• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
Mashhad[h=4]
+32 °C
w045.gif
22 kmh

Cloudy
Feels Like: +32°
Barometer: 1012.0 hPa
Dewpoint: +11°
Humidity: 27.5%
Visibility: 10 km

Sun rise: 05:24
Sun set: 19:49

As of 14/07 14:30

imboeing

کاربر ويژه
درود بر دوستان !!! اولا اينكه گرمه هوا !!:ناراحت:
دوم اينكه اين دكتر بن عزيز تو امضاش يه دماسنج اتوماتيك گذاشته قضيه اش چيه ؟؟ كسي كمك ميكنه ؟:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان !!! اولا اينكه گرمه هوا !!:ناراحت:
دوم اينكه اين دكتر بن عزيز تو امضاش يه دماسنج اتوماتيك گذاشته قضيه اش چيه ؟؟ كسي كمك ميكنه ؟:گل:

سلام سینا جان،هنوز کو گرما!!!امروز و فردا باید جلو چهارشنبه و پنج شنبه لنگ بندازن!!!

فکر کنم از ودرآندرگراند گرفتن ولی نمیدونم چی جوری!!!:خجالت2:

imboeing

کاربر ويژه
سلام سینا جان،هنوز کو گرما!!!امروز و فردا باید جلو چهارشنبه و پنج شنبه لنگ بندازن!!!

محمد جان ميدونم ميخواستم ببينم چه جوري !!!!
ما پنج شنبه مسابقه واليبال داريم گويا قرار از بين بريم !!:ناراحت:

هواشناس

کاربر ويژه

سلام داداشي ، خوبي؟

از فردا و خصوصا آخر هفته تبريز داغ داغه ...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام داداشي ، خوبي؟

از فردا و خصوصا آخر هفته تبريز داغ داغه ...

سیلام داش علی عزیز

تبریز که داغ داغ بشه بجنورد چی میشه؟؟؟؟:ناراحت:،فکرکنم 40 رو تجربه کنم!!سال پیش حداکثر دمای بجنورد فکرکنم 38 شد ولی امسال مثل اینکه میخواد رکورد سال پیش رو بشکنه!!

arak

New member
جالبه دیروز اراک تا نزدیکیای 38 رسیده در حالی که قم به 41 نرسید.تفاوت دمای بین ما و اراک خیلی بیشتر بود من حتی در دمای بیشینه اختلاف ده درجه ای دیده بودم
سلام ممد هادی گل دمای قم عادیه ولی این اراکه که افتضاح گرم شده،سال به سالم داره بدتر میشه:75::قاطی:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا