هست. یه مقدار هم خارج از احساسات لطفن برخورد کنین دوست گرامی. خب اگه چنین چیزی نمی‌نوشتین منم این رو نمی‌ذاشتم. به هر حال آدم خوبه احساساتش رو بصورت منطقی بیان کنه و اگه می‌خواد اغراق کنه، اینو ذکر کنه که شبهه‌ای در مورد جدی یا شوخی بود مطلب نوشته شده پیش نیاد!!

در ضمن هوا اینجا آفتابیه!

hasan1

کاربر ويژه
دمای بیشینه امروز قم :ناراحت:

csf6wmnpwyg8ri8rkjt.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بوشهر:
دما: 38
دمای حسی: 49

بندرعباس:
دما: 36
دمای حسی: 49

جاسک:
دما: 32
دمای حسی: 42

ساری:
دما: 32
دمای حسی: 33

گرگان:
دما: 31
دمای حسی: 34

نوشهر:
دما: 28
دمای حسی: 32

رشت:
دما:‌ 28
دمای حسی: 31

رامسر:
دما: 27
دمای حسی: 28

mohamad$

کاربر ويژه
میلاد جان یه عکس از این دماسنجت بگیر ببینم چه شکلیه ؟ ( اسمایلی عصبانیت میلاد ):خجالت2:

aria_tehran

کاربر ويژه
درود
میلاد براچی هیچ وقت از تهران عکس نمیگیری بذاری فروم؟
مثلا اونجا کل تهران معلومه و توچال هم معلومه ولی هیچ وقت عکس نگرفتی بذاری اینجا

navid-mashhad

کاربر ويژه
بیشینه امروز بین 38 - 39

دیدم باد کولر گرم شده فکر کردم آبش قطع شده رفتم بالای پشت بوم دیدم نه آبش هم درسته باد بیرون داغه

mohamad$

کاربر ويژه
باور میکنم بابا . شما رو قبول داریم:گل:

اینم همون روز بالا که امیر محسن گذاشت . البته تکراریه

Amir Masoud

کاربر ويژه
مسعود جان من متوجه نمی‌شم چرا به شما برخورد از پست من؟ چون من اصلن نه اذیت شدم و نه به من برخورد و نه اصولن این چیزها باعث اذیت و آزار من می‌شه!!
من فقط در مورد اینکه گفتین در هیچ جای جهان چنین چیزی دیده نمی‌شه، خواستم نشون‌تون بدم که هست. یه مقدار هم خارج از احساسات لطفن برخورد کنین دوست گرامی. خب اگه چنین چیزی نمی‌نوشتین منم این رو نمی‌ذاشتم. به هر حال آدم خوبه احساساتش رو بصورت منطقی بیان کنه و اگه می‌خواد اغراق کنه، اینو ذکر کنه که شبهه‌ای در مورد جدی یا شوخی بود مطلب نوشته شده پیش نیاد!!

در ضمن هوا اینجا آفتابیه!

اولا من نگفتم در هیچ جای جهان و گفتم به ندرت ! وقتی هم دارم بیان می کنم به کلماتی که می نیویسم دقت می کنم !بهتره شما درست پست بنده رو درست بخونید تا درست متوجه شید !

ثانیا این اولین باری نیست که شما این جور برخورد می کنید و بار ها چنین عکسل العمل هایی از جانب شما مشاهده شده!

ثالثا هیچ اغراقی در کار نیست و چیزی که عیان باشه ، حاجتی به بیان نداره!

رابعا من بهم بر نخورد ، فقط خواستم جویا بشم که چرا چنین عکسل العمل نشون میدید نه یک بار ، بلکه بارها!

به هر حال من دیگه ادامه نمیدم چون چنین بحث هایی رو در شان خودم نمیبینم !

Amir Masoud

کاربر ويژه
طی 10 روز آینده اگه دما از 30+ در اردبیل بالاتر نره میشه گفت باید دست بوس تابستان 92 بشیم:گل:

ماهان.

کاربر ويژه

اولا من نگفتم در هیچ جای جهان و گفتم به ندرت ! وقتی هم دارم بیان می کنم به کلماتی که می نیویسم دقت می کنم !بهتره شما درست پست بنده رو درست بخونید تا درست متوجه شید !

ثانیا این اولین باری نیست که شما این جور برخورد می کنید و بار ها چنین عکسل العمل هایی از جانب شما مشاهده شده!

ثالثا هیچ اغراقی در کار نیست و چیزی که عیان باشه ، حاجتی به بیان نداره!

رابعا من بهم بر نخورد ، فقط خواستم جویا بشم که چرا چنین عکسل العمل نشون میدید نه یک بار ، بلکه بارها!

به هر حال من دیگه ادامه نمیدم چون چنین بحث هایی رو در شان خودم نمیبینم !

عجب!!!!

بهتر بود زودتر می‌فرمودین اینا رو که ما تکلیف‌مون رو بدونیم. البته تا جایی که یادمه با حضرتعالی نازک‌تر از گل برخورد نکردم تا الان. ولی نمی‌دونستم جواب برخورد محترمانه، این نوع صحبت کردنه!

به هر حال من از سایرین بابت این بحث‌های مهمل معذرت می‌خوام.

اگه هم احیانن باعث رنجش هر شخص دیگه‌ای شدم معذرت می‌خوام!! خوبی و بدی دیدید حلال کنید!

به امید دیدار!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا