اریا دیگه واینستادم ببینم کسی میخره یانه کار داشتم باید گوله میرفتم !!
ماهان فکر نکنم تا حالا همیچین دمایی تو تهران اتفاق افتاده باشه چیزی در این مورد از بابابزرگ پدر مادرم نشنیدم اونا فقط از برفای خفن میگن!!
خب آخه مرکز تهران دادهنگاری نمیکنند و واقعنم دمای 42 رو از نظر حسی با 44 نمیشه زیاد فرق گذاشت. هر دوتاشون حسابی داغن! در ضمن دماهای اینچنینی مثل اینکه توی سالهای اخیر افزایش قابل توجهی پیدا کرده.
جالب اینه که وضعیت تهران از نظر دمای بیشینهی تابستان، در دو دههی منتهی به سال 83 خیلی بهتر از دهههای 40 و 50 شمسی بود. ولی در سایر نقاط کشور اینطور نیست!
یعنی قبلا بیشینه ی تهران گرمتر بوده از الان؟؟خب آخه مرکز تهران دادهنگاری نمیکنند و واقعنم دمای 42 رو از نظر حسی با 44 نمیشه زیاد فرق گذاشت. هر دوتاشون حسابی داغن! در ضمن دماهای اینچنینی مثل اینکه توی سالهای اخیر افزایش قابل توجهی پیدا کرده.
جالب اینه که وضعیت تهران از نظر دمای بیشینهی تابستان، در دو دههی منتهی به سال 83 خیلی بهتر از دهههای 40 و 50 شمسی بود. ولی در سایر نقاط کشور اینطور نیست!
خب آخه مرکز تهران دادهنگاری نمیکنند و واقعنم دمای 42 رو از نظر حسی با 44 نمیشه زیاد فرق گذاشت. هر دوتاشون حسابی داغن! در ضمن دماهای اینچنینی مثل اینکه توی سالهای اخیر افزایش قابل توجهی پیدا کرده.
یعنی چی خیلی بهتر بوده ؟ میانگین دمای بیشینه افزایش پیدا کرده در تهران
پارسال برف که اومد و وقتی نشست از خوشحالی نمیدونستم چی کار کنم در حالی که سالای پیش خیلی عادی هر سال برف میومد و مینشست و کسی هم از نشستن برف شگفت زده نمیشد در حالی که من الان شگفت زده میشم!بیشینه رو نمیدونم ولی دمای کمینه وحشتناک افزایش پیدا کرده تهران واسه همینه که برفامون کم شده!!
چیزی نشده ماهانبابا یه اشتباه کردما، آقا من تسلیمم اصلن :تعجب2: :ناراحت:
پارسال برف که اومد و وقتی نشست از خوشحالی نمیدونستم چی کار کنم در حالی که سالای پیش خیلی عادی هر سال برف میومد و مینشست و کسی هم از نشستن برف شگفت زده نمیشد در حالی که من الان شگفت زده میشم!
کلا من دیگه امیدی به برفی که خیلی بشینه از حکیم به پایین ندارم
من هنوز صحنه ی سفید بودن حکیم به بالا رو که پارسال اتفاق افتاد رو از یادم نرفته!تو میگی حکیم من میگم خط برف رو میدون پونک میدون ونک ای واااااااااااااااااااااااااااای:52:
چیزی نشده ماهان
چرا تسلیم بشی؟
من و محمد فقط گفتیم که دما بیشینه الان گرمتره