• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر شما دوست عزيز:104: :گل:

راستش من بيشتر اين پست هايي كه ميگذارم رو اول كلي روش فكر ميكنم و بعد متن اوليشو مينويسم و بعدش چندين بار ميخونم و چك ميكنم و مشكلات جمله بندي و غلطاي املايي و .... و... رو تا جايي كه ميتونم برطرف ميكنم، تازه بعدشم ممكنه چندين بار جملات متنمو ويرايش كنم تا به بهترين شكلي كه مي تونم درشون بيارم كه قابل فهمتر بشه.... ولي با اين وجود در مقايسه با پست هاي شما و ساير دوستان كه خيلي زيبا و ساده و قابل فهم هست، حرفي براي گفتن نداره :141:

uvr51flg2pgy5z9raj4c.gif

مرسي بخاطر اطلاعاتي كه عنوان كردين :5: :گل:

پس اگه اصفهان جنوب به +40.4 رسيده باشه ايستگاه اينجا احتمالا 39 يا بين 39 تا 39.5 شده چون تقريبا مهاله كه ايستگاه هواشناسي روستاي نجف آباد از نظر بيشينه از اصفهان جنوب گرمتر بشه. شايد در طول سال فقط يكي دو روز اين اتفاق بيفته. البته از نظر كمينه هم تقريبا به همين حالته . :18:

پس به نظر ميرسه دماي امروز نسبت به روز 14 تيرماه كه 39 شده بوده تغيير چنداني نداشته. :93:

تهران هم كه ظاهرا امروز گرم بوده.. ولي به هر جال، اميدوارم در هر كجا كه هستيد و در هر فصل و هر دمايي كه بسر ميبريد موفق و پيروز باشيد و هميشه بهتون خوش بگذره. آرزوي بهترين ها براي شما :104: :گل:

اقا شرمنده نکنید من که اکثر پستام چرته . اگر من بخوام یکی از با اخلاقترین و با ادب ترین کاربر های فروم و نام ببرم شما مطمئنن یکی از اون ها هستید :گل:

درسته شهر ما هم امروز گرم بود . این هم وضعیت اصفهان جنوب که گفتم http://ogimet.com/cgi-bin/gsynres?l...ed=yes&ndays=2&ano=2013&mes=07&day=12&hora=15

navid-mashhad

کاربر ويژه

اولین سری اتوبوس های شرکت واحد تهران

بازار بزرگ تهران - 1350

سینما مولن روژ تهران و صف طویل مردم برای فیلم طوقی

اجرای خیابانی از مرحوم نعمت الله اغاسی

Abbath

New member
خب وزش باد شمالی نسبتا شدید در قزوین آغاز شده و این پیش قراول هوای خنک هست،فردا طبق پیش بینی فورکا دما از 29 قرار نیست بره بالاتر :تعجب2:

امیرکوروش

کاربر ويژه
خب وزش باد شمالی نسبتا شدید در قزوین آغاز شده و این پیش قراول هوای خنک هست،فردا طبق پیش بینی فورکا دما از 29 قرار نیست بره بالاتر :تعجب2:

وزش باد شمالی در فصل تموز نشانه خوبیه

چنانچه در تابستان باد شمال و باد قبله زیاد بوزند باران در پاییز زیاد نازل گردد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیر کوروش عزیز

در ارتباط با این پست که مربوط میشه به روز چهارشنبه هفته اخیر ما شاهد آنومالی در تراز 500 تا 300 بودیم که کاهش ارتفاع در نواحی که با فلش آبی مشخص کردم کاملا محسوس بود. که با این ناهنجاری اتفاقا ما در شمال شرق ایران تقریبا کاهش دما رو شاهد بودیم و البته بارشهای خوبی رو هم در شهر های شمالی خراسان رضوی همچون درگز 16.4 میلیمتر و کلات نادر 7 میلیمتر شاهد بودیم.

حالا تو این نقشه درسته که به طبع فصل و قوی بودن پرفشار جنب حاره ای در غرب کشور شاهد افزایش ارتفاع و دما بودیم ولی بهرحال در صورتیکه این وضعیت در ماههای آتی ادامه داشته باشه میشه تا حدودی گسترش و نفوذ هوای سرد رو برای پاییز و زمستون حدس زد.

درود

امیرمحسن جان میشه این پست تون را تفسیر کنید

تجزیه و تحلیل رفتار جت استریم قطبی در 19 تیرماه 1392

تاريخ : چهارشنبه نوزدهم تیر 1392 | 11:16 بعد از ظهر | نویسنده : امیر محسن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم امیر کوروش عزیز

نه متاسفانه دیگه امکان استفادش واسه من وجود نداره چون پارسال رایگان بود ولی الان باید هزینه عضویت واسش پرداخت کنیم.:ناراحت:

امیرمحسن جان سپاس بسیار از شما

یه پرسش دیگه

دیگه در این سایت http://www.weatherbell.com/login?sender=models عضو نیستید ؟ چون یادمه نقشه های خوبی داشت

با سپاس

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش اینو ببین

علت اینکه از امشب روند کاهش دما رو در نیمه شمالی کشور شاهد هستیم بخاطر تمایل نفوذ کم فشار های زیر قطبی به عرضهای پایین تر هست:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f3.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا این افزایش ارتفاع در شمال روسیه رو در روزهای پیشرو ببینید که چقدر تاثیر داره در افزایش چشم گیر دما و ارتفاع در غالب نقاط ایران:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f13.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای 24 جولای هم هوای بسیار گرمی در سطح کشور به چشم میخوره!!!!!!!!!!!!!:ناراحت:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f26.gif

امیرکوروش

کاربر ويژه
امیر کوروش اینو ببین

علت اینکه از امشب روند کاهش دما رو در نیمه شمالی کشور شاهد هستیم بخاطر تمایل نفوذ کم فشار های زیر قطبی به عرضهای پایین تر هست:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f3.gif

امیرمحسن جان به نظرت ممکن مرداد امسال شبیه مرداد 1389 خنک و پربارش بشه

چون نقشه های WXMAPS فعال شدن مونسون و سیستم های شمالی رو از مرداد نشون میدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا