• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد
فکر کنم گروهتون خصوصیه و نمیشه پستاش رو خوند چون من عضو دو تا گروه هستم و نمیتونم پستاش رو بخونم میگه باید عضو بشی

mohamad$

کاربر ويژه
چون تهران کمینه بالاس زود به ماکز میرسه ولی جایی مثل شهرکرد یا همدان یا کرمانشاه و ... کمینه ها پایین هست و طول میکشه تا فرضا دما از 14- 15 به 37 38 برسه

hasan1

کاربر ويژه
درود به همه دوستان گل :گل:

به دروازه جهنم خوش آمدید! :ناراحت: :ناراحت:

4r4n6jsxwrdu4i8c147.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
این دماسنج دیواریا اکثرا دقیق هستن . متاسفانه میلاد نگفت دیروز و پریروز منطقشون چند درجه شد

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام!
حال همگی خوبه ایشالا؟
از سنگ بخار بلند میشه...
در این ماه تو 25 سال گذشته بی سابقس!به راحتی 52 رو رد می کنه...شب ها هم دیگه خنک نیستو هوا هرم عجیبی داره!
میگم مگه باز النینو شد که اینقدر یوهو تابستون گرم شد:تعجب2:

راستی دوستان وبلاگ مهرداد آدرسش عوض شده؟havayetehran رفتم کامل س ی ا س ی شده بود وبلاگ چرا!

mohamad$

کاربر ويژه
دماسنجا اگر غلط باشن یا یکم افتاب بهشون بخوره به جای 40 میرن رو 50 . من دماسنج تو افتاب گذاشته بودم تا 50 رفت دیگه داشت میترکید برداشتم .

mohamad$

کاربر ويژه
البته چرا میلاد دیروز گفت . نوشت مهراباد 39 و محل ما 35.9

-------------------

ضمنا مهرداد گویا خیلی ناراحت هست نمیدونم از کجا . به من SMS داد که کلا اینترنت نمیاد دیگه . حالا باز یه مدت بگذره شاید برگشت .

hasan1

کاربر ويژه
دماسنجا اگر غلط باشن یا یکم افتاب بهشون بخوره به جای 40 میرن رو 50 . من دماسنج تو افتاب گذاشته بودم تا 50 رفت دیگه داشت میترکید برداشتم .

والا یه دوستی داشتم تو طبس میگفت دماسنجو گذاشته بودم تو سایه داشت میترکید! :تعجب2:

AFSORDE

کاربر ويژه
ايستگاه هايي كه ديروز بيشيبنه ي بالاي 40 داشتن در استان،،،، اصفهان گرمترين شهر ديروز استان!!! :93:

روستاي نجف آباد
40 ---------- 22.6

اصفهان جنوب:
40.7 ------- 22.6

فرودگاه:
40.7 ------ 17.4

خور و بيابانك:
40.5 ------ 27.2

ديروز واقعا گرماي هوا آزار دهنده بود، خيلي بيشتر از روزي كه روستا 41 و اصفهان جنوب 42 شده بود!!! :62:
ولي امروز هوا خيلي بهتره :17:

:گل:

كاشان:

45.4
----- 28

البته اگه كاشان مركز استان بشه و خور و بيابانك هم به استان يزد ضميمه بشه، يا اينكه مثلا يه روز كاشان يا خور و بيابانك در دماي بيشينه كوتاهي كنند به احتمال خيلي زياد گرمترين بيشينه استان در اختيار دو ايستگاه اصفهان جنوب و اصفهان فرودگاه و گرمترين كمينه ي استان هم در اختيار اصفهان جنوب خواهد بود!
:104: (كه البته سابقه هم داشته :93:)

hasan1

کاربر ويژه
این دما واس ما جکه دروازه جهنم کجاست ;)

bh4k5yffdvdd0i24r8c.jpg

:خنده1:

uvqi335kenq1rho29l9t.jpg

علی جان دمت گرم از عکس آخریت کلی خندیدم. :خنده2:

میگم اگه شما هم بتونی یه دماسنج بگیری و از دماش عکس بگیری خیلی خوب میشه. اونجوری بهتر درک میکنیم شما چی میکشید. :ناراحت::تعجب2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام علی
یه آمریکاییه شهرشون شده بود 54 درجه سانتی گراد با افتخار رفته بود کنار دماسنج عکس گرفته بود !!!

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان دمت گرم از عکس آخریت کلی خندیدم. :خنده2:

میگم اگه شما هم بتونی یه دماسنج بگیری و از دماش عکس بگیری خیلی خوب میشه. اونجوری بهتر درک میکنیم شما چی میکشید. :ناراحت::تعجب2:
من یه دماسنج دارم تا 60 رو نشون می ده می برم بیرون رد میشه از 60 :خنده2:
آخه الان بس که گرمه باد گرم از هر طرف میاد کانهو در کوره باز شده دمای زیر 60 تو حیاط پیدا نمیشه!اون حرارتی که از دیوارو زمین می تابه خیلی اثر داره!
تازه ما هنوز مونده مرداد که میشه عکس دماسنج ها پیدا میشه1این اول کاره :خجالت2:

hasan1

کاربر ويژه
من یه دماسنج دارم تا 60 رو نشون می ده می برم بیرون رد میشه از 60 :خنده2:
آخه الان بس که گرمه باد گرم از هر طرف میاد کانهو در کوره باز شده دمای زیر 60 تو حیاط پیدا نمیشه!اون حرارتی که از دیوارو زمین می تابه خیلی اثر داره!
تازه ما هنوز مونده مرداد که میشه عکس دماسنج ها پیدا میشه1این اول کاره :خجالت2:

فک کنم تو منطقه شما از شدت گرما اصلا دماسنجی سالم باقی نمیمونه که بخواد دما رو نشون بده! :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا