درود بر شما دوست عزيز:104: :گل:
راستش من بيشتر اين پست هايي كه ميگذارم رو اول كلي روش فكر ميكنم و بعد متن اوليشو مينويسم و بعدش چندين بار ميخونم و چك ميكنم و مشكلات جمله بندي و غلطاي املايي و .... و... رو تا جايي كه ميتونم برطرف ميكنم، تازه بعدشم ممكنه چندين بار جملات متنمو ويرايش كنم تا به بهترين شكلي كه مي تونم درشون بيارم كه قابل فهمتر بشه.... ولي با اين وجود در مقايسه با پست هاي شما و ساير دوستان كه خيلي زيبا و ساده و قابل فهم هست، حرفي براي گفتن نداره :141:
مرسي بخاطر اطلاعاتي كه عنوان كردين :5: :گل:
پس اگه اصفهان جنوب به +40.4 رسيده باشه ايستگاه اينجا احتمالا 39 يا بين 39 تا 39.5 شده چون تقريبا مهاله كه ايستگاه هواشناسي روستاي نجف آباد از نظر بيشينه از اصفهان جنوب گرمتر بشه. شايد در طول سال فقط يكي دو روز اين اتفاق بيفته. البته از نظر كمينه هم تقريبا به همين حالته . :18:
پس به نظر ميرسه دماي امروز نسبت به روز 14 تيرماه كه 39 شده بوده تغيير چنداني نداشته. :93:
تهران هم كه ظاهرا امروز گرم بوده.. ولي به هر جال، اميدوارم در هر كجا كه هستيد و در هر فصل و هر دمايي كه بسر ميبريد موفق و پيروز باشيد و هميشه بهتون خوش بگذره. آرزوي بهترين ها براي شما :104: :گل:
اقا شرمنده نکنید من که اکثر پستام چرته . اگر من بخوام یکی از با اخلاقترین و با ادب ترین کاربر های فروم و نام ببرم شما مطمئنن یکی از اون ها هستید :گل:
درسته شهر ما هم امروز گرم بود . این هم وضعیت اصفهان جنوب که گفتم http://ogimet.com/cgi-bin/gsynres?l...ed=yes&ndays=2&ano=2013&mes=07&day=12&hora=15