• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه کاملا گویای اونچیزی هست که جمعه در شمال شرق رخ میده

انتقال رطوبت خلیج عدن و باب المندب به شرق و شمال شرق کشور و نفوذ جریانات سرد شمالی منجر به شکل گیری یک جبهه بسیار قدرتمند در شمال شرق کشور میشه که همزمان گذر جریانات فوق العاده ناپایدار تراز میانی جو رو هم در منطقه ما داریم:

d3g9johq1vwf56tdzmym.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر من در روز سه شنبه هم احتمال وقوع بارش در خراسان رضوی و شهر مشهد دور از انتظار نیست!

برفی

کاربر ويژه
سلام حامد جان بلاخره این هفته اصفهان بارشی داره یا نه.لعنت به این زمستون شوم ونحس برای مرکزواصفهان.همیشه یه چیزی میلنگه یا هوای سرد یا رطوبت .یه دفعه نشد هردوش باهم باشه تا اصفهان یه برف درست وحسابی بباره. ای خدا اخه چراااااااااااااااااااااااااااا:گریه::قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::گریه::گریه::دل شکسته::دل شکسته:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در روز جمعه در خراسان جنوبی- جنوب خراسان رضوی- شرق یزد- شمال سیستان هم با پدیده رگبار و رعد و برق مواجه هستیم:

9aglbjhynaoi5rjw1lxm.gif

saeed hh

کاربر ويژه
وچیز مسخرهی دیگه این هست که تمام ترکیه بارش شدید داره تا مرز ایران ولی درست از مرز به این ابرای بی خاصیت هم نمیاد این نمیتونه طبیعی باشه سیستم که دیگه با مرز قرارنمیذاره که !!مثال میگن شرق ترکیه بارش سنگین داره باید اذربایجانها یا یا حداقل ارومیه هم بارش داشته باشه درحالی که شهرای لب مرز هم بارش ندارن ایا این گفته ******درسته که ترکیه وغرب دارن بارشهارو میدزدن شاید سرویس های ***********داده باشن!!!

این حرفها سعید خان هیچ گونه سندیتی نداره

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان درمورد بارش اصفهان هم توضیح میدید11روز اینجا بارشی نداشتیم از دست این هوا خسته شدیم.همه مریض شدند از این الودگی.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود

سیستم سلول بسته هیچ وقت برای تهران بارش قابل توجه بهمراه نخواهد داشت. مگر اینکه هسته اصلی وارد کشور بشه.

علتش هم اینه که سیستم های سلول بسته با ارسال امواج متعدد باعث بارش در دامنه های غربی زاگرس میشه این امواج عمده انرژی خودشون رو در این مناطق از دست داده و در منطقه مرکز بارش قابل توجهی نخواهند داشت مگر اینکه با تغذیه رطوبتی همراه بشن.

saeed hh

کاربر ويژه
من فقط حرف یک مسعولو نقل کردم وچیز سی...هم نگفتم اونم مرتبط با هواشناسی ودر جهت منافع کشور چرا باید سریع پستم ویرایش بشه!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن جان درمورد بارش اصفهان هم توضیح میدید11روز اینجا بارشی نداشتیم از دست این هوا خسته شدیم.همه مریض شدند از این الودگی.

سلام میلاد جان

بنظر من اگه به پیروی از نقشه ها باشه شانس استان اصفهان در روز و شب پنجشنبه هست ولی اقلیم منطقه شما حرف اول رو میزنه که من آشنایی ندارم به این مسئله:گل:

برفی

کاربر ويژه
درود

سیستم سلول بسته هیچ وقت برای تهران بارش قابل توجه بهمراه نخواهد داشت. مگر اینکه هسته اصلی وارد کشور بشه.

علتش هم اینه که سیستم های سلول بسته با ارسال امواج متعدد باعث بارش در دامنه های غربی زاگرس میشه این امواج عمده انرژی خودشون رو در این مناطق از دست داده و در منطقه مرکز بارش قابل توجهی نخواهند داشت مگر اینکه با تغذیه رطوبتی همراه بشن.

سلام مهرداد جان نظرت درمورد سیستم اخر هفته چیه.اصفهان برف میاد یا نه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من فقط حرف یک مسعولو نقل کردم وچیز سی...هم نگفتم اونم مرتبط با هواشناسی ودر جهت منافع کشور چرا باید سریع پستم ویرایش بشه!!!!

سعید عزیز

بنظر من شما باید این سوال رو از سازمان هواشناسی بپرسی که آیا درسته یا غلطه!!!!

بعد هم هر کسی یک مسئولیتی داره و اینجا هم یک قانون مشخص و خوب این قبیل بحث ها در نهایت مشکل ساز میشن.

بنده عذر خواهم که پست شما رو ویرایش کردم:گل:

با سلام...

طبق بررسی آخرین نقشه های هواشناسی طی این هفته سامانه ای به نواحی شمالی
کشور
نفوذ خواهد کرد و موجب بارش برف و باران در سواحل دریای خزر و بعضی
مناطق شمالی خواهد شد.

4md3t49cyt7v404rpj.jpg

اما هفته آینده از 17 دی ماه تا روزهای پایانی دی ماه سامانه ای که با هوای سردی هم همراه است به کشور نفوذ خواهد کرد طی روزهای ذکر شده مناطق وسیعی از کشور(مناطق غربی، مرکزی و شمالی) ان شاالله
سفید پوش خواهد شد .

r7fi873u2g9vdkwxai4e.jpg

مناطقی که انتظار داریم از 17 دی تا پایان دی میانگین دمای آنها نسبت به این موقع از سال کمتر از نرمال باشد(مناطقی که با رنگ آبی مشخص شده شاهد هوای بسیار سردی خواهند بود.)
06t1i093haffkz9qh5g6.jpg

مناطقی هم که طی روزهای 17 تا پایان دی بارشهای بیشتر از نرمال نسبت به این موقع از سال دریافت خواهند کرد.( مناطق سبز رنگ )

9t518q8bwsd8ufvbvaaw.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شهاب عزیز

اطلاعاتی که ارائه دادید بسیار مفید ولی حک شدن اون واژه های عربی متاسفانه جالب نبود و میدونم که چاره ای هم نداشتید:گل:

کدخدا

کاربر ويژه

سعید عزیز

بنظر من شما باید این سوال رو از سازمان هواشناسی بپرسی که آیا درسته یا غلطه!!!!

بعد هم هر کسی یک مسئولیتی داره و اینجا هم یک قانون مشخص و خوب این قبیل بحث ها در نهایت مشکل ساز میشن.

بنده عذر خواهم که پست شما رو ویرایش کردم:گل:

خدایی عاشق اخلاق و مرامت درود بر شما :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا