یعنی میشه....
متاسفانه هفته ی آینده خشکی مطلق خواهد بود و آلودگی هوا بیداد خواهد کرددرود ، با این نقشه اصفهان بارش برف داره
درسته که کشور ما در منطقه خشک کره خاکی قرار گرفته مخصوصا مرکز کشور ولی اینکه دی و بهمن و گاهی اذر بارش هاش کم میشه یا کاملا خشک میشه دلیل دیگه ای باید داشته باشه که نگران کنندست.نظر من در مورد تغییرات اقلیمی است.:ناراحت:
احتمالا داره در بلند مدت اتفاقاتی میفته که اصلا به نفع ما نسیت و در اینده نیز با این مشکل روبه رو هستیم:ناراحت:
خیلی غمم گرفت محمد اصلا دبرس شدم :گریه::134:الان داشتم پیش بینی accuweather نگاه میکردم این سایت همیشه خوشبینانه ترین حالت میگه و بارش زیاد میزنه
متاسفانه برای ما تا 25 روز اینده فقط یک میل پیش بینی کرده .....خشکی مطلق.....
آبدیت جدید نیروی دریایی خدا رو شکر بارشای آخر هفته رو تو کل خراسان گسترش داده و برای خراسان شمالی و بجنورد هم بارشای عالی ای رو زده::ایرانجمن::شاد2:
فقط یه نکته منفی احتمال عدم نفوذ سرمای کافی برای بارش برف در اوج بارشه.
سلام دوستان
سلام آرش جان،ممنونم بابت خبر خوبی که دادیو دلمو اول صبحی شاد کردی،خدا ایشاالله دلت رو شاد کنه:گل::گل::گل:،بنظر میرسه بارش های افغانستان داره به سمت غرب شیفت میکنه!!!!!
خیلی غمم گرفت محمد اصلا دبرس شدم :گریه::134:
Monday07 January | Tuesday08 January | Wednesday09 January | Thursday10 January | Friday11 January | Saturday12 January | Sunday13 January | Monday14 January | Tuesday15 January |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8° | 9° | 6° | 9° | 10° | -2° | 1° | 3° | 1° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 10 mm precipitation per 24 hours | 1.0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|