• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با سلام...

طبق بررسی آخرین نقشه های هواشناسی طی این هفته سامانه ای به نواحی شمالی
کشور
نفوذ خواهد کرد و موجب بارش برف و باران در سواحل دریای خزر و بعضی
مناطق شمالی خواهد شد.

4md3t49cyt7v404rpj.jpg

اما هفته آینده از 17 دی ماه تا روزهای پایانی دی ماه سامانه ای که با هوای سردی هم همراه است به کشور نفوذ خواهد کرد طی روزهای ذکر شده مناطق وسیعی از کشور(مناطق غربی، مرکزی و شمالی) ان شاالله
سفید پوش خواهد شد .

r7fi873u2g9vdkwxai4e.jpg

مناطقی که انتظار داریم از 17 دی تا پایان دی میانگین دمای آنها نسبت به این موقع از سال کمتر از نرمال باشد(مناطقی که با رنگ آبی مشخص شده شاهد هوای بسیار سردی خواهند بود.)
06t1i093haffkz9qh5g6.jpg

مناطقی هم که طی روزهای 17 تا پایان دی بارشهای بیشتر از نرمال نسبت به این موقع از سال دریافت خواهند کرد.( مناطق سبز رنگ )

9t518q8bwsd8ufvbvaaw.jpg

اینه که می گم گرافیک نقشه های کشورهای عربی از ما بهتر هست.

شهاب جان لطفا آدرس و سورس این نقشه ها رو برام پیغام کن من الان با موبایل اومدم.

کدخدا

کاربر ويژه
نروژ هر دفعه اپ میکنه چند میل از بارش ما رو میخوره فک کنم تا اخر هفته یه چیزیم طلبکار بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید اسپم زدم ولی پیشنهاد میکنم ویدئو 25 و 26 حتما نگاه کنید.
مدیران اگه پستم پاک کنید نارحت نمیشم مدیریت با شماست....:گل:

درود محمد عزیز

من کلا علاقه ای به ویرایش و یا پاک کردن پستها ندارم و این لینک رو هم کلیک نکردم تا ببینیم چی هست!!!!!

ولی یک خواهش دارم و اون اینکه اگه شما فکر میکنید که لینک مذکور ممکنه مضمون نا صواب و بر خلاف موازین و قوانین فورم داشته باشه و به ضرر مصالح کشور باشه لطفا خودتون سریعا اقدام کنید.:گل:

از حسن توجه شما بینهایت سپاسگذارم.

آخرین ویرایش:

کدخدا

کاربر ويژه

درود محمد عزیز

من کلا علاقه ای به ویرایش و یا پاک کردن پستها ندارم و این لینک رو هم کلیک نکردم تا ببینیم چی هست!!!!!

ولی یک خواهش دارم و اون اینکه اگه شما فکر میکنید که لینک مذکور ممکنه مضمون نا صواب و بر خلاف موازین و قوانین فورم و به ضرر مصالح کشور باشه لطفا خودتون سریعا اقدام کنید.:گل:

از حسن توجه شما بینهایت سپاسگذارم.

ممنونم امیر محسن جان خواهش مکنم

والا این اخریه در مورد فیلم های ترکیه ای و مشکل اخلاقی اون فیلماست که داره از شبکه های ماهواره ای پخش میشه موضوع بعدیم ایرانی های فیسبوکه که رفتن تو صفحه ناسا هر چی خواستن گفتن و ....چیز بدی نمیگنه

نظر شما مهم میتونید پاکش کنید من مشکلی ندارم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان نظرت درمورد سیستم اخر هفته چیه.اصفهان برف میاد یا نه.

سلام میلاد جان

به نظر میرسه وضعیت پنجشنبه کلا بهتر باشه گرچه سلول بسته برای مناطق داخلی در شرایطی خاص بارش قابل توجه به همراه داره.

از نظر دمایی اون زمان وضعیت خوبه اگه بارش باشه قطعا برف خواهد بود.

کدخدا

کاربر ويژه

سلام میلاد جان

به نظر میرسه وضعیت پنجشنبه کلا بهتر باشه گرچه سلول بسته برای مناطق داخلی در شرایطی خاص بارش قابل توجه به همراه داره.

از نظر دمایی اون زمان وضعیت خوبه اگه بارش باشه قطعا برف خواهد بود.

درود بر استاد عزیزم
مهرداد جان این سلول بسته ها بعضی اوقات بیش از حد انتظار عمل میکنن.نظرت در مورد این یکی چیه؟

saeed hh

کاربر ويژه
نقش بنزین بی کیفیت در آلودگی هوا در گفت و گو با عماد حسینی
یک عامل ناشناخته در آلودگی هوا نقش دارد/ وزارت نفت باید پاسخ دهد
کد خبر: ۱۳۷۶۱۹
۱۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۸

فرارو- یک نماینده سابق مجلس گفت: «همچنین هیچگاه در ساخت خودروهای داخلی به مسئله کمیت همراه با کیفیت توجه نشده است. متاسفانه اکنون آنچه که ما در تولید خودرو در داخل می بینیم فقط افزایش ظرفیت و تولید باری به هر جهت می باشد و چون یک برنامه ریزی دقیق و منسجمی وجود ندارد قیمت ها نیز دچار نوسان می شود.»

سید عماد حسینی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس هشتم در گفتگو با فرارو گفت: «مسائل مربوط به آلودگی هوا در تهران و کلان شهرها مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. در بررسی منشاء آلودگی به نظر من یک عامل ناشناخته نیز نقش دارد. زیرا این آلودگی در گذشته هم وجود داشته اما در حد خطرناک و به شکلی که امسال ما شاهد آن هستیم نبوده است.»

وی تاکید کرد: «این امر نشان می دهد یک عامل ناشناخته که هنوز برای مسئولین مشخص نشده است در آلودگی هوا نقش موثر دارد.»

حسینی اظهار کرد: «اما فارغ از این موضوع، دو عامل کیفت خودروها و کیفیت بنزین نیز به دلیل ازدیاد تردد در کلان شهرها این گمانه را افزایش می دهد که احتمال آلودگی از این دو منبع بسیار بالا باشد.»

وی ادامه داد: «همچنین نیروگاهها و کارخانجات صنعتی در آلودگی بی تاثیر نیستند که طبق آمار اکنون 60 میلیون لیتر مازوت در روز در نیروگاهها و کارخانجات صنعتی تهران مصرف می شود که این مسئله تاثیرات خاص خود را بر محیط پیرامون وارد می کند.»

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس هشتم گفت: «بحث خودروها نیز در آلودگی هوا بسیار مهم است. خودروهایی که بعضا وارداتی هستند و تکنولوژی آنها مربوط به بعد از 1990 است، اما استاندارد سوختی که برای آنها مصرف می شود استاندارد مربوط به قبل از 1990 است که این مسئله یکی از موارد آلودگی هوا می باشد.»

وی ادامه داد: «همچنین هیچگاه در ساخت خودروهای داخلی به مسئله کمیت همراه با کیفیت توجه نشده است. متاسفانه اکنون آنچه که ما در تولید خودرو در داخل می بینیم فقط افزایش ظرفیت و تولید باری به هر جهت می باشد و چون یک برنامه ریزی دقیق و منسجمی وجود ندارد قیمت ها نیز دچار نوسان می شود.»

وی افزود: «اکنون خودروها آن استاندارد لازم را ندارند و فاقد استاندارد مورد نظر برای مصرف سوخت و آلایندگی است.»

این نماینده سابق مجلس گفت: «از سوی دیگر وزارت نفت و مسئولین متولی تولید بنزین باید بنزینی تولید کنند که با استانداردهای خودروهای تولیدی همخوانی داشته باشد. اما چون اکنون تولیدات بالا رفته و میزان مصرف افزایش یافته، این آلایندگی خود را به شکلی نشان می دهد و به نظر من بیش از 50 درصد آلودگی هوا ناشی از این مسئله است.»

وی ادامه داد: «اما تقریبا به همین اندازه عوامل پنهان و ناشناخته که البته ممکن است برای برخی مسئولین شناخته شده باشد نیز در آلودگی هوا نقش دارد. یعنی علاوه بر خودرو و بنزین عواملی مانند آلایندگی صنایع و مصرف سوخت نیروگاهها نیز تاثیرگذار است، اما هنوز روی آن خیلی تاکید نشده است.»

وی گفت: «وزارت نفت اعلام کرده ما هیچ بنزین تولیدی از پتروشیمی ها نداریم چون اگر ما بنزین تولیدی در پتروشیمی ها داشته باشیم اولین حرفی که می توان زد این است که با توجه به ترکیبات بنزنی و آروماتیک که استفاده می شود اثرات سوء خود را بر محیط اطراف می تواند داشته باشد.»

حسینی با بیان اینکه سازمان مسئول درباره کیفیت خودروهای تولیدی سازمان استاندارد صنعتی ایران می باشد گفت: «من نمی دانم این سازمان تا چه میزان به وظایف خود عمل می کند. این سازمان قبلا زیر نظر وزارت صنایع و معادن بود و گمان می کنم اکنون مستقل شده است اما این سازمان این پتانسیل را دارد که استاندارهای لازم را ایجاد بکند.»

وی خاطرنشان کرد: «ما قبلا در مجلس قانونی با نام اصلاح الگوی مصرف انرژی وضع کردیم که تکالیفی بر عهده این سازمان و وزارت نفت و نیرو گذاشته بود که این تکالیف می توانست به مسئله کاهش آلودگی هوا کمک کند که متاسفانه این قانون هیچگاه جنبه اجرایی به خود نگرفت.»

حسینی در بیان علت عدم اجرای این قانون گفت: «ظاهرا این قانون با بی میلی مسئولین دولتی (دولت دهم) مواجه شد و آنها هنوز راهکارهای لازم برای اجرای این قانون را پیش بینی نکرده بودند. در حالی که ما راهکارهای لازم برای سوخت خودروها را پیش بینی کرده بودیم که استاندارد لازم را داشته باشند و نظارت کامل بر اینها توسط سازمان استاندارد صنعتی اعمال شود. اما هیچ اقدامی برای اجرای این قانون به عمل نیامد.»

حسینی در پاسخ به این سوال که بنزین تولید داخل تا چه اندازه در آلودگی نقش دارد گفت: «به نظر من وزارت نفت باید پاسخ دهد که بنزین تولیدی داخل از واحدهای پتروشیمی بوده است یا خیر؟ آنچه که پاسخ داده می شود این است که ما در واحدهای پتروشیمی هیچگونه بنزینی تولید نمی کنیم و اگر هم تولید می شود میزان ناچیزی است که تاثیری بر محیط نمی گذارد. اما به طور کلی استاندارد لازم برای کیفیت بنزین باید توسط شرکت پخش و پالایش فرآورده های نفتی آزمایش شود.»

این نماینده سابق مجلس درباره راهکار کاهش آلودگی هوا گفت: «یکی از مهم ترین راهکارهای کاهش اثر آلایندگی بنزین بر محیط این است که ما پالایشگاهایی که در دست ساخت است را سریعا تکمیل کنیم؛ چون پالایشگاهها، بنزین استاندارد تولید می کنند.»

وی ادامه داد: «ما اکنون پالایشگاهای نیمه تمام زیادی همچون پالایشگاه آناهیتا، پارسیان، خلیج فارس و ... در کشور داریم که بهره برداری از آنها می تواند باعث افزایش ظرفیت چند صد برابری نسبت به ظرفیت کنونی شود و مشکل آلودگی را (اگر بنزین کنونی این آلودگی را ایجاد می کند) حل کند.»

وی در پایان تاکید کرد: «لذا دولت به جای خیلی از سرمایه گذاری هایی که اثر چندانی بر وضعیت سلامت مردم نمی گذارد؛ باید در این بخش سرمایه گذاری کند که تاثیر مستقیم بر سلامت مردم دارد.»

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با سلام...

طبق بررسی آخرین نقشه های هواشناسی طی این هفته سامانه ای به نواحی شمالی
کشور
نفوذ خواهد کرد و موجب بارش برف و باران در سواحل دریای خزر و بعضی
مناطق شمالی خواهد شد.

4md3t49cyt7v404rpj.jpg

اما هفته آینده از 17 دی ماه تا روزهای پایانی دی ماه سامانه ای که با هوای سردی هم همراه است به کشور نفوذ خواهد کرد طی روزهای ذکر شده مناطق وسیعی از کشور(مناطق غربی، مرکزی و شمالی) ان شاالله
سفید پوش خواهد شد .

r7fi873u2g9vdkwxai4e.jpg

مناطقی که انتظار داریم از 17 دی تا پایان دی میانگین دمای آنها نسبت به این موقع از سال کمتر از نرمال باشد(مناطقی که با رنگ آبی مشخص شده شاهد هوای بسیار سردی خواهند بود.)
06t1i093haffkz9qh5g6.jpg

مناطقی هم که طی روزهای 17 تا پایان دی بارشهای بیشتر از نرمال نسبت به این موقع از سال دریافت خواهند کرد.( مناطق سبز رنگ )

9t518q8bwsd8ufvbvaaw.jpg

شهاب عزیز این نقشه ها که مربوط به سیستم پیش رو هست، بعد از این سیستم رو نگذاشتن؟

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
اوضاع اصن جالب نی:(((
صبح زود که سفید کوه رو دیدم تا 800-900 متری برف نشسته بود اما الان هیچی نی!!

بسیار عالی.تا حالا تو هیچ فرومی ندیده بودم
کارتون درسته:گل::گل:

zhcnnjvdvhitk3nm64s.png

arashz

مدیر بخش هواشناسی

سلام میلاد جان

بنظر من اگه به پیروی از نقشه ها باشه شانس استان اصفهان در روز و شب پنجشنبه هست ولی اقلیم منطقه شما حرف اول رو میزنه که من آشنایی ندارم به این مسئله:گل:

درود بر امیرمحسن عزیز و همه دوستان

بنظر بنده در این سیستم اصفهان، قابلیت تبدیل شده به یک پدیده رو داره! رطوبت خوبی در منطقه هست و ممکنه برعکس تمام پیشبینی ها اصفهان برف خوبی دشت کنه! فقط باید منتظر شد و دید، جالبه که پنج شنبه من هم در مسیر اصفهان خواهم بود و از نزدیک این سیستم رو خواهم دید!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امیرمحسن عزیز و همه دوستان

بنظر بنده در این سیستم اصفهان، قابلیت تبدیل شده به یک پدیده رو داره! رطوبت خوبی در منطقه هست و ممکنه برعکس تمام پیشبینی ها اصفهان برف خوبی دشت کنه! فقط باید منتظر شد و دید، جالبه که پنج شنبه من هم در مسیر اصفهان خواهم بود و از نزدیک این سیستم رو خواهم دید!

درود آرش عزیز

من هم با نظر شما موافقم و اصفهان از پتانسیل بالایی برای وقوع یک همچین پدیده برخوردار هست.

امیدوارم که سفر خیلی خوب و کم خطری رو در پیش داشته باشید.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام درود بر دوستان عزیز

دمای رشت از 1 درجه بالای صفر در ساعت 7:30 الان رسیده به 19 در ساعت 11:30

18 درجه افزایش دما در 4 ساعت!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد عزیزم
مهرداد جان این سلول بسته ها بعضی اوقات بیش از حد انتظار عمل میکنن.نظرت در مورد این یکی چیه؟

این سیستم هم اواسط هفته یعنی حال حاضر و هم آخر هفته به کشور ما موج ارسال می کنه.

در مورد بارش های فردا خوب دیگه نقشه ها تثبیت شدن و تهران و قم بارش قابل نداره.

امید من به آخر هفته ست و به نظر من می تونه در آپدیت های بعدی وضعیت بهتر بشه.

saeedrad

کاربر ويژه

سلام و درود به امیر محسن عزیزم و همگی دوستان
امیر جان برای سه شنبه اگر بارشی رخ بده برف یا بارون پیش بینی میکنی؟
بارش جمعه چطور؟ به نظرت قطعی شده یا نه و اگر بارش مطلوبی داریم مثل برف قبل میشه یا نه؟
ممنونم و امیدوارم تمام ایران عزیز پر از برف و بارون باشه.

پسرخاله

کاربر ويژه
نروژ 18 میلیمتر برای تهران برف و بارون زده چهارشنبه و 5شنبه
امیدوارم محقق بشه ولی بنده نظرم 5 الی 7 میلیمتره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا