محمد جان 35.5 تقریبا .نوسان داره بین 35 و 36
تشکر . دماسنج دیواریه ؟
خب پس میبینید که دمای تجریش همونطور که گفتم حدود 1.5 درجه از اقدسیه سردتره . شما تازه از میدون تجریش هم پایینترید اونجا از محل شما هم سردتره
محمد جان 35.5 تقریبا .نوسان داره بین 35 و 36
ماهان جان نمی دونم چرا همیشه من احساسم رو نسبت به اینجا بیان می کنم به شما بر می خوره! به هر حال جای تعجب داره!
اگه اینجا هم امروز هوای ابری به همراه بارندگی های جزیی داشت بیشینه دما از 14+ هم بالاتر نمیرفت!
شما از جایی که هستی لذت ببر و منم از جایی که هستم، اگر هم اینجور پست گذاشتن من باعث اذیت میشه! چشم من دیگه چیزی نمیگم!
میلاد جان یه عکس از این دماسنجت بگیر ببینم چه شکلیه ؟ ( اسمایلی عصبانیت میلاد ):خجالت2:
مسعود جان من متوجه نمیشم چرا به شما برخورد از پست من؟ چون من اصلن نه اذیت شدم و نه به من برخورد و نه اصولن این چیزها باعث اذیت و آزار من میشه!!
من فقط در مورد اینکه گفتین در هیچ جای جهان چنین چیزی دیده نمیشه، خواستم نشونتون بدم که هست. یه مقدار هم خارج از احساسات لطفن برخورد کنین دوست گرامی. خب اگه چنین چیزی نمینوشتین منم این رو نمیذاشتم. به هر حال آدم خوبه احساساتش رو بصورت منطقی بیان کنه و اگه میخواد اغراق کنه، اینو ذکر کنه که شبههای در مورد جدی یا شوخی بود مطلب نوشته شده پیش نیاد!!
در ضمن هوا اینجا آفتابیه!
اولا من نگفتم در هیچ جای جهان و گفتم به ندرت ! وقتی هم دارم بیان می کنم به کلماتی که می نیویسم دقت می کنم !بهتره شما درست پست بنده رو درست بخونید تا درست متوجه شید !
ثانیا این اولین باری نیست که شما این جور برخورد می کنید و بار ها چنین عکسل العمل هایی از جانب شما مشاهده شده!
ثالثا هیچ اغراقی در کار نیست و چیزی که عیان باشه ، حاجتی به بیان نداره!
رابعا من بهم بر نخورد ، فقط خواستم جویا بشم که چرا چنین عکسل العمل نشون میدید نه یک بار ، بلکه بارها!
به هر حال من دیگه ادامه نمیدم چون چنین بحث هایی رو در شان خودم نمیبینم !