• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
یعنی میشه....

2013010600_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_126.gif

درود ، با این نقشه اصفهان بارش برف داره

کدخدا

کاربر ويژه
درسته که کشور ما در منطقه خشک کره خاکی قرار گرفته مخصوصا مرکز کشور ولی اینکه دی و بهمن و گاهی اذر بارش هاش کم میشه یا کاملا خشک میشه دلیل دیگه ای باید داشته باشه که نگران کنندست.نظر من در مورد تغییرات اقلیمی است.:ناراحت:
احتمالا داره در بلند مدت اتفاقاتی میفته که اصلا به نفع ما نسیت و در اینده نیز با این مشکل روبه رو هستیم:ناراحت:

کدخدا

کاربر ويژه
الان داشتم پیش بینی accuweather نگاه میکردم این سایت همیشه خوشبینانه ترین حالت میگه و بارش زیاد میزنه

متاسفانه برای ما تا 25 روز اینده فقط یک میل پیش بینی کرده .....خشکی مطلق.....

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید نیروی دریایی خدا رو شکر بارشای آخر هفته رو تو کل خراسان گسترش داده و برای خراسان شمالی و بجنورد هم بارشای عالی ای رو زده::ایرانجمن::شاد2:

m0vbp11faaanxf1s0pax.png

p6dz2b2k5vdtr5ujfwd5.png
3j2x31r97oyx58mj3ciy.png

فقط یه نکته منفی احتمال عدم نفوذ سرمای کافی برای بارش برف در اوج بارشه.

پسرخاله

کاربر ويژه
درسته که کشور ما در منطقه خشک کره خاکی قرار گرفته مخصوصا مرکز کشور ولی اینکه دی و بهمن و گاهی اذر بارش هاش کم میشه یا کاملا خشک میشه دلیل دیگه ای باید داشته باشه که نگران کنندست.نظر من در مورد تغییرات اقلیمی است.:ناراحت:
احتمالا داره در بلند مدت اتفاقاتی میفته که اصلا به نفع ما نسیت و در اینده نیز با این مشکل روبه رو هستیم:ناراحت:

الان داشتم پیش بینی accuweather نگاه میکردم این سایت همیشه خوشبینانه ترین حالت میگه و بارش زیاد میزنه

متاسفانه برای ما تا 25 روز اینده فقط یک میل پیش بینی کرده .....خشکی مطلق.....
خیلی غمم گرفت محمد اصلا دبرس شدم :گریه::134:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آبدیت جدید نیروی دریایی خدا رو شکر بارشای آخر هفته رو تو کل خراسان گسترش داده و برای خراسان شمالی و بجنورد هم بارشای عالی ای رو زده::ایرانجمن::شاد2:

m0vbp11faaanxf1s0pax.png

p6dz2b2k5vdtr5ujfwd5.png
3j2x31r97oyx58mj3ciy.png

فقط یه نکته منفی احتمال عدم نفوذ سرمای کافی برای بارش برف در اوج بارشه.

سلام دوستان

سلام آرش جان،ممنونم بابت خبر خوبی که دادیو دلمو اول صبحی شاد کردی،خدا ایشاالله دلت رو شاد کنه:گل::گل::گل:،بنظر میرسه بارش های افغانستان داره به سمت غرب شیفت میکنه!!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید ECMWF هم نسبت به قبل برای مشهد اونقدر فرق نکرده و بارشای نسبتا خوبی رو زده. البته نسبت به نیروی دریایی از نطر شدت و گستردگی کمتره ولی شدت سرما بیشتر.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان

سلام آرش جان،ممنونم بابت خبر خوبی که دادیو دلمو اول صبحی شاد کردی،خدا ایشاالله دلت رو شاد کنه:گل::گل::گل:،بنظر میرسه بارش های افغانستان داره به سمت غرب شیفت میکنه!!!!!

سلام محمد جان.

واقعا منم وقتی آبدیت صبح نیروی دریایی و GFS رو دیدم خیلی خیلی خوشحال شدم. ان شا الله که همین روند ادامه داشته باشه و بارشای خوبی رو داشته باشیم.:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

خدا رو شکر که آپدیت جدید واسه مشهد اینقدر خوب شده.

آرزو میکنم در آپدیتهای بعدی بارش برای اقصا نقاط کشور به شدت تقویت بشه

در ارتباط با سامانه پیشرو باید عرض کنم که دو تا فریم زیر در واقع فریمهای طلایی برای شهر مشهد محسوب میشند و من برداشتم از نقشه ها این هست که عمده بارش باید به شکل برف باشه:

wiebwg8xscfmnmsxsi9.gif

28ari7a1d20nk5ryw4ga.gif

کدخدا

کاربر ويژه
کار خدا رو ببین جنوب دریا سرخ رطوبت میفرسته برای شمال شرق ایران که حداقل 5000 کیلومتر فاصله داره اونم چه رطوبتی :تعجب2:

پسرخاله

کاربر ويژه
الان نقشه های نیروی دریایی رو دیدم خیلی عجیب بود :فکر:چون فقط شمال غرب +جنوب غرب و باقدرت بیشتر در شمال شرق بارش برف و باران داریم:84::74::3: در غرب کشور و مرکز کشور فقط وزش باد و افت محسوس دما و البته هوای پاک و آسمانی آبی و آفتابی خواهیم داشت :نمیدونم:و البته آپ بعدی خیلی بیشتر مارو مطمئن میکنه:ایست:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید سایت نروژ برای فرودگاه مشهد:

Monday07 JanuaryTuesday08 JanuaryWednesday09 JanuaryThursday10 JanuaryFriday11 JanuarySaturday12 JanuarySunday13 JanuaryMonday14 JanuaryTuesday15 January
01d.png
01d.png
01d.png
01d.png
09.png
03d.png
01d.png
01d.png
01d.png
10°-2°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours10 mm precipitation per 24 hours1.0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0000.350.png
vindpil.0025.275.png
vindpil.0000.340.png
vindpil.0000.320.png
vindpil.0050.215.png
vindpil.0000.025.png
vindpil.0000.340.png
vindpil.0050.315.png
vindpil.0025.330.png
Long term forecast

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن بارش و فشار سطح مدل نیروی دریای+ ارتفاع در تراز 500 میلی بار

120 الی 156 ساعت آینده

pzou0rmanclk9xofxaly.gif

saeed hh

کاربر ويژه
کلن تهران داره اقلیمش عوض میشه بارشها دارن زیاد میشن دما داره زیاد میشه برف داره کم میشه اذر دی بهمن داره خشک میشه عوضش پاییز تا حدودی واخر اسفند وبهار بارشها خیلی زیاد میشن مخصوصا تو 3و4سال گذشته وجالب اینکه تو دوسال گذشته تابستون هم داره پربارش میشه درحالی که کل کشور بجز سواحل خزر خشک هست :نه:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا