• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
اینجا(ایلام، چون هر دفعه ممکنه این "اینجا" یه شهری باشه:خنده1:) یه افزایش نامحسوس دما امروز داشت اما هنوز خوبه
آقا امیرمحسن عزیز واسه صحبت کردن در مورد نقشه های بارش زمستون زود نیست؟ دوباره گرم و سرد نشیم و ترک برداریم:خنده1:
مدتیه از حاج محسن عزیز خبری نیست، کجایی دادا
راستی ماجرای این گفتگوی آزاد چیه

کدخدا

کاربر ويژه
::: دانلود فیلم 100Degrees Below Zero 2013 ، لینک مستقیم :::

belowzero.jpg

ژانر: اکشن ، علمی ، تخلیی
سال انتشار: 2013
کیفیت: BluRay 720p | فوق العاده
اسکرین شات : دارد
زیرنویس فارسی : در انجمن
لینک IMDB

خلاصه داستان : بعد از اینکه تغییرات شدید اقلیمی و آب و هوایی همه جهان را به کام نابودی می کشاند ، یک گروه از دانشمندان سرکش و جسور سعی می کنند تا این عصر یخبندان را متحول کنند …

کلیک کنید

کلیک کنید

http://iranfilm73.com/forum/thread21909.html#post171883

امشب دان میکنم قشنگ بود میگم دان کنید.

mohammadsadat

کاربر ويژه
ممنون محمد عزیز. سحر نتونستم چیزی بخورم، الان این نقشه ها رو هم شکل غذا می بینم! :خنده1:
امیدوارم بار ش های خوبی داشته باشیم :دوست:

سلام دکتر عزیز
آواتارت جالبه اما مغزم نمیکشه بهش فکر کنم
اگه ریا نشه:خنده1:، منم به دلیل گرمایی بودن و تبدار بودن ذاتی، دارم از تشنگی کور میشم

mohammadsadat

کاربر ويژه
::: دانلود فیلم 100Degrees Below Zero 2013 ، لینک مستقیم :::

belowzero.jpg

ژانر: اکشن ، علمی ، تخلیی
سال انتشار: 2013
کیفیت: BluRay 720p | فوق العاده
اسکرین شات : دارد
زیرنویس فارسی : در انجمن
لینک IMDB

خلاصه داستان : بعد از اینکه تغییرات شدید اقلیمی و آب و هوایی همه جهان را به کام نابودی می کشاند ، یک گروه از دانشمندان سرکش و جسور سعی می کنند تا این عصر یخبندان را متحول کنند …

کلیک کنید

کلیک کنید

http://iranfilm73.com/forum/thread21909.html#post171883

امشب دان میکنم قشنگ بود میگم دان کنید.

سلام آقا محمد عزیز:گل:
خلوت گزینیت تو روستا خوب بود؟ خوش گذشت
این فیلم مشکلات ... که نداره؟:خنده1:

کلاً بعضی از این فیلم های نجات جهان مثل ماتریکس واقعاً جالبن البته بعضیاشونم ملال آورن

mohammadsadat

کاربر ويژه
آخرین تصاویر ماهواره ای (که متاسفانه تصویر با کیفیتی ازشون نمیتونم اینجا بذارم) نشون میده که در زاگرس فقط زردکوه، کینو و دنا به طور جدی پوشش برف دارند.
قبلن چند بار مطالب جالبی در مورد کوه کینو ارائه کردم
این که این کوه کمتر شناخته شده با ارتفاع کمتر از نظر برف از کوههای مشهور اشترانکوه ، قالیکوه و شاهانکوه جلوتره نکته جالبی به نظر میرسه و احتمالاً مربوط به مقدار بارشش باشه
که اطلاع زیادی ازش در دسترس نیست
در بسیاری از مدل های زمستان گذشته اوج بارش رو این کوه و اطرافش بود

کدخدا

کاربر ويژه
سلام آقا محمد عزیز:گل:
خلوت گزینیت تو روستا خوب بود؟ خوش گذشت
این فیلم مشکلات ... که نداره؟:خنده1:

کلاً بعضی از این فیلم های نجات جهان مثل ماتریکس واقعاً جالبن البته بعضیاشونم ملال آورن

سلام محمد جان

خوب بود خداروشکر واقعا انسان نیاز داره چند وقت به همچین سفرهای

شما چه خبر؟ خوبی؟

این فیلم هنوز ندیدم امشب دان میکنم نظرمو میگم خوبه یا نه در مورد اون مشکلاتم فک نکنم موردی داشته باشه ایران فیلم من چند وقته باهاش کار میکنم هر شبم یه فیلم دان میکنم تا حالا فیلم های بدی از نظر اخلاقی ندیدم

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام محمد جان

خوب بود خداروشکر واقعا انسان نیاز داره چند وقت به همچین سفرهای

شما چه خبر؟ خوبی؟

این فیلم هنوز ندیدم امشب دان میکنم نظرمو میگم خوبه یا نه در مورد اون مشکلاتم فک نکنم موردی داشته باشه ایران فیلم من چند وقته باهاش کار میکنم هر شبم یه فیلم دان میکنم تا حالا فیلم های بدی از نظر اخلاقی ندیدم

ممنون عزیزم، منم خوبم و اول شهریور سربازم:ناراحت:

اون "..."رو شوخی کردم، جدی نگیر:خنده1:

کدخدا

کاربر ويژه
مثل اینک دوستان رفتن برای افطاری ما هم بریم یه دوری سر سفره بزنیم برمیگردیم:سوت:

کدخدا

کاربر ويژه
ممنون عزیزم، منم خوبم و اول شهریور سربازم:ناراحت:

اون "..."رو شوخی کردم، جدی نگیر:خنده1:

اخ اخ اخ سربازی :ناراحت: خیلی سخته ولی شانسی که داری با مدرک تحصیلی خوبی میری خیلی فرقشه امیدوارم موفق باشی :گل:

من رفتم فعلا بای

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, times, serif]ناظم السادات مثل بنده پیش بینی کرد زمستان 1391 پر بارش خواهد بود ولی زمستان نه تنها پربارش نشد بلکه گرم و کم بارش نیز شد . بعدا اوا اعلام کرد که عاملی ناشناخته در اقیانوس اطلس باعث شد زمستان پربارش نشه .

این مطلب دو تا چیز رو نشون میده :[FONT=Vazir, times, serif]1. پیش بینی های بلند مدت از صحت کمی برخوردارند .

2. هر لحظه ممکن است اتفاقی ناگهانی و غافلگیر کننده در اوضاع جوی رخ دهد و پیش بینی ها و انتظارها را تغییر دهد .

از طرفی ناظم السادات معتقد است که چنانچه لانینا حاکم باشد پاییز خشک میشه

خب من سوال دارم

پس چرا پاییز 1387 و پاییز 1390 کم بارش نشدند و حتی آبان های پر بارشی داشتند ؟ با اینکه در اون موقع لانینا حاکم بود .

ناظم السادات معتقده که النینو باعث پربارش شدن پاییز میشه .

سوال : پس چرا پاییز 1383 و پاییز 1388 علیرغم وجود النینو دیر بارش و حتی کم بارش شدند ؟

پس زود نمیشه از روی دو تا نوسان وضعیت دما و بارش فصول بعد را پیش بینی کرد .

چیزی که اینجا مطرحه اینه که تجربه و آمار نشون داده بارش و دمای ایران بیشتر با موقعیت جت استریم قطبی و جت حاره ای در ارتباطه ، حالا میخواد النینو حاکم باشه یا لانینا .

اما بررسی های محققان نشون داده غالبا بهنگام النینو پاییز پربارش میشه ولی این امر صددرصد نیست .

پس نباید زود جوگیر شد و زود قضاوت کرد .

متن زیر برای 21 مهر 1388 :

وي در ادامه سخنان خود با اعلام اينکه با تحقيقات صورت گرفته استان فارس تا اوايل زمستان بارش مناسي را نخواهد داشت، عنوان کرد: در فصل تابستان علائم مثبتي از اقاينوس آرام براي بارش باران در فصل پاييز داشتيم که متاسفانه در طول يک ماه گذشته اين نشانه ها از بين رفت و ظرف چند ماه آينده بارش مناسبي در استان فارس پيش بيني نمي شود و در صورت فعال شدن اقيانوس هند در آذر ماه به طور حتم زمستان پر آبي خواهيم داشت.

( جالبه که عشایر در تابستان 1388 گفته بودند پاییز پر بارشی نخواهیم داشت . برخلاف ناظم السادات که گفته بود چون النینو رخ داده پس پاییز حتما پربارش خواهد بود )

یعنی باید گفت ایول به بصیرت عشایر

بر روی پیش بینی عشایر در رابطه با بارش پاییز 1388 کلیک کنید .

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=verdana, tahoma, Vazir, helvetica, sans-serif]از سال 1375 وارد دوره کم بارشی شدیم که شدت کم بارشی ها از بهار سال 1387 شروع شد .

به نظر میرسد همچنان در دوره کم بارشی به سر میبریم .

این دوره خشکی تا به کی ادامه خواهد داشت ؟ خدا میداند .

چرا این دوره کم بارشی و خشکی انقدر طولانی شد ؟ بخاطر گرم شدن زمین و تغییر الگوهای آب و هوایی .

آیا بعد از این دوره خشکی ، دوره مرطوب خواهد آمد ؟ بله ولی اولا زمان آن معلوم نیست دوما دوره مرطوب باید خیلی طولانی شود تا کم بارشی های سال های اخیر جبران شود .

درضمن به یک ماه و یا یک فصل پر بارش ، آغاز دوره مرطوب نمیگویند .

حداقل بایستی دو سال متوالی پربارش باشند تا بگوییم وارد دوره مرطوب شده ایم .

[FONT=Vazir, times, serif]****

به‌تازگی گزارشی از طرف ناسا درباره شرایط جوی زمین در 30سال آینده منتشر شده که باعث نگرانی بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای خاورمیانه شده است.

[FONT=Vazir, times, serif]

[FONT=Vazir, times, serif]در این گزارش آمده است که به دلیل شرایط لایه اوزن و همچنین انحراف زمین به میزان یک‌میلیونم‌درصد از مسیر چرخشی خود به دور خورشید 45 کشور جهان دچار خشکسالی شدید شده و در صورت عدم ذخیره منابع آبی دچار بحران در تولید کشاورزی و همچنین دامداری خود می‌شوند؛ اما نکته قابل‌توجه در این گزارش رتبه چهارم ایران در فهرست 45 کشور در معرض خطر است.

[FONT=Vazir, times, serif] به گزارش سایت ناسا ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه بیشتر در معرض خطر قرار دارند. گزارشی درباره آغاز یک دوره 30 سال خشکسالی در اردیبهشت امسال منتشر شده بود که گزارش جدید، نکات حیرت‌آور جدیدی در معرض توجه کارشناسان محیط‌زیست قرار داد. در ادامه این گزارش بر ادامه گسترش بیابان‌ها در کشورهای خشک تاکید شده است.

[FONT=Vazir, times, serif] حدود 80درصد از مساحت کشور ایران زیر پوشش بیابان است و همین موضوع باعث نگرانی بیشتر درباره گزارش جدید ناسا می‌شود. در این گزارش تاکید شده است: در حالی که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2045 تقاضای مصرف آب شیرین در خاورمیانه 60‌درصد افزایش یابد، اما طبق مطالعات انجام‌شده منابع آب شیرین خاورمیانه تا سال 2050 حتی به رقمی 10‌درصد کمتر از میزان کنونی خواهد رسید.

[FONT=Vazir, times, serif] در این گزارش که قرار است روز جمعه در نشریه «تحقیقات منابع آب» سازمان ژئوفیزیک آمریکا منتشر شود، دلیل کاهش محسوس منابع آب خاورمیانه به‌ویژه کاهش منابع آب شیرین دو رودخانه مهم دجله و فرات، سوءمدیریت، افزایش تقاضا برای استفاده از منابع زیرزمینی آب و نیز خشکسالی کم سابقه سال 2007 در خاورمیانه عنوان شده است.

[FONT=Vazir, times, serif] براساس این گزارش در فاصله سال‌های 2003 تا 2010 مجموع آب شیرین ذخیره شده دو رودخانه دجله و فرات بیش از 114 کیلومتر مکعب کاهش داشته است که این رقم کاهش پس از هندوستان دومین کاهش بزرگ منابع آب شیرین در جهان محسوب می‌شود. در این گزارش آمده علت 60‌درصد از دست‌دادن این منابع آب شیرین دو رودخانه دجله و فرات حفر بیش از هزار چاه عمیق در عراق بوده است و 20‌درصد علت آن نیز خشکسالی سال 2007 در منطقه خاورمیانه و کاهش نزولات آسمانی (برف) و خشک‌شدن خاک بوده است؛ اما این داستان شامل ایران هم می‌شود. ایران در سال‌های اخیر به دلیل سوءمدیریت در حفظ منابع آبی خود و همچنین زیرساخت‌های هدایت منابع آبی زیرزمینی نتوانسته فکری به حال خشکسالی پیش‌بینی شده انجام ندهد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر امیر کوروش عزیز

در ارتباط با مقاله ای که در خصوص آنالیز شرایط اقلیمی سال 2012-2013 مرقوم فرمودید ، بنده با اون بخش از تحلیل که گفته شده استقرار فاز مثبت NAO بر فراز اصفهان موجبات خشکسالی و کم بارشی رو فراهم کرده 100 درصد مخالف هستم زیرا:

اولا پدیده NAO بر فراز اقیانوس اطلس شمالی هست و بر سایر نقاط دنیا تاثیر میذاره

دوم اینکه شاخص NAO در غالب اوقات سال 2012-13 در فاز منفی خودش بوده:

nao.timeseries.gif

@%1;

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا