• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
غرب کشور چه خبره خرم اباد ساعت دو بعداز ظهر به 40 درجه رسیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aria_tehran

کاربر ويژه
محمد حتی سطر اولشم بخوایم حساب کینم باز دما مثل الان میشه چند روز آینده

djopg8oyy7hw64tq3oc0.png

ماهان.

کاربر ويژه
اریا دیگه واینستادم ببینم کسی میخره یانه کار داشتم باید گوله میرفتم !!

ماهان فکر نکنم تا حالا همیچین دمایی تو تهران اتفاق افتاده باشه چیزی در این مورد از بابابزرگ پدر مادرم نشنیدم اونا فقط از برفای خفن میگن!!

خب آخه مرکز تهران داده‌نگاری نمی‌کنند و واقعنم دمای 42 رو از نظر حسی با 44 نمی‌شه زیاد فرق گذاشت. هر دوتاشون حسابی داغن! در ضمن دماهای اینچنینی مثل اینکه توی سال‌های اخیر افزایش قابل توجهی پیدا کرده.

جالب اینه که وضعیت تهران از نظر دمای بیشینه‌ی تابستان، در دو دهه‌ی منتهی به سال 83 خیلی بهتر از دهه‌های 40 و 50 شمسی بود. ولی در سایر نقاط کشور اینطور نیست!

hamed*zagros

کاربر ويژه
بارش سال زراعی چند ایستگاه استان ایلام:

آبدانان 751 میلیمتر

ارکواز 594 م م

ایوان 571 م م

دره شهر 520 م م

ایلام 428 م م

مهران 371 م م

هنوز پربارش ترین ایستگاه های ایلام گزارش نشدن

Dr.ben

کاربر ويژه
این سایت در بخش Daily Averages شهرها، اطلاعات آماری جالبی داره. از جمله اطلاعات مربوط به میانگین، رکورد کمترین و بیشترین دمای ثبت شده روزانه و سال وقوع.

http://www.weatherbase.com/weather/city.php3?c=IR&name=Iran

برای رشت بیشترین دمای ثبت شده در چنین روزی، مربوط میشه به سال 2003 و دمای 33 درجه:

p7nywr9bxvv4jdaunfwg.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
خب آخه مرکز تهران داده‌نگاری نمی‌کنند و واقعنم دمای 42 رو از نظر حسی با 44 نمی‌شه زیاد فرق گذاشت. هر دوتاشون حسابی داغن! در ضمن دماهای اینچنینی مثل اینکه توی سال‌های اخیر افزایش قابل توجهی پیدا کرده.

جالب اینه که وضعیت تهران از نظر دمای بیشینه‌ی تابستان، در دو دهه‌ی منتهی به سال 83 خیلی بهتر از دهه‌های 40 و 50 شمسی بود. ولی در سایر نقاط کشور اینطور نیست!

یعنی چی خیلی بهتر بوده ؟ میانگین دمای بیشینه افزایش پیدا کرده در تهران

aria_tehran

کاربر ويژه

یعنی قبلا بیشینه ی تهران گرمتر بوده از الان؟؟
محاله

saeed hh

کاربر ويژه

بیشینه رو نمیدونم ولی دمای کمینه وحشتناک افزایش پیدا کرده تهران واسه همینه که برفامون کم شده!!

mohamad$

کاربر ويژه
بله شهرکرد نسبت به قبل خنکتر شده . این و من خودم هم از نظر تعداد روز برفی هم دمای هوا قیاس کردم

aria_tehran

کاربر ويژه
بیشینه رو نمیدونم ولی دمای کمینه وحشتناک افزایش پیدا کرده تهران واسه همینه که برفامون کم شده!!
پارسال برف که اومد و وقتی نشست از خوشحالی نمیدونستم چی کار کنم در حالی که سالای پیش خیلی عادی هر سال برف میومد و مینشست و کسی هم از نشستن برف شگفت زده نمیشد در حالی که من الان شگفت زده میشم!
کلا من دیگه امیدی به برفی که خیلی بشینه از حکیم به پایین ندارم

saeed hh

کاربر ويژه
پارسال برف که اومد و وقتی نشست از خوشحالی نمیدونستم چی کار کنم در حالی که سالای پیش خیلی عادی هر سال برف میومد و مینشست و کسی هم از نشستن برف شگفت زده نمیشد در حالی که من الان شگفت زده میشم!
کلا من دیگه امیدی به برفی که خیلی بشینه از حکیم به پایین ندارم

تو میگی حکیم من میگم خط برف رو میدون پونک میدون ونک ای واااااااااااااااااااااااااااای:52:

ماهان.

کاربر ويژه
آمار درست و حسابی به این می‌گن

برای شهر ماگدبورگ:

بارش

سال‌های 1960 - 1990: 492 میلی‌متر

سال‌های 1970 - 2000: 483 میلی‌متر

سال‌های 1980 - 2010: 520 میلی‌متر

تعداد روزهای با دمای بیشینه 30 یا بالاتر از 30+

سال‌های 1960 - 1990: 7 روز

سال‌های 1970 - 2000: 8 روز

سال‌های 1980 - 2010: 10 روز

تعداد روزهای با دمای بیشینه 25 یا بالاتر از 25+:

سال‌های 1960 - 1990: 37 روز

سال‌های 1970 - 2000: 40 روز

سال‌های 1980 - 2010: 43 روز

تعداد روزهای با دمای کمینه صفر یا زیر صفر:

سال‌های 1960 - 1990: 80 روز

سال‌های 1970 - 2000: 78 روز

سال‌های 1980 - 2010: 77 روز

تعداد روزهای با دمای بیشینه صفر یا زیر صفر:

سال‌های 1960 - 1990: 24 روز

سال‌های 1970 - 2000: 19 روز

سال‌های 1980 - 2010: 19 روز

تعداد ساعات آفتابی:

سال‌های 1960 - 1990: 1609 ساعت

سال‌های 1970 - 2000: 1647 ساعت

سال‌های 1980 - 2010: 1699 ساعت

mohamad$

کاربر ويژه
تهران پارسال و پریسال غیرت نشون داد و با یه برف سنگین گند زدن کل زمستون و جبران کرد . همین که یه برف سنگین اومده باید خدا رو شکر کرد .

مثلا همدان پارسال 10 سانت بیشتر برف نیومد با اون ارتفاع و سرما . یا خیلی شهرا که بارش نجومی داشتند نتونستن یه برف اندازه 17 اسفند مهراباد تهران داشته باشن .

هواشناس

کاربر ويژه
بيشينه و كمينه دماي ايستگاه هاي تبريز طي 24 ساعت گذشته

فرودگاه : 37 و 22
اول زعفرانيه : 37 و 21

سردترين بيشينه استان ( و كشور ) : مس سونگون 21 +

:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا