• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
لیاقت والیبال ایران خیلی بیشتر از اینچیزی هست که الان هست.باور کنین کشور ما پتانسیل واقعیش شاید 20 سال قبل رسیدن به جایگاهی بود که الان رسیده.اونوقت مسولان میان میگن با افتخار که بخاطر ما ایران رسیده به این جایگاه.من چون ازنزدیک از اوضاع فدراسیون والیبال خبر دارم این حرفو میزنم.دلم میسوزه واقعا.منظور حرفم اینه جایگاه ایران تو همچیز خیلی بالاتر از شرایط فعلیست.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

cfsnh-5-1-2014.png

mohamad$

کاربر ويژه
لیاقت والیبال ایران خیلی بیشتر از اینچیزی هست که الان هست.باور کنین کشور ما پتانسیل واقعیش شاید 20 سال قبل رسیدن به جایگاهی بود که الان رسیده.اونوقت مسولان میان میگن با افتخار که بخاطر ما ایران رسیده به این جایگاه.من چون ازنزدیک از اوضاع فدراسیون والیبال خبر دارم این حرفو میزنم.دلم میسوزه واقعا.منظور حرفم اینه جایگاه ایران تو همچیز خیلی بالاتر از شرایط فعلیست.:گل:

پس شما علاوه بر اسکی والبالیست هم هستی ؟ نکنه تیم ملی هستی ولی روت نمیشه بگی ؟:خنده1:

در کل کاملا موافقم س ی ا س ت های بسیار غلط کشور ما رو اینجا نگه داشته ما باید کشور قدرتمندی باشیم . خودمون هم باید کشورمون و باور داشته باشیم :گل:

mikadd

کاربر ويژه
پس شما علاوه بر اسکی والبالیست هم هستی ؟ نکنه تیم ملی هستی ولی روت نمیشه بگی ؟:خنده1:

در کل کاملا موافقم س ی ا س ت های بسیار غلط کشور ما رو اینجا نگه داشته ما باید کشور قدرتمندی باشیم . خودمون هم باید کشورمون و باور داشته باشیم :گل:

نه بابا والیبالیست نیستم ولی یه بندخدای چند سال دانشگاه باهام رفیق فاب بود واسه همین میدونم چه خبره.دقیقا همینه کشور ما جایگاهش این نیست که پایتختش 5 ایستگاه هواشناسی دسو پاشکسته داشته باشه.:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
امیر محسن جان بی زحمت بگو پاییز و زمستون وضع سواحل کاسپین چه جوریاست؟ چی پیش بینی شده؟
من طاقت شنیدنش رو دارم! :ترس:

mikadd

کاربر ويژه
فکونم یه زمستون اونم از نوع شمالی با سیستم های شمالی و دریای سیاه افتادیم که واسه نیمه شمالی ایران از جمله تهران عالیه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام.
امیر محسن جان بی زحمت بگو پاییز و زمستون وضع سواحل کاسپین چه جوریاست؟ چی پیش بینی شده؟
من طاقت شنیدنش رو دارم! :ترس:

بهزاد جان سلام بارشهای سواحل غربی کاسپین از ماه آگوست آغاز میشه و در ماههای نوامبر و دسامبر حسابی تشدید میشه:

cfsnh-5-11-2013.png

cfsnh-5-12-2013.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا