محمد بجنورد
کاربر ويژه
ای جانم پسر خاله :خنده1:
وایییییییییی،محمددددددددددد!!!!!!!!خدا بگم چیکارت کنه!!!:خنده1:،ضعف کردم!!!!هنوز دو ساعته دیگه تا افطار مونده!!اون دنیا حلالت نمیکنم!!!:خنده1:
چاکرتم دادا:احترام::گل::دوست:
ای جانم پسر خاله :خنده1:
:121: :22: :88: :ذوق زده:ای جانم پسر خاله :خنده1:
وایییییییییی،محمددددددددددد!!!!!!!!خدا بگم چیکارت کنه!!!:خنده1:،ضعف کردم!!!!هنوز دو ساعته دیگه تا افطار مونده!!اون دنیا حلالت نمیکنم!!!:خنده1:
چاکرتم دادا:احترام::گل::دوست:
زولبیا بامیه اینجا همه چی عالیه،هرچی عکس داری بذار:خنده1:خعلی چاکریم :گل: قبول باشه :گل:
بازم شانس اوردی اذون اونجا نیم ساعت جلو تره:خنده1: کسانی که غرب کشورن چی میکشن هوا گرمترم هست :ناراحت:
الان عکس چی دوست داری برات بزارم زولبیا بامیه من زیاد دوست دارم :خنده1:
خعلی چاکریم :گل: قبول باشه :گل:
بازم شانس اوردی اذون اونجا نیم ساعت جلو تره:خنده1: کسانی که غرب کشورن چی میکشن هوا گرمترم هست :ناراحت:
الان عکس چی دوست داری برات بزارم زولبیا بامیه من زیاد دوست دارم :خنده1:
زولبیا بامیه اینجا همه چی عالیه،هرچی عکس داری بذار:خنده1:
قبول حق باشه دادا،باز نمیگی بجنورد نیم ساعت اذان صبح زودتره!!!!از این نظر فرقی نداره ولی از نظر گرما الحق که خیلی سختی میکشن،اجرشون با خدا:گل:
واییییی،نگو دیگه!!جان من نذار!!کلا عکسی از خوراکی ها نذار!!حاضرم الان یه نقشه بذاری که مثلا بجنورد دما میخواد بشه 100درجه ولی از خوراکی عکسی نذاری!!:خنده1:
درود بر دوستان !!! اولا اينكه گرمه هوا !!:ناراحت:
دوم اينكه اين دكتر بن عزيز تو امضاش يه دماسنج اتوماتيك گذاشته قضيه اش چيه ؟؟ كسي كمك ميكنه ؟:گل:
مملی شرق تا غرب بالا یک ساعت تفاوت دارن بعدشم یک ساعت شب تا روز خعلی فرق فوکوله :خنده1:
حاصل ابر میشه :خنده1:سلام.
کی من؟! دماسنج اتوماتيك؟ سقف خانه، شیب! جنگل سرمایه ملی! سرمایه! :نمیدونم: :فکر:
استاد محمود عزیز تو امضاش دماسنج اتوماتيك گذاشتن.
من فقط یه مشتق گیری از انتگرال گذاشتم توی آواتارم! :aminkhan:
:خنده1:،حالا یکی این حرفو بزنه که روزه بگیره!!!:خنده1:،البته درسته روزه نمیگیری ولی افطار که میکنی!!!:خنده1:،{پستت تو گفتگوی آزاد!!}چقدر من خندیدم به اون پستت:خنده2:
حاصل ابر میشه :خنده1:
اینهم واسه ماه آگوست و مژده به هموطنان در شمال و شمال غرب کشور:
ممنون امیر محسن عزیز. یعنی ماه آینده میلادی قراره کلی خوش به حالمون بشه. :شاد2::ذوق زده::19::توافق::توافق:
دکترجان سلام
طاعات و عباداتتون قبول باشه:گل::احترام:
پیشاپیش بهتون تبریک میگم:گل:،بعد از این همه بی بارشی امیدوارم یه دوره ی پربارشی بسیار طولانی در انتظارتون باشه:گل:
ممنون محمد عزیز. سحر نتونستم چیزی بخورم، الان این نقشه ها رو هم شکل غذا می بینم! :خنده1:
امیدوارم بار ش های خوبی داشته باشیم :دوست:
Smoke from Canadian Wildfires Observed in Europe
July 12, 2013 — This summer, Canada is experiencing unusually extensive wildfires. This week alone, 341 new forest fires have consumed a total area of 616,000 hectares. The smoke clouds produced by the fires in Canada have now reached Europe. In the EU research project Monitoring Atmospheric Composition and Climate (MACC-II), in which researchers from Forschungszentrum Jülich are playing a leading role, an integrated system for data analysis and modelling is used to provide daily forecasts of the global atmospheric concentration of pollutants. Smoke and trace gas emissions can be determined based on satellite data of the Canadian wildfires. The MACC-II model system then calculates how these pollutants are transported and chemically transformed.