• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درودی دوباره

هوا حسابی بو نم و بارون و رطوبت میده!!!وزش باد هم از سمت شمالغربه و فکرکنم شمالشغرب بجنورد بارش داره!!رطوبت هم افزایش داشته نسبت به آبدیت قبل

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+24 °C
w270.gif
5 m/s

Mostly clear
Feels Like: +24°
Barometer: 1013.0 hPa
Dewpoint: +16°
Humidity: 60.9%
Visibility: 10 km

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

ظاهرا map گوگل ارث آندر گراند آپدیت شده و خیلی هم عالی چون حتی سد گلول شیروان هم تو این نقشه بعدا از اتمامش دیده میشه

بهرحال چشم انداز کلی از وضعیت دمایی کشور در همین لحظه:
04c7ppy7tudhc8m1u63g.jpg

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام
بعد يك روز گرم، باد شمالي كه از ساعتي قبل وزيدن گرفته هوايي بسيار فرحبخش و دل انگيز رو ايجاد كرده است. از اين جور شبها امسال تابستان زياد داشتيم.
[h=4]Current weather observation
The report was made 16 minutes ago, at 16:25 UTC
Wind 22 km/h from northeast
Temperature 27°C
Humidity 32%
Pressure 1011 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 1219 m

Abbath

New member
دوستان

ظاهرا map گوگل ارث آندر گراند آپدیت شده و خیلی هم عالی چون حتی سد گلول شیروان هم تو این نقشه بعدا از اتمامش دیده میشه

بهرحال چشم انداز کلی از وضعیت دمایی کشور در همین لحظه:
04c7ppy7tudhc8m1u63g.jpg

فایل KMZ رو لطف میکنید امیر محسن عزیز؟

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
امسال با عبور مكرر ناوه هاي شمالي از منطقه آسياي ميانه شمال شرق هم بي نصب نمانده و پر ارتفاع جنب حاره خيلي نتوانسته به اين منطقه از كشور نفوذ پيدا كند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود مهدی جان

کاملا با شما موافقم و از این درک زیبات از نقشه های هواشناسی خیلی لذت میبرم

در این تصویر ماهواره ای هم زبانه های حاصل از ناوه شمالی و پوشش ابرش که از شرق دریای خزر تا شمال شرق ایران رو بصورت یک نوار مورب تحت تاثیر خودش قرار داده به وضوح دیده میشه:

8xm6ubkf2bo1xgt2cta.jpg

امسال با عبور مكرر ناوه هاي شمالي از منطقه آسياي ميانه شمال شرق هم بي نصب نمانده و پر ارتفاع جنب حاره خيلي نتوانسته به اين منطقه از كشور نفوذ پيدا كند.

آخرین ویرایش:

Abbath

New member
دمای هوا داره میاد پایین،همون اندازه فشار هم داره میره بالا،شاید امشب زیر 15 بره

[h=4]Current conditions +23 °C
w360.gif
4 m/s

Clear
Feels Like: +23°
Barometer: 1010.0 hPa
Dewpoint: +12°
Humidity: 49.8%
Visibility: 10 km

rahsazan

کاربر ويژه
فایل KMZ رو لطف میکنید امیر محسن عزیز؟
سلان عباس جان
فکر کنم منظور امیرمحسن از نقشه های گوگل ارث، نقشه های مبنای گوگل هست که در سایت wunderground با انتخاب لایه های دما و بارش و ... میشه بهش دسترسی داشت

Abbath

New member
سلان عباس جان
فکر کنم منظور امیرمحسن از نقشه های گوگل ارث، نقشه های مبنای گوگل هست که در سایت wunderground با انتخاب لایه های دما و بارش و ... میشه بهش دسترسی داشت

اوهوم،من فک کردم که قابلیت اجرایی شدن تو گوگل ارث رو داره،حالا چیزی نیست که به گوگل ارث بچسبونیمش و ارتفاع ترازها رو به همراه کانترها نمایش بده؟

rahsazan

کاربر ويژه
اوهوم،من فک کردم که قابلیت اجرایی شدن تو گوگل ارث رو داره،حالا چیزی نیست که به گوگل ارث بچسبونیمش و ارتفاع ترازها رو به همراه کانترها نمایش بده؟
در این مورد که اساتید باید نظر بدن من که ندیدم

navid-mashhad

کاربر ويژه
با این بازی اخر تمام نتایج گذشته زیر سوال رفت

من که اصلا اینجوری فکر نمی کنم .
آلمان هم تیم قدریه
امشب اشتباهات فردی زیاد بود . البته آلمانی ها هم به جو سالن غلبه کرده بودن
حتی روسیه و برزیل هم همه بازی هاشون شبیه هم نبوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا