• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام
آقا آب و هوای این مختصات و می خوام
36 درجه و 19 دقیقه و 10 ثانیه شمالی
59 درجه 30 دقیقه و 28 ثانیه شرقی

Dr.ben

کاربر ويژه
چرا اینقدر بچه ها نسبت به آینده نا امیدن!
من که بیشترین برف هایی که به چشم دیدم و یادم مونده نه در دهه ی 60 و نه در دهه 70. بلکه درهمین دهه ی اخیر بوده. سال 83 سال 86 و سال 90. درست که ممکنه الان به راحتی دماهای بالا و یا زمستون های کم برف ببینیم. ولی به نظرم به همون نسبت هم احتمال وقوع ناهنجاری رفته بالا، یعنی احتمال زمستون های پر برف و به یاد موندنی.
الان کولر از صبح تا شب روشن باشه به زحمت دمای یه خونه رو میاره مثلا رو 25 درجه. ولی قدرت طبیعت و خالقش، به راحتی و طی چند ساعت می تونه همین دماهای بالا رو در مساحتی برابر صدها کیلومتر مربع کاهش بده. قدرت طبیعت جوریه که تفاوت دو سال پی در پی از زمین تا آسمونه. یه سال میشه مثل سال 90 که یکی دو روز قبل از عید برف سنگین میاد یه سال هم میشه سال 91 که دیگه از اواخر بهمن درخت ها شکوفه دادن.

ماهان.

کاربر ويژه
چرا اینقدر بچه ها نسبت به آینده نا امیدن!
من که بیشترین برف هایی که به چشم دیدم و یادم مونده نه در دهه ی 60 و نه در دهه 70. بلکه درهمین دهه ی اخیر بوده. سال 83 سال 86 و سال 90. درست که ممکنه الان به راحتی دماهای بالا و یا زمستون های کم برف ببینیم. ولی به نظرم به همون نسبت هم احتمال وقوع ناهنجاری رفته بالا، یعنی احتمال زمستون های پر برف و به یاد موندنی.
الان کولر از صبح تا شب روشن باشه به زحمت دمای یه خونه رو میاره مثلا رو 25 درجه. ولی قدرت طبیعت و خالقش، به راحتی و طی چند ساعت می تونه همین دماهای بالا رو در مساحتی برابر صدها کیلومتر مربع کاهش بده. قدرت طبیعت جوریه که تفاوت دو سال پی در پی از زمین تا آسمونه. یه سال میشه مثل سال 90 که یکی دو روز قبل از عید برف سنگین میاد یه سال هم میشه سال 91 که دیگه از اواخر بهمن درخت ها شکوفه دادن.

دقیقن همینطوره بهزاد جان. البته باید در مورد برف در رشت در نظر داشته باشیم که فراوانی برف‌ها در دهه‌ی 80 کم شد ولی شدتش بیشتر شد. مثلن شدیدترین برف‌هایی که من در دهه‌ی 70 یادم میاد، بجز سال 79 از 40 سانت بیشتر نبود. اما تعداد برف‌ها در سال زیادتر بود. از این لحاظ سال 1390 خیلی ایده‌آل بود برای رشت.

navid-mashhad

کاربر ويژه
ممنون محمد جان اما چرا بالاش اینو زده

سیستم من ویرگول نداره اگرنه خودم می زدم

36.32, 59.51

hamed*zagros

کاربر ويژه
یکی از سال های سردو پربرف ایلام:

1992

تعداد روزهای برفی 43

بارش 753 میلیمتر

میانگین دمای حداکثر 19.5

کمترین دمای ثبت شده 12.5-

پربارش ترین سال ایلام در 30 سال گذشته

1994

میزان بارش 996 میلیمتر

حداکثر بارش روزانه 103 میلیمتر

وقتی سایت هواشناسی کشور هک شد، آمار 50 ساله ایلامم نابود شد.تنها مدرک از دوران طلایی ایلام بود

mohamad$

کاربر ويژه
لینک خود صفحه . همونجا که ادرس سایت ها وارد میکنی

همون لینکی که من بهت دادم

babak2006

کاربر ويژه
یکی از سال های سردو پربرف ایلام:

1992

تعداد روزهای برفی 43

بارش 753 میلیمتر

میانگین دمای حداکثر 19.5

کمترین دمای ثبت شده 12.5-

پربارش ترین سال ایلام در 30 سال گذشته

1994

میزان بارش 996 میلیمتر

حداکثر بارش روزانه 103 میلیمتر

وقتی سایت هواشناسی کشور هک شد، آمار 50 ساله ایلامم نابود شد.تنها مدرک از دوران طلایی ایلام بود

سلام
حامد اقا این امار رو تو سایت هواشناسی چهارمحال وبختیاری هم می تونی ببینی

محمد بجنورد

کاربر ويژه
این گروه های دست جمعی که درست کردید " اسپمر های هواشناسی" فایده نداره چون بقیه اعضا هم میتونن بیان بخوننش . البته شاید من چون مدیر موقت هستم میتونم . مثلا الان شما میتونید داخل این گروه و برید بخونید ؟

http://www.iranjoman.com/group.php?discussionid=83&do=discuss

سلام بر دوستان عزیز

سلام محمدجان،منم میتونم برم تو این بخش ولی اونا فکرنکنم بتونن بیان تو گروه ما،شایدم بتونن!!

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+37 °C

Clear
Feels Like: +37°
Barometer: 1011.0 hPa
Dewpoint: +2°
Humidity: 11.2%
Visibility: 10 km

mohamad$

کاربر ويژه
نه من فقط عضو گروه اسپمر های هوشناسی هستم . ولی الان صحبت های سایر گروه ها هم میتونم بخونم . الان شما تو سایر گروه ها هم میتونید برید و مطالبشون و بخونید ؟ خب اگر قرار باشه همه مطالب و بخونن که فایده نداره باز همین اش و همین کاسه . گزینه ریپورت هم اونجا داره .

باید گروه خصوصی میساختید اگر بشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اطلاع رسانی به ادمین

بيانگر جوي آرام مي باشد. موج ناپايداري بتدريج از اواخر روز جمعه استان را تحت تاثير قرار خواهد داد و طي روزهاي شنبه تا يك شنبه نيز موجب افزايش ابر، وزش باد و در پاره اي نقاط رگبار و رعدوبرق خواهد گردبد. تغییرات احتمالی اوضاع جوی، در بولتن های پیش بینی روزهای آینده لحاظ خواهد شد.​
شنبه ۹۲.۴.۲۹
mostly-cloudy.png
نيمه ابري همراه با وزش باد، بارش پراكنده و بتدريج كاهش ابر
کمینه : ۱۷بیشینه : ۳۱
جمعه ۹۲.۴.۲۸

ragbar-rad-bargh.png
كمي ابري همراه با وزش باد، بتدريج افزايش ابر و رگبار پراكنده و رعدوبرق
کمینه : ۱۹بیشینه : ۳۵
پنج شنبه ۹۲.۴.۲۷
mostly-suuny.png
صاف گاهي با وزش باد
کمینه :۱۹بیشینه : ۳۷

[TR]
[TD][/TD]
[/TR]

محمدجان فکرکنم گروه ما خصوصی باشه،چون من تا زمانی که دعوتنامه رو قبول نکرده بودم نمیتونستم مطلبی رو بخونم{بخش اسپمرهای هواشناسی}

[MENTION=1]admin[/MENTION]

mohamad$

کاربر ويژه
دمای مهراباد ساعت 15:30 به 39 رسیده مثل دیروز . احتمالا امروز از دیروز گرمتر نمیشه . امیدوارم

آرش-مشهد

کاربر ويژه
امسال واقعا یه جهنم واقعی هستش رو بیشتر نقاط کشور !!

مخصوصا غرب و مرکز کشور خیلی داغ شده. ما هم تو مشهد نمیدونم چرا جمعه اینقدر میخواد گرم بشه!!!
فردا فروکا پییشبینی کرده دما به 40 برسه. پیش بینی 10 روزه اش هم همش دماهای بیشینه 38 39 زده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا