• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ای جانم پسر خاله :خنده1:

263858_177.jpg

وایییییییییی،محمددددددددددد!!!!!!!!خدا بگم چیکارت کنه!!!:خنده1:،ضعف کردم!!!!هنوز دو ساعته دیگه تا افطار مونده!!اون دنیا حلالت نمیکنم!!!:خنده1:

چاکرتم دادا:احترام::گل::دوست:

کدخدا

کاربر ويژه
وایییییییییی،محمددددددددددد!!!!!!!!خدا بگم چیکارت کنه!!!:خنده1:،ضعف کردم!!!!هنوز دو ساعته دیگه تا افطار مونده!!اون دنیا حلالت نمیکنم!!!:خنده1:

چاکرتم دادا:احترام::گل::دوست:

خعلی چاکریم :گل: قبول باشه :گل:

بازم شانس اوردی اذون اونجا نیم ساعت جلو تره:خنده1: کسانی که غرب کشورن چی میکشن هوا گرمترم هست :ناراحت:
الان عکس چی دوست داری برات بزارم زولبیا بامیه من زیاد دوست دارم :خنده1:

arak

New member

بازم شانس اوردی اذون اونجا نیم ساعت جلو تره:خنده1: کسانی که غرب کشورن چی میکشن هوا گرمترم هست :ناراحت:
زولبیا بامیه اینجا همه چی عالیه،هرچی عکس داری بذار:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
good news
پنج شنبه 18 جولای اخرین قدرتنمایی 591 در سطح کشورخواهد بود و از جمعه در نقشه های ژئو 500 میلی با بطور کامل حذف خواهد گردید

casia1.96hr.png

روز شنبه 20 جولای 588 عقب نشینی قابل ملاحظه ای از خود نشان می دهد

casia1.144hr.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه

قبول حق باشه دادا،باز نمیگی بجنورد نیم ساعت اذان صبح زودتره!!!!از این نظر فرقی نداره ولی از نظر گرما الحق که خیلی سختی میکشن،اجرشون با خدا:گل:

واییییی،نگو دیگه!!جان من نذار!!کلا عکسی از خوراکی ها نذار!!حاضرم الان یه نقشه بذاری که مثلا بجنورد دما میخواد بشه 100درجه ولی از خوراکی عکسی نذاری!!:خنده1:

کدخدا

کاربر ويژه
زولبیا بامیه اینجا همه چی عالیه،هرچی عکس داری بذار:خنده1:

:خنده2:
خوشت امده ها شیطون:خنده2:

قبول حق باشه دادا،باز نمیگی بجنورد نیم ساعت اذان صبح زودتره!!!!از این نظر فرقی نداره ولی از نظر گرما الحق که خیلی سختی میکشن،اجرشون با خدا:گل:

واییییی،نگو دیگه!!جان من نذار!!کلا عکسی از خوراکی ها نذار!!حاضرم الان یه نقشه بذاری که مثلا بجنورد دما میخواد بشه 100درجه ولی از خوراکی عکسی نذاری!!:خنده1:

مملی شرق تا غرب بالا یک ساعت تفاوت دارن بعدشم یک ساعت شب تا روز خعلی فرق فوکوله :خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر دوستان !!! اولا اينكه گرمه هوا !!:ناراحت:
دوم اينكه اين دكتر بن عزيز تو امضاش يه دماسنج اتوماتيك گذاشته قضيه اش چيه ؟؟ كسي كمك ميكنه ؟:گل:

سلام.
کی من؟! دماسنج اتوماتيك؟ سقف خانه، شیب! جنگل سرمایه ملی! سرمایه! :نمیدونم: :فکر:
استاد محمود عزیز تو امضاش دماسنج اتوماتيك گذاشتن.
من فقط یه مشتق گیری از انتگرال گذاشتم توی آواتارم! :aminkhan:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مملی شرق تا غرب بالا یک ساعت تفاوت دارن بعدشم یک ساعت شب تا روز خعلی فرق فوکوله :خنده1:

:خنده1:،حالا یکی این حرفو بزنه که روزه بگیره!!!:خنده1:،البته درسته روزه نمیگیری ولی افطار که میکنی!!!:خنده1:،{پستت تو گفتگوی آزاد!!}چقدر من خندیدم به اون پستت:خنده2:

arak

New member
سلام.
کی من؟! دماسنج اتوماتيك؟ سقف خانه، شیب! جنگل سرمایه ملی! سرمایه! :نمیدونم: :فکر:
استاد محمود عزیز تو امضاش دماسنج اتوماتيك گذاشتن.
من فقط یه مشتق گیری از انتگرال گذاشتم توی آواتارم! :aminkhan:
حاصل ابر میشه :خنده1:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
Sun's 2013 Solar Activity Peak Is Weakest in 100 Years

Though the sun is currently in the peak year of its 11-year solar weather cycle, our closest star has been rather quiet over all, scientists say.

This year's solar maximum is shaping up to be the weakest in 100 years and the next one could be even more quiescent, scientists said Thursday (July 11).

"It's the smallest maximum we've seen in the Space Age," David Hathaway of NASA's Marshall Space Flight Center in Huntsville, Ala., told reporters in a teleconference.
About every 11 years, the sun goes through a cycle defined by an increasing and then decreasing number of sunspots. Solar Cycle 24 has been underway since 2011 and its peak was expected in 2013, but there have been fewer sunspots observed this year compared with the maximums of the last several cycles.
"We're seeing fields that suggest the next sun cycle will be even weaker than this one," Hathaway said.
A small Cycle 24 also fits in with a 100-year pattern of building and waning solar cycles. Scientists don't know exactly what causes this trend, but there were weak solar cycles in the beginning of the 19th and 20th centuries.

کدخدا

کاربر ويژه
:خنده1:،حالا یکی این حرفو بزنه که روزه بگیره!!!:خنده1:،البته درسته روزه نمیگیری ولی افطار که میکنی!!!:خنده1:،{پستت تو گفتگوی آزاد!!}چقدر من خندیدم به اون پستت:خنده2:

به هر حال دلمون که میسوزه به ای یک ساعت :خجالت2: من سحری هم پا میشم میخورم افطار که جای خود داره :خنده2:

ممل بیا گفتگو ازاد اینجا از دادن اسپم خجالت میکشم :خجالت2:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
Smoke from Canadian Wildfires Observed in Europe

July 12, 2013 — This summer, Canada is experiencing unusually extensive wildfires. This week alone, 341 new forest fires have consumed a total area of 616,000 hectares. The smoke clouds produced by the fires in Canada have now reached Europe. In the EU research project Monitoring Atmospheric Composition and Climate (MACC-II), in which researchers from Forschungszentrum Jülich are playing a leading role, an integrated system for data analysis and modelling is used to provide daily forecasts of the global atmospheric concentration of pollutants. Smoke and trace gas emissions can be determined based on satellite data of the Canadian wildfires. The MACC-II model system then calculates how these pollutants are transported and chemically transformed.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنون امیر محسن عزیز. یعنی ماه آینده میلادی قراره کلی خوش به حالمون بشه. :شاد2::ذوق زده::19::توافق::توافق:

دکترجان سلام

طاعات و عباداتتون قبول باشه:گل::احترام:

پیشاپیش بهتون تبریک میگم:گل:،بعد از این همه بی بارشی امیدوارم یه دوره ی پربارشی بسیار طولانی در انتظارتون باشه:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
دکترجان سلام

طاعات و عباداتتون قبول باشه:گل::احترام:

پیشاپیش بهتون تبریک میگم:گل:،بعد از این همه بی بارشی امیدوارم یه دوره ی پربارشی بسیار طولانی در انتظارتون باشه:گل:

ممنون محمد عزیز. سحر نتونستم چیزی بخورم، الان این نقشه ها رو هم شکل غذا می بینم! :خنده1:
امیدوارم بار ش های خوبی داشته باشیم :دوست:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنون محمد عزیز. سحر نتونستم چیزی بخورم، الان این نقشه ها رو هم شکل غذا می بینم! :خنده1:
امیدوارم بار ش های خوبی داشته باشیم :دوست:

:خنده2:،خواهش میکنم دکتر جان،انشاالله:گل::گل:

خب ما فعلا مرخص میشیم از حضور باسعادتتون،راستی امشب بازی داریم{مسابقات جام رمضان}،دعا کنید،یا علی:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
Smoke from Canadian Wildfires Observed in Europe

July 12, 2013 — This summer, Canada is experiencing unusually extensive wildfires. This week alone, 341 new forest fires have consumed a total area of 616,000 hectares. The smoke clouds produced by the fires in Canada have now reached Europe. In the EU research project Monitoring Atmospheric Composition and Climate (MACC-II), in which researchers from Forschungszentrum Jülich are playing a leading role, an integrated system for data analysis and modelling is used to provide daily forecasts of the global atmospheric concentration of pollutants. Smoke and trace gas emissions can be determined based on satellite data of the Canadian wildfires. The MACC-II model system then calculates how these pollutants are transported and chemically transformed.

Canadian fires over Scandinavia
07/08/2013

10:25 UTC

h4kr20vzbajrels628ix.jpg

Fires and smoke in eastern Canada
07/09/2013
17:50 UTC

lhwgj51dk2fxdgfokoe.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا